Draugia nie ukrywam że wolałabym sama zobaczyć warunki w jakich zamieszka kicia, ale nie chce się ograniczać tylko do Warszawy więc jeśli to będzie naprawdę dobry dom to Aurelia pojedzie do Poznania

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kiniasz90 pisze:ja dopiero teraz bo nie wyrabiam czasowo... od dzisiaj zamieszkałam w bibliotece(praca licencjacka niedługo do oddania) więc nie mogę będąc tam odbierać tel, staram się odp. na maile. Kotkę wystawiłam tu http://tablica.pl/oferta/ruda-kosmata-s ... 5272f;r:;s: tam są też aktualne (dzisiejsze) zdjęcia, wymagania i podany kontakt, po za tym co napisałam będę wymagała zabezpieczenia balkonu! nie piszę o tym w ogłoszeniu bo to zwykle odstrasza ludzi, dopiero później zazwyczaj pisze że trzeba dostosować mieszkanie do potrzeb kotka
usunąć pewne rośliny, jeśli są trujące, zdjąć rzeczy z parapetu
i wtedy wspominam o zabezpieczeniu
zawsze piszę w taki ładny sposób "kotek zajął już miejsce w Pani/Pana sercu ale musi też zająć w domu-trzeba znaleźć miejsce na kuwetę, drapak, no i zabezpieczyć balkon żeby kotu nic sie nie stało" to zawsze działa lepiej niż suche teksty "wymagamy...."
ludzie strasznie się tego boją, ale kiedy się wytłumaczy o co chodzi zwykle rozumieją
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, niafallaniaf, puszatek, quantumix i 95 gości