Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
yolaantaa pisze:Nigdy nie oddawałaś do hoteliku i nie wiesz jakby się zachował,a do schronu lepiej go oddać tam wiesz jakby się zachował,schron jest lepszy?
yolaantaa pisze:Nigdy nie oddawałaś do hoteliku i nie wiesz jakby się zachował,a do schronu lepiej go oddać tam wiesz jakby się zachował,schron jest lepszy?
sroka7 pisze:niestety obawiam się ,zę deklaracji nie wystarczy na utrzymanie kota w hoteliku - w DT miałby luksysy, ale hotelik to droga sprawa, no i szczerze mówiąc raczej niewiele zmieni w sytuacji rudasa, no bo skoro teraz nikt się nie ulituje i nawet go nie chce na "podwórkowca" to co mu da "odroczenie wyroku" dajmy na to na 10 dni hoteliku...![]()
Żeby chociaż ktoś czarne bliźniaki adoptował, to może bym rudego spróbowała jakoś przemycić na 5tego kota (bo oficjalnie mam 3 koty)... ale na razie nie ma na to widoków niestety.
Jutro wzięłam ostatni dzień urlopu, zechce odebrać rudego od viris a potem... potem nie wiem co, bo do domu go wziąć nie mogę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 100 gości