Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alix76 pisze:Hej, rzućcie okiem: http://ogloszenia.ngo.pl/x/796559. Może poedukujemy? Miałam jedne zajęcia w szkole i dzieciaki przeżyły. Ja też
koteczekanusi pisze: ......
Zawsze przecież można ładnie się ubrać i budzić zaufanie swoim porządnym wyglądem odbiegającym od pracownika kanałów miejskich.
jopop pisze:alix76 pisze:Hej, rzućcie okiem: http://ogloszenia.ngo.pl/x/796559. Może poedukujemy? Miałam jedne zajęcia w szkole i dzieciaki przeżyły. Ja też
ok. mozesz nas zglosic?
EDIT: Biały kocurek już w DT, nowym ale świetnie rokującymDzięki wszystkim zaangażowanym za przejęcie go i przerzucenie!
Aleba pisze:Potrzebny ktoś, kto - najlepiej dzisiaj - zgarnie kota z Korsaka i przetransportuje go do OKI (Śródmieście) lub do lecznicy (Ursynów).
Jak się nie uda dzisiaj, to jutro też wchodzi w grę.
Sprawa dość pilna, kot błąka się koło bloku, ktoś już się nim zainteresował i grozi wywiezieniem go gdzieś.
Kot podobno miły, sam podchodzi do ludzi.
Jak się znajdze ktoś chętny do pomocy, podam telefon do p. Ewy, Ona pomoże delikwenta złapać.
Aha, najlepiej żeby kierowca miał własny transporter.
Aleba pisze:Ten kocurek
Aleba pisze:Potrzebny ktoś, kto - najlepiej dzisiaj - zgarnie kota z Korsaka i przetransportuje go do OKI (Śródmieście) lub do lecznicy (Ursynów).
Sprawa dość pilna, kot błąka się koło bloku, ktoś już się nim zainteresował i grozi wywiezieniem go gdzieś.
Jak się znajdze ktoś chętny do pomocy, podam telefon do p. Ewy, Ona pomoże delikwenta złapać.
Na pewno go nie masz na FB
Szalony Kot pisze:Felis
Aleba pisze:Ten kocurek
Na pewno go nie masz na FB
A jakieś fotki będą..? :>
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], sherab i 195 gości