Bystrą można wykreślić z pierwszej strony, pozdejmować ogłoszenia i co tam jeszcze. ja już kota nie oddam, dopóki nie wydrzecie go siłą

pozdrawiam!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wasza asia pisze:mikela pisze:czyli maluchy już zdrowe, tak?
Czytałam w zeszycie, że w zeszłym tygodniu Mesia miała nienormalną temperaturę i była osowiała. O to Ci chodzi czy coś innego? Robert podobno był z nimi u weta i było ok, a temperatura może być od zębów. Przy mnie w sobotę oba urwisy były w dobrych humorach i nie wyglądały na chore.
miszelina pisze:Dla mnie może być ta niedziela, byle po południu. I może wtedy też zaczipuje się koty w kociarni.
Avi pisze:Witam serdecznie i melduję się jako przyszły Człowiek OklahomyMiau czytam od dawna ale teraz planuję się również udzielać - żebyście wiedzieli, jak Okunia się wiedzie w nowym domu. Osobiście już nie mogę się doczekać jak do mnie przyjedzie, nawet staram się przyspieszyć przeprowadzkę i osiatkowanie balkonu,żeby jak najszybciej mieć moją Piękną w domu
Może uda się już w przyszły poniedziałek.
Polubiłam też bardzo Milusię, tak strasznie mi jej żal, ona tak błagalnie patrzy... ją również chętnie bym wzięła, ale nie mogę...
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i bardzo się cieszę, że tutaj trafiłam
Tweety pisze:ok, czyli zebranie w tę niedzielę, godz 17 (może być?)
1. miszelina,
2. annakreft,
3. Karolina,
4. mikela
.
.
.
tweety
miszelina pisze:Milusię na wszelki wypadek też dałam na karnego jeżyka.
Tweety pisze:żebyśmy nie osiedli na laurach to właśnie wrócił Cezar, wislackikot zainstalował go w cat-roomie, w dogu. Patrzcie, proszę, czy je i sika, bo on miał w nowym miejscu z tym problem
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 688 gości