Kotomania XV-chce mi się wyć.....:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 15, 2012 18:41 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

O rany..Kasiu,.. :(
To ludzie do tego doprowadzają..
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lis 15, 2012 18:47 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Ech...
Pakiecik ciepłych myśli posyłam i trzymam :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw lis 15, 2012 19:00 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Ale te kociaki mądre - wiedzą gdzie mają Cię szukać :D
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Czw lis 15, 2012 19:21 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Hutek wierz mi -wcale mi nie jest do śmiechu :cry: :cry: :cry:
phantasmagori pisze:Ech...
Pakiecik ciepłych myśli posyłam i trzymam :ok: :ok: :ok:
Dzięki Elu!
kalair pisze:O rany..Kasiu,.. :(
To ludzie do tego doprowadzają..
Witaj na wątku Bożenko.
Szura-najmysi mama pisze:O matko moja :D

Kasia, o ile ja się znam na maleńtasach to ta kropeczka nie ma 13 tygodni. Mnie wygląda na 10 ale nie widze jej oczek i dodatkowo zdjecia przeklamują więc mogę sie mylić!
Piękna pingwinka :1luvu:

Oglądałam oczka-słabo widać, bo ta maseczka czarna i oczka zapuchnięte, ale ma takie bure-kolor przejściowy.I to chłopanio Ewuś!
I jeszcze tu pragne Ci podziękować za zaoferowana pomoc! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kasiu, Wercia-dziękuję za ciepłe słowa! :1luvu:
Renatko-innej drogi nie ma :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw lis 15, 2012 19:23 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Wiem :( Często zastanawiam się nad takim postępowaniem i nie potrafię wyciągnąć logicznych wniosków
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Czw lis 15, 2012 20:19 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Ja potrafię :? -znudziła sie zabawka :!: -to okrucieństwo!-oby ludzi, którzy tak postępuję pokarał zły los!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw lis 15, 2012 21:00 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Mamy pierwszy kuwetkowy sukces-duuuże sioo!
Madry maluch i CBE+ się nie bał!
Zdecydowanie lepiej się czuje po tolfie-oczka prawie ładne, bawi sie myszką-zagryza ja na smierć-ot dzieciak zadowolony, bo najedzony, nic nie boli, ciepło.....i tak pieknie się przytula i nastawia pysio do całowania! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Maciejko Anusiu-a Maciejek jak dzisiaj?-przepraszam,że wczesniej nie pytałam, ale łeb mam zabity kolejnym kotem! :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw lis 15, 2012 21:02 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Ale to jest żywe stworzenie. Ja nie potrafię zrozumieć. A gdzie sumienie? Kasieńko kochana, gdyby nie ludzie tacy, jak Ty... Dobrej nocki kochana i wszystkiego najlepszego dla Was :1luvu: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw lis 15, 2012 21:10 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Kasiulku-tacy ludzie traktują zwierzeta jak rzeczy, a rzeczy materialne jak skarby-ja nie chcę byc takim człowiekiem!-to niegodne !
Śpij spokojnie Kasieńko-ja jeszcze nie mogę się położyć, choc bardzo wczesnie jutro wstaję-jadę do mojej Siostrzenicy :1luvu: na urodzinki-musze jeszcze ok 22-giej zakropić nosek i oczka maleństwu i napoić go convem.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw lis 15, 2012 21:33 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Kasieńko, nie ma mnie na wątku ale cały czas ciepłe mysli przesyłam i myslę o Was ..
mocne kciuki trzymam za zdrówko i przede wszystkim za domki! cudowne domki!
Obrazek

dzikus

Od: Nie paź 02, 2005 16:42

Post » Czw lis 15, 2012 21:50 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Dzięki kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I serdecznie witam na watku!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw lis 15, 2012 22:17 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

hutek pisze:Ale te kociaki mądre - wiedzą gdzie mają Cię szukać :D

Kasiu o wielkim sercu, ja myślę podobnie jak hutek i nie widzę w tym nic zabawnego. Koty opowiadają sobie o kocim aniele z Morąga, któremu koci Stwórca dał misje. Wszyscy wiemy jak misje potrafią być trudne, a żeby łatwiej było to wnieść trzeba to przyjąć na klate. Kasiu pomyśl o sobie jak o kocim wybrańcu,jak o kimś kto został powołany by ratować kotki,szukać im super domków i mieć po swojej stronie coraz większe zastępy pomocnych rąk.
Kasiu Macius już dobrze jakieś wczoraj miał chimery.

Maciejka Pierwsza

Od: Nie lis 04, 2012 12:38

Post » Pt lis 16, 2012 5:28 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Anuś-ratowanie to moja misja-wiem, ale nie mogę mieć tylu kotów w malutkim mieszkaniu-nie mam auta, więc nawet wyjście do weta to problem, bo albo dźwigam koty piechotą, albo taksówkę musze brać-zależy do której lecznicy muszę się udać-a to jednorazowo 20 zł. Ogromne ilości żwiru, karmy-to nie jest takie proste!
Jeszcze gdyby domy dla nich były, a tak to dramat!
Bardzo źle to znoszę psychicznie.
Cieszę się,że Maciuś OK-małe słodziątko! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lis 16, 2012 8:32 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

Dzień dobry Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jak się dzisiaj macie?
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt lis 16, 2012 15:07 Re: Kotomania XV-Pola i Timur na DT+ mały Panduś:(

nie zazdroszcze... :? Z jednej strony wiem, ze trafil kocio w dobre rece, bo pokazalas nie raz, ze potrafisz zrobic dla kotow bardzo wiele, ze dwoisz sie i troisz by im pomoc, wiem, ze i tym razem tez zrobisz co tylko bedziesz mogla, ale nie zazdroszcze ci... Rece opadaja widzac, ze co chwile gdzies jest porzucone kocie. :roll: Robisz co mozesz a tu ciagle cos, ciagle jakis kot potrzebuje pomocy... :roll:
Ech... Z tym traktowaniem zwierzat jak rzeczy masz 100% racji. Ale co zrobisz. Teoria swoje a zycie swoje... :roll: Niemniej jednak trzymam kciuki i zycze powodzenia :) Zawsze dawalas sobie rade mimo przeszkod, choc latwo nie bylo, ale dawalas rade ZAWSZE. Jestes bardzo silna i wierze, ze i tym razem dasz rade :ok: :ok: :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]