S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 05, 2012 6:36 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Tania super opisy
dodam do informacji , ze Mufin, Pimpek i Gonza to młode koty-maja ok 7-8 miesięcy

Betty-jestem, czekam :)
jest w kim wybierać :kotek:

paulinaelżbieta- moze ktos ci pomoze ja przewieżć, nie targaj ręcznie faktycznie

w ta sobotę jestem, potem trzy soboty pod rząd szkoła :? - zgłaszam moim ewentualnym zastępcom

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon lis 05, 2012 13:57 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mała1 pisze:Betty-jestem, czekam :)
jest w kim wybierać :kotek:

No to super :)
Zadzwonię w środę wieczorkiem i się umówimy :wink:
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pon lis 05, 2012 14:24 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Przegapiłam sporo. Ale się witam.

M_o

Od: Pon lut 25, 2008 20:43

Post » Pon lis 05, 2012 18:00 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

phantasmagori- budka zmieści się bez problemu na tylnym siedzeniu ;)

paulinaelzbieta

Od: Nie kwi 11, 2010 15:52

Post » Pon lis 05, 2012 19:18 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

własnie niechcący pokazsdowałam sobie numery tych nowych kotów wczorajszych- sory :oops:

a to najnowsze

kotka- 553/12
od 4 11 w schr
po wczorajszej amputacji ogonka ,znaleziona
Obrazek

kotka- 549/12
od 4 11 w schr
znaleziona, osweojona, zaciągniete mocno 3 powieki, leczenie
Obrazek

i fotka jednego dorosłego którego wczoraj nie wkleiłam, tego bez numeru
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

dorosły Lays
od 3 11 w schr,
kastraxcja 5 11
Obrazek

do domu poszły chyba dzis z 3 koty-ale musze potwierdzic jutro
Były tez 3 sterylki i trzy kastracje

odszedł tez niestety malusienki czarny kotek, ten na obserwacji [i]

w schronisku masakra, zaczął sie dzis remont kuchni :strach:
za to drzwiczki do boksów kociach powoli trafiaja na miejsce
rozmawiałam z panami spawaczami, i tak sobie mysle ,ze trzeba bedzie jeszcze przetrac ten miesiac na korytarzu

Mała1

Post » Pon lis 05, 2012 19:54 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

kotka- 553/12
od 4 11 w schr
po wczorajszej amputacji ogonka ,znaleziona
Obrazek

kotka trochę przekornie dostanie na imię ogonek po islandzku :)

HALI

kotka- 549/12
od 4 11 w schr
znaleziona, osweojona, zaciągniete mocno 3 powieki, leczenie
Obrazek

a że mam nastrój dzisiaj taki trochę przekorny druga koteczka tez dostanie imię od swojej "ułomności"
czyli powieka po katalońsku

PARPELLA

Jeśli jednak takie imionka wydają się Wam zbyt makabryczne to dajcie znać a pozmieniam :)
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pon lis 05, 2012 20:40 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Zdjęcia z soboty
Obrazek
Obrazek
Frutti na wybiegu

Riko ma juz trochę lepsze te oczy ,takie bardziej żywe błyszczące, plama na lewym oku robi się ciemniejsza(nie wiem czy to dobrze czy źle) a na drugim jakby się wygładzało.
Obrazek
Dalej warczy na Piksela, dalej się obżera
Obrazek
niestety jego wszystkie zdjęcia wychodzą mi nieostre
Ostatnio edytowano Pon lis 05, 2012 21:37 przez PaniDemon, łącznie edytowano 2 razy
08.06.2012 Kasia [*] żyła 13lat...niby dużo ale i tak za krótko

PaniDemon

Od: Czw wrz 13, 2012 17:04

Post » Pon lis 05, 2012 21:17 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

paulinaelzbieta pisze:phantasmagori- budka zmieści się bez problemu na tylnym siedzeniu ;)

A to niewątpliwie, chodziło mi o to czy przejdzie przez odchylony fotel bo auto jest trzydrzwiowe :D
Najwyżej budka pojedzie na przednim a Ty z tyłu :smiech3:
Byle tylko Tż zjechał do domu. Będę dzwonić w piątek .
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto lis 06, 2012 14:00 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Czy gdybym zrobiła kurczaka to jest go gdzie schować? W sensie zamrażarki.
A może lepiej mieloną wieprzowinę?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto lis 06, 2012 16:50 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Lidka-kurak lepszy :kotek:
phantasmagorii- a ta buda nadaje sie na dwór? bo mam zapotrzebowanie dla dziczków, dzis sie dowiedziałąm

Frutti dzięki ogłoszeniu korciaczek ma szanse na dom- trzymajcie kciuki
kilka maluszków znalazło domy, zaraz ,, posprzątam ,, na 1 stronie
dodam tez numery

PaniDemon-pogadamy w czwartek, dobrze, że stosujesz cornelezel

i tak a,propos oczek, to mała córcia Smilki ma to oczko do amputacji myśle, bardzo przydałby sie tymczas. :( i kasa :(

i jeszcze mam prosbę do tych co dodają koty na picassa, potrzebowałabym taki album gdzie wkleiłoby sie kultowe nasze foty, jest ich trochę, fajnie byłoby miec je w jednym miejscu, teraz do strony byłoby jak znalazł. Takie plakatowe, wiecie-te chwytające za serce.
Przejrzałam z grubsza albumy Tani, charm i korciaczek i jest co wybierać.

a szukam fajnej foty przedstawiajacej wolontariat, takiej gdzie byłoby na kociarni sporo osób i duuuzo kotów
jest sporo pojedynczych ludzi , niektóre po prostu cudne, ale nie mogę znależc grupówki

Mała1

Post » Wto lis 06, 2012 17:02 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

tych co były w dzienniku zachodnim nie wolno nam użyć prawda?

PaniDemon

Post » Wto lis 06, 2012 17:07 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

oo, zapomniałm o nich-daj linka, myśle ze wolno, musze spytać karee

Mała1

Post » Wto lis 06, 2012 17:46 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

jezeli jakis byl na forum to nie mam, ten jest z artykulu http://katowice.naszemiasto.pl/artykul/ ... ,id,t.html

PaniDemon

Post » Wto lis 06, 2012 20:03 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

dzieki,
ale kurcze, chyba zadna fotka nie jest taka jak chciałabym :kotek:

Mała1

Post » Wto lis 06, 2012 20:10 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mała1 pisze:i jeszcze mam prosbę do tych co dodają koty na picassa, potrzebowałabym taki album gdzie wkleiłoby sie kultowe nasze foty, jest ich trochę, fajnie byłoby miec je w jednym miejscu, teraz do strony byłoby jak znalazł. Takie plakatowe, wiecie-te chwytające za serce.
Przejrzałam z grubsza albumy Tani, charm i korciaczek i jest co wybierać.

a szukam fajnej foty przedstawiajacej wolontariat, takiej gdzie byłoby na kociarni sporo osób i duuuzo kotów
jest sporo pojedynczych ludzi , niektóre po prostu cudne, ale nie mogę znależc grupówki

co do albumów - jest jeszcze przecież "oficjalny" album niekochanych http://picasaweb.google.com/niekochane (logowanie jak na pocztę niekochanych, powiększona przestrzeń dyskowa, żeby choć trochę miejsca było...) - myślę, że tam można by zrobić taki album.. ;-)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

[poprzednia][następna]