Edit: mam nawet 3 bo miałam moje tałatajstwo odrobaczyć ale Wilczka nie nadaje się w tej chwili, Ira tak samo bo jest na antybiotykach, jedynie Nina została ale nie będe jednego kota samego odrobaczać bo to bez sensu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:jjw666 pisze:Zaraz jeszcze pogadam z żoną.
Test to nie problem wielki, o ile da się gdzieś go kupić lub zrobić. To ostatnie na AR, chociaż tam nie wiem jak pracują laboratoria... To są troszkę inni ludzie "biznesu", tzw. ludzie "nauki".
Mam wrażenie że gaśnie nam w oczach.
Ani go odrobaczyć, ani pozostawić w tym stanie, bo nie wiem czy da radę.
Teraz zjadł, zostawiłem go na chwilę w pokoju aby sobie pochodził swobodnie.
Jutro w Legwanie http://legwan-wet.pl/ po godzinie 15 będzie doktor Albert Czerski. Jeśli byście chcieli się skonsultować z kimś to polecam właśnie jego. To jest typ "naukowca", walczy zawsze do końca (niektórzy nawet twierdzą że za długo no ale to kwestia odbioru własnego). To jest weterynarz, u którego leczę swoje koty - otwarty na wszelkie nowości, dyskutujący, tłumaczący, wyjaśniający, szukający przyczyny. Jakbyście szli, to mówicie że zabraliście cały miot ze schroniska, że reszta ok, a ten najsłabszy. Jak czegoś nie jesteście pewni, czy się obawiacie to zawsze można pytać, dyskutować. On też jest pracownikiem naukowym na UP.
Może maluchowi zdałoby się zrobić usg, no bo test na panleukopenię to bym na pewno zrobiła (kupę trzeba zabrac ze sobą w pojemniczku).
Jest też jeszcze jeden fajny wet - dr Gruszka ale to Ewelina będzie wiedziała jak on przyjmuje.
Dobrze że maluch je cokolwiek i że nie zwymiotował.
EDIT: UP=AR
jjw666 pisze:Je, śpi, sika, czasem zakupczy i tak na okrągło. W sumie znacznie lepiej... O, właśnie robi... Kupcia i to bez krwi
Ale ciągle jest słaby...
jjw666 pisze:Je, śpi, sika, czasem zakupczy i tak na okrągło. W sumie znacznie lepiej... O, właśnie robi... Kupcia i to bez krwi
Ale ciągle jest słaby...
Gibutkowa pisze:To pewnie się z Eweliną spotkacie, jej Wiczka w ciężkim stanie właśnie pod kroplówką
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], Silverblue i 91 gości