Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ozyrys2009 pisze:Dziękuję Wam wszystkim za odpowiedzi, nie wiedziałam (może nie chciałam) wiedzieć, że z jednej kotki jest tyle kociaków.Ozyrys ma od dziś zakaz wyjścia na dwór, miałam Wam przekazać że jest bardzo na Was zły i chyba będzie spał za to cały dzień... Ot taki Ci strajk. Mnie przekonaliście, muszę jeszcze przekonać męża. Znaleźć bardzo dobrego weta i fundusze. Jak już pójdę to jakie mam pytanie najpierw zadać o jakie poprosić badania?
kotkins właśnie czytam Twój wątek z ciekawością i zauroczeniem do Twoich zwierzaków ale przed mną jeszcze wiele stron.
cytryna pisze:widzę że mimo trudnego początku jakoś się toczy ten wątek, wielkie uff![]()
Kamila, wpadło mi do głowy, że skoro masz kawałek trawnika to można by zrobić wybieg dla Ozyrka, wiesz, rama i siatka przez którą nie przejdzie (trochę gęstsza niż ogrodzeniowa)
gdzieś był chyba wątek o tym, jak znajdę to wrzucę linka, chyba że ktoś mnie uprzedzi
edit:
znalazłam boską stronę![]()
http://www.purrfectfence.com/photo_gallery.asp
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości