Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
molly88 pisze:Plaskaty na dt u siostry Asi. Przez dwa tygodnie bedzie dochodził do siebie - okres kwarantanny, a potem szukamy domu. Kierownictwo dało sie przekonać, że przez weekend nikt sie nim nie zajmnie i może byc z nim gorzej - zgodzili sie.
ulvhedinn pisze:Ratunku.... dzisiaj zostałam uszczęśliwiona kolejnym kociakiem, tym razem ok 4 tygodniowym. Zapchlony po uszy, chyba zarobaczony, chudy, brudny, za to nie zapyziały, uchole czyste. Bury chłopak. Mam jeszcze poprzednią czwórkę malców i stado dorosłych kotów na DT..... nie mam juz pomysłu gdzie smarkacza upchnąć. Fiansowo leżę, dobrze, że chociaż mam karmę....
ulvhedinn pisze:Ratunku.... dzisiaj zostałam uszczęśliwiona kolejnym kociakiem, tym razem ok 4 tygodniowym. Zapchlony po uszy, chyba zarobaczony, chudy, brudny, za to nie zapyziały, uchole czyste. Bury chłopak. Mam jeszcze poprzednią czwórkę malców i stado dorosłych kotów na DT..... nie mam juz pomysłu gdzie smarkacza upchnąć. Fiansowo leżę, dobrze, że chociaż mam karmę....
unawena pisze:Czy ktoś jutro jedzie do schronu? Bo Pani na FB pisze, że chce adoptować kociaczka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot] i 676 gości