Maluszek wyrzucony na mróz szuka DS !!! (od strony 39)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 11, 2012 19:46 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Super wieści i zmienię tablicę :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Pon lis 12, 2012 8:11 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

olafen pisze:http://tablica.pl/nowe-ogloszenie/confirmpage/1EsTw/1/

Dzięki/ :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tylko chcę zaznaczyć, że Kiciunia ma 1,5 roku a maluszki po 5 miesięcy. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Pon lis 12, 2012 8:18 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

[quote="jasia0245"]http://www.facebook.com/events/240808079378044/ Tutaj jest Pingwinek i Mamba.

Pingwinek od soboty ma nowy swój domek, szukamy domku teraz dla czarnej Mamby i parkingowego białego w szaro-bure Maćka. :lol:
Obrazek

jasia0245

Post » Pon lis 12, 2012 13:39 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Pani Jasiu dzwoniłam do Tozu ale oni wszystkie klatki łapki pożyczyli i jest kolejka, ale Pani Joanna postara się w środe lub czwartek załatwić na jeden dzień i wtedy bedziemy musiały go złapać - mam nadzieję że sie uda :)

ewik85

Od: Śro kwi 18, 2012 7:50

Post » Pon lis 12, 2012 15:19 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

ewik85 pisze:Pani Jasiu dzwoniłam do Tozu ale oni wszystkie klatki łapki pożyczyli i jest kolejka, ale Pani Joanna postara się w środe lub czwartek załatwić na jeden dzień i wtedy bedziemy musiały go złapać - mam nadzieję że sie uda :)

Dzięki Ewik. Najlepiej w środę, rano pojadę do biura a po 15-tej możemy się tym zająć. W czwartek mi nie pasuje, ale jak już coś będziesz wiedziała na temat klatki-łapki to napisz, ewentualnie swoje plany zmienię i sprawy przerzucę.
Co tam mówiła ta dziewczyna co chce trzeciego kotka. Czy chce Mambę? :roll: bo chętnie jej ją oddam. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Jak nie ma Pingwinka, to Mamba zrobiła się wyjątkowo śmiała już zapomniała o bracie. Apetyt ma wyjątkowo, wszystko jej smakuje, jest rozbrajająca. Kocham ją ale ją oddam aby było miejsce dla następnego kotka. On początkowo nie może mieć kontaktu z innymi kotkami ze względu na robaki. Jak go odrobaczę to wtedy dopiero mógłby spotkać się z innymi kotami. :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Post » Wto lis 13, 2012 19:52 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Pani Jasiu niestety Pani z Tozu się nie odzywa, może jutro da znać i na czwartek bedzie klatka. Dam znać jak coś bede wiedzieć.

ewik85

Post » Wto lis 13, 2012 20:25 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

ewik85 pisze:Pani Jasiu niestety Pani z Tozu się nie odzywa, może jutro da znać i na czwartek bedzie klatka. Dam znać jak coś bede wiedzieć.

OK. Będę czekać na wiadomość.. :lol:
Ja dzisiaj byłam w ToZ bo oni urzędują tylko we wtorki, zostawiłam dwa ogłoszenia o tych pozostałych kotkach. O klatkę nie zapytałam, ponieważ nie wiem z kim Ty Ewik rozmawiałaś. Nie chciałam mieszać.
Podała mi Asia adres email i powiedziała abym kotków zdjęcia jej wysłała ale nie wiem dlaczego napisano mi, że wiadomość nie może być doręczona. Może znasz taką młodą Asię i masz do niej emailowy adres. To napisz mi go na pw. :roll:
Ona powiedziała, że pomoże kotki więcej ogłosić.
Obrazek

jasia0245

Post » Czw lis 15, 2012 8:16 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Mamba rozrabiaczek.
Obrazek
Tutaj Mamba jeszcze z Pingwinkiem.
Obrazek
Obrazek

jasia0245

Post » Czw lis 15, 2012 8:51 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Ach te kotunie, a mamba na swoim ulubionym miejscu :) Pani z Tozu obiecała, że jak uda się jej klatkę odzyskać to nam pożyczy ale na razie nie dzwoni więc nie wiem czy na sobote da radę :/ no zbaczymy. A kocurek nadal nie podchodzi blisko?

ewik85

Post » Czw lis 15, 2012 14:20 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Biały koteczek zaprzyjażnił się z Kiciunia, podchody robi, też tam je. Teraz jedzonko będę im przynosi razem na parking strzeżony.
Kiciunia bardzo ostatnio wyładniała, poprawiła się, ma dobry apetyt. Mogłyby razem spać to byłoby im w dwójkę cieplej. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Post » Czw lis 15, 2012 23:12 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Przed chwilą porobiłam ogłoszenie Mamby i białego chudego Maćka tutaj : http://www.kociaczek.com.pl/?
Obrazek

jasia0245

Post » Pt lis 16, 2012 16:00 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

No to kciuki za domki :) :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Sob lis 17, 2012 18:25 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Byłam u Maciusia białego dzisiaj trochę póżno bo po 16, był w pobliżu parkingu strzeżonego Kiciuni. Zapewne był głodny, ale ponoć Kiciunia też go goni, jak jej nie ma on wtedy może coś skubnąć. Postanowiłam nadal w starym miejscu go karmić, bo skoro go Kiciunia goni. Musi przecież kocurek się najeść. Zawołałam go więc szedł za mną chyba poznał mój głos, Kiciunia zaraz za mną też szła. Dobrze, że robiło się ciemno bo zapewne ludzie by się śmiali, że koty tak chodzą mi niemal przy nodze. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Komu dać piękną Mambę. :dance2: :dance: :dance2: :dance:
Obrazek Obrazek
Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Post » Pon lis 19, 2012 13:33 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Byłam dzisiaj u białego Maciusia, już na stałe zadomowił się u Kiciuni. Są blisko siebie i Kiciunia go nie goni. To dobry znak może zaczną wreszcie razem spać to będzie i cieplej. Jedzą obok siebie jak Kiciunia podchodzi bliżej to Maciuś ją łapką i prycha.
Wywiesiłam dodatkowe ogłoszenia dwa z zdjęciami czarnej Mamby i białego Maćka, może zaczną się telefony. Bardzo bym chciała aby przygarnęli je dobrzy ludzie, którzy kochają kotki. :lol:
A tutaj kochana i zabawna Mamba dzisiaj:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

jasia0245

[poprzednia][następna]