GUCIO-JEDNO OCZKO URATOWANE ...W DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 27, 2012 16:21 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

Dziękuję kochane :) w takim razie skontaktuję się po nowym roku ze schroniskiem. Tylko najpierw złapie się ostatni z maluszków, żeby nie był wystraszony po tej łapance.

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Czw gru 27, 2012 17:19 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

Umieram z niecierpliwości. Agnieszka z Moją córą Karoliną pojechali po maluszka. Teraz opiekę przejmie Karolina. Mam nadzieję, że przywiozą dobre wieści i kochane maleństwo.

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Czw gru 27, 2012 17:24 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

czekamy i trzymamy :ok:
jo.anna

Post » Czw gru 27, 2012 18:33 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

Czekamy i poprosimy o zdjecia. :)
Oto jeden z kotów wystraszony wielką liczbą cisnacych się do klatki widzów, wyrwał się z niej i skoczył na otwarte okno. Rozszalałe zwierzę udało się jednak niebawem ułaskawić i sprowadzić z powrotem do klatki, zanim pomyślało o dalszej ucieczce. (z wystawy kotów - Bruksela styczeń 1894 r.)

tomek_k

Od: Wto wrz 27, 2011 15:38

Post » Czw gru 27, 2012 19:00 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

Jeszcze raz bardzo wszystkim dziekuje...

dzis uregulowałysmy rachunek...paragony na str. 1

przed Maluszkiem jeszcze długa droga:(...oczka wygladaja fatalnie...zdjecia na pewno beda...wklei je Iwoo...
za miesiac Maluszka czeka jeszcze jeden zabieg - usuniecia resztek blony która znów zarasta:(...oczka trzeba zakrapiac teraz 5 razy dziennie lekiem ,który ma powstrzymac proces zarastania oraz ma spowodowac dojscie oczek do ,,siebie'' po zabiegu operacyjnym...

szanse na widzenie Maluszka na jedno oczko ,w którym doszło do perforacji rogówki są małe :cry:

TERAZ TRWA WALKA O OCZKO,KTÓRE BEDZIE SLUŻYC MALUSZKOWI DO WIDZENIA ...

MALUSZKU :ok: :ok: :ok:
agula76

Post » Czw gru 27, 2012 19:17 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

Biedniusi, dzielny, kochany Maluszek.

Jak cudownie, że dostał szansę.

Agula - aktualnie wet spłacony, ale to przecież dopiero część finansowej potrzeby związanej z leczeniem Maluszka. Dopytywałaś się, ile będzie jeszcze trzeba kasiorki? Leki i ten kolejny zabieg?
Trzeba zbierać dalej. :D

Jesteście wspaniałe!
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Od: Nie lis 18, 2012 9:46

Post » Czw gru 27, 2012 19:24 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

Słupek pisze:Biedniusi, dzielny, kochany Maluszek.

Jak cudownie, że dostał szansę.

Agula - aktualnie wet spłacony, ale to przecież dopiero część finansowej potrzeby związanej z leczeniem Maluszka. Dopytywałaś się, ile będzie jeszcze trzeba kasiorki? Leki i ten kolejny zabieg?
Trzeba zbierać dalej. :D

z tego co wiem to do dzisiejszej płatnosci brakuje jeszcze okolo 50 żł , Iwona zalozyła ale kazałam jej odebrac bo ma fatalna teraz sytuacje finansowa...szczepienie 12 kociaków 8O maja wplynac jeszcze pieniazki z bazarku organizowanego przez Edyte- filizanka .

jezeli chodzi o lek ..krople ...Pan Dr powiedział ze to jest wszystko w cenie operacji ...

natomiast kolejny zabieg za miesiac ...w zaleznosci czy wogole bedzie potrzebny ...dopytam lekarza ile bedzie kosztował ...dzis nie miałam glowy ..tyle pytan na temat oczek , pielegnacji, ze o to nie dopytałam...na pewno taka informacje zamieszcze ...i sama sie jeszcze dołoze jezeli bedzie tylko taka potrzeba
agula76

Post » Czw gru 27, 2012 19:25 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

a co z tamtym maluszkiem po którego pojechał dziewczyny ? udało się go złapać ?
jo.anna

Post » Czw gru 27, 2012 19:32 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

jo.anna pisze:a co z tamtym maluszkiem po którego pojechał dziewczyny ? udało się go złapać ?

jednego złapały :ok: oczka zdrowe, kociak zdrowy...jest u swatowej Iwony, która go udomawia ...natomiast na dzialkach został jeszcze jeden ...bedzie lapanka...

i tez potrzebne kciuki :ok: zeby był zdrowy ...
agula76

Post » Czw gru 27, 2012 19:47 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: no to kciukamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
jo.anna

Post » Czw gru 27, 2012 20:14 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

agula76 pisze:...z tego co wiem to do dzisiejszej płatnosci brakuje jeszcze okolo 50 żł , Iwona zalozyła ale kazałam jej odebrac bo ma fatalna teraz sytuacje finansowa...szczepienie 12 kociaków 8O maja wplynac jeszcze pieniazki z bazarku organizowanego przez Edyte- filizanka .

No dobrze. Najważniejsze, że wet aktualnie spłacony. I jak się dowiecie, ile może kosztować ten kolejny zabieg, jak będzie potrzebny, to będziemy kombinować.
W związku z filiżanką i bazarkiem Edyty - mam propozycję, żeby już było z głowy, tylko by się Edytka1984 i wiiwii zgodzić, bo Edytka wystawia, a z wiiwii się przelicytowujemy. :wink: Jak się dziewczyny zgodzą, to biorę filiżankę za te brakujące 50 zł w opcji "Kup Teraz" i jutro rano robię przelew 50 zł na konto iwoo1 i oddzielnie za wysyłkę na konto Edytka1984. Jak Edyta potwierdzi u Iwony, że przelew do niej dotarł, to wysyła do mnie filiżankę. W ten sposób Iwona będzie miała na koncie to, co założyła, już jutro, a nie za tydzień. Dobrze wykombinowałam?
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Post » Czw gru 27, 2012 20:18 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

No to kciuki za łapankę :ok: :ok: :ok: :ok: i za maluszka :ok: niedługo wypłata to się dorzucimy(piszę w l. mn bo z kotami:) :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

jaga1666

Od: Pon sie 06, 2012 12:48

Post » Czw gru 27, 2012 20:20 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

Słupek pisze:
agula76 pisze:...z tego co wiem to do dzisiejszej płatnosci brakuje jeszcze okolo 50 żł , Iwona zalozyła ale kazałam jej odebrac bo ma fatalna teraz sytuacje finansowa...szczepienie 12 kociaków 8O maja wplynac jeszcze pieniazki z bazarku organizowanego przez Edyte- filizanka .

No dobrze. Najważniejsze, że wet aktualnie spłacony. I jak się dowiecie, ile może kosztować ten kolejny zabieg, jak będzie potrzebny, to będziemy kombinować.
W związku z filiżanką i bazarkiem Edyty - mam propozycję, żeby już było z głowy, tylko by się Edytka1984 i wiiwii zgodzić, bo Edytka wystawia, a z wiiwii się przelicytowujemy. :wink: Jak się dziewczyny zgodzą, to biorę filiżankę za te brakujące 50 zł w opcji "Kup Teraz" i jutro rano robię przelew 50 zł na konto iwoo1 i oddzielnie za wysyłkę na konto Edytka1984. Jak Edyta potwierdzi u Iwony, że przelew do niej dotarł, to wysyła do mnie filiżankę. W ten sposób Iwona będzie miała na koncie to, co założyła, już jutro, a nie za tydzień. Dobrze wykombinowałam?

/wzdycha/
no cóż... miałam nadzieję kupić ją za 40 zł, a przelewu póki co nie ma, więc tym razem sobie odpuszczę :)
jest deal cioteczko, bierz za 50 zł, moją zgodę masz :ok:
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Czw gru 27, 2012 20:24 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

Jak przyjedziesz cioteczko wiiwii do Trójmiasta i w Gdyni mnie odwiedzisz, to się z filiżanki napijesz. :D

Jeszcze teraz tylko zgoda cioteczki Edytki potrzebna. :roll:
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Post » Czw gru 27, 2012 20:24 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

Słupek pisze:

ja sie Wam dziewczynki w to nie mieszam :mrgreen: ja tu tylko sprzątam:):):):)....trzeba pogadac z Edzią bo ona jest wystawca bazarku :1luvu:

jak tylko bedzie mi wiadomo jakis kolejnych kosztach natychmiast dam znac ...natomiast póki co rachunek u weta zapłacony( spedzalo mi to sen z powiek:()...leki w cenie...

zobaczymy jak bedzie z wizytami kontrolnymi i zabiegiem za miesiąc ...natychmiast dam znac i aktualnie prosbę o pomoc ...
agula76

[poprzednia][następna]