Warszawa zaginiony SAURON odnalazł się po 4 miesiącach :)...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 09, 2012 21:36 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

:ok: :ok: :ok:
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Pt sie 10, 2012 2:51 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Ruszam na dalsze poszukiwania...
Moja kocia ferajna: Sauron, Sheela i Arya :)...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Od: Wto lip 17, 2012 6:57

Post » Pt sie 10, 2012 9:41 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

No niestety, Sauronka znowu nie znalazłam, ale zupełnie przypadkiem odkryłam, że mam wejście na pewne zamknięte podwórko (u mnie są zamknięte dla "obcych" podwórka i bramy się otwiera na czipa) a na tym podwórku natychmiast namierzyłam karmicielkę. Zostawiłam pod jedną z miseczek ulotkę. Czyli mam namierzone cztery karmicielki w najbliższej okolicy i pana, który dokarmia koty po drugiej stronie ulicy Słowackiego. Dzisiaj muszę powtórzyć plakatowanie aż do Hali Marymonckiej...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Pt sie 10, 2012 9:44 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Im więcej karmicieli wie tym lepiej :ok:

Znów jest trochę czarnych kotów:
http://paluch1.home.pl/system_kwarantanna.php
Ale większość ulic w opisie jest daleko.
Almare, przejrzyj czy któryś podobny do Saurona.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt sie 10, 2012 13:49 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Ada, tę stronę sprawdzam kilka razy dziennie. Ten czarnulek z ul.brazylijskiej jest bardzo podobny, ale już o niego pytałam. Dzisiaj udało mi się skontaktować z bardzo aktywną karmicielką z drugiej strony pl.wilsona a ona z kolei obiecała rozpuścić "wici".

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Pt sie 10, 2012 17:33 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Telefon milczy...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Sob sie 11, 2012 7:35 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Dzisiejsza noc obfitowała w sporo wrażeń. Ok. 21.00 dostałam tel. o czarnym kocie jakieś 500m od mojego domu. Nie czekając poleciałam na miejsce. Czarny kotek rzeczywiście był. Bardzo podobny do Sauronka, ale dopiero po złapaniu mogłabym się upewnić czy to on. Kotek ewidentnie przestraszony, stroniący od innych kotów, waga ok.3,5 kg. No i żółte oczy. Po prawie pięciu godzinach czatowania i prób łapania go na klatkę- łapkę musiałam dać za wygraną. Spotkałam jednak cudownych ludzi z tego podwórka (a sobowtór samego Fidela Castro siedział ze mną dwie godziny) i powiedzieli mi, że kotek przychodzi od jakiś dwóch tygodni i dostaje od nich jeść. Uspokojona nieco skierowałam się do domu. Jednak w międzyczasie zadzwoniła do mnie pewna pani, że w parku widziała pięknego czarnego kota o pięknych, wielkich żółtych oczach i nawet trochę do niej podszedł, ale się przestraszył pieska i czmychnął. Dzisiaj spróbuję się umówić z tą panią żeby mi pokazała mniej więcej gdzie go widziała i tam się "zasadzę". Czy na prawdę nie ma sposobu na to żeby się sklonować??? Oba miejsca są dla kota prawdopodobne :/. Jak telefon milczy to milczy, ale jak już dzwoni to najlepiej być w kilku miejscach na raz, ech...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Sob sie 11, 2012 9:03 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

:ok: :ok: :ok:
Oby któryś z nich to był SAURON :)!
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Sob sie 11, 2012 9:44 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Kocie, o niczym innym nie marzę i modlę się o to z całych sił :). Oby tylko udało mi się dzisiaj zobaczyć tego drugiego kotka...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Sob sie 11, 2012 10:08 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

O raju, jak mi serducho wali. Udało mi się dodzwonić do tej pani i ona mi powiedziała, że pierwszy raz widziała czarnego kotka w niedzielę w ciągu dnia i zwróciła uwagę na wielkie, piękne, żółte oczy (zwróciła na nie uwagę bo kot jej córki ma wielkie, piękne tyle, że zielone). I wczoraj widziała go drugi raz i jak go zawołała po imieniu to nawet do niej kawałek podszedł (!!!), ale jak zobaczył pieska to się wycofał. I wtedy skojarzyła go z ogłoszeniem. Jestem z nią umówiona o 15.30 i dokładnie mi pokaże to miejsce a jak będzie trzeba to weźmie ode mnie jedzenie dla niego. Boże, jestem tak podekscytowana, że to się w głowie nie mieści!!! Sauronku, obyś to był Ty :)!!!

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Sob sie 11, 2012 11:43 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob sie 11, 2012 11:56 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Aniu będe jeszcze w W-wie ,jeśli chcesz to podjadę :?:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Sob sie 11, 2012 12:27 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Iwonko, byłoby cudownie :). Tylko się zastanawiam czy nie lepiej wieczorem.

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Sob sie 11, 2012 12:46 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

No ja o 15 kończę więc czekanie do wieczora to raczej nie :|

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Sob sie 11, 2012 13:08 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Może nie czekaj do wieczora? Ja myślę że tam trzeba już zacząć szukać i wołać. Tym bardziej ze ludzi pewnie niewiele bo zimno.
Trzymam kciuki aby to był Sauron i aby w kńcu wrócił do domu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Zapraszamy na bazarek: viewtopic.php?f=20&t=149261

blackobsession

Od: Wto lis 30, 2010 23:57

[poprzednia][następna]