ja dopiero teraz bo nie wyrabiam czasowo... od dzisiaj zamieszkałam w bibliotece

(praca licencjacka niedługo do oddania) więc nie mogę będąc tam odbierać tel, staram się odp. na maile. Kotkę wystawiłam tu
http://tablica.pl/oferta/ruda-kosmata-s ... 5272f;r:;s: tam są też aktualne (dzisiejsze) zdjęcia, wymagania i podany kontakt, po za tym co napisałam będę wymagała zabezpieczenia balkonu! nie piszę o tym w ogłoszeniu bo to zwykle odstrasza ludzi, dopiero później zazwyczaj pisze że trzeba dostosować mieszkanie do potrzeb kotka

usunąć pewne rośliny, jeśli są trujące, zdjąć rzeczy z parapetu

i wtedy wspominam o zabezpieczeniu

zawsze piszę w taki ładny sposób "kotek zajął już miejsce w Pani/Pana sercu ale musi też zająć w domu-trzeba znaleźć miejsce na kuwetę, drapak, no i zabezpieczyć balkon żeby kotu nic sie nie stało" to zawsze działa lepiej niż suche teksty "wymagamy...."

ludzie strasznie się tego boją, ale kiedy się wytłumaczy o co chodzi zwykle rozumieją
Draugia nie ukrywam że wolałabym sama zobaczyć warunki w jakich zamieszka kicia, ale nie chce się ograniczać tylko do Warszawy więc jeśli to będzie naprawdę dobry dom to Aurelia pojedzie do Poznania

Nie mam niestety czasu jak już wspominałam rozmawiać z każdym i wypytywać o warunki dlatego będę po prostu wysyłać ankietę i jeśli uznam że to dobre miejsce dla niej to będę oddzwaniać. Jeśli chodzi o transport to akurat nie jest problem, mam znajomych studentów którzy jeżdżą z Grudziądza do Poznania więc mogli by ją dowieźć jakby coś

.