Awanturka i Jeżynka w DS! JoKot dziękuje za głosy! :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 24, 2012 23:07 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

Nosssooo? :roll:
Do Jeża można tak ładnie mówić: "Ło Jeżu, Jeżu, Jeżu!" :mrgreen:

A Awantura, tfu-tfu, to niezła aparatka jest... wygląda na to, że nadżerek brak 8O A parę godzin temu jeszcze miałam wrażenie, że się dwie kolejne robią 8O
Poza tym uznała, że jej Animondka jest fuuj, zakopała i wrąbała dorosłym michę Bozity :roll:
Po czym uznała, że Animonda jednak nie jest taka zła i wrąbała swoją michę z równym apetytem :roll:
To wszystko w ciągu jakiejś 0,5h :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon cze 25, 2012 12:14 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

OKI, zabiorę sobie co trza ;)
Nie kontaktuję ostatnio, więc proszę o wyrozumiałość.

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon cze 25, 2012 12:17 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

Spoko :)
Umówiłam Jeża na zabieg na środę :roll: Wolałabym później, ale dopiero w sierpniu bym miała możliwość.

OKI

Post » Pon cze 25, 2012 12:20 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

OKI pisze:Spoko :)
Umówiłam Jeża na zabieg na środę :roll: Wolałabym później, ale dopiero w sierpniu bym miała możliwość.

no to trzeba kciuki trzymać :ok:

_ogonek_

Post » Pon cze 25, 2012 12:49 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

_ogonek_ pisze:
OKI pisze:Spoko :)

no to trzeba kciuki trzymać :ok:

Sugerowałabym kciuki już jutro, ale na razie nie mogę nic więcej powiedzieć ;)

OKI

Post » Pon cze 25, 2012 12:52 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

:ok: :ok:
:ok: :ok: za jutro
:ok: :ok: :ok: :ok: za jutro :twisted:
:ok: :ok: za Jeża :)

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon cze 25, 2012 13:13 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

Uprzejmie NIE dziękuję :lol:

OKI

Post » Pon cze 25, 2012 18:22 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

Ufff... Awantura wreszcie się doczekała weta. Prawdopodobnie to reakcja na szczepienie - ma mocno powiększone węzły chłonne i stąd chrumkanie niczym stado warchlaków :twisted:
Nadżerki znikły jak sen jaki złoty, zostałam tylko podejrzliwie obejrzana, jak meldowałam, że były :roll: Noooo... bo były, na szczęście znikły :twisted:
Temperatury dalej nie ma, apetyt ma za cały miocik, energii to chyba za dwa... :roll:
Japę darła całą drogę w obie strony plus napyszczyła wetu, że ona sobie nie życzy. Niczego sobie nie życzy! O! Ona sobie życzy tylko pozwiedzać gabinet, a nie tam jakieś macanie, kłucie i inne takie nieciekawe czynności :? Rety... rośnie potwór... :roll:

OKI

Post » Pon cze 25, 2012 18:45 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

OKI pisze:Ufff... Awantura wreszcie się doczekała weta. Prawdopodobnie to reakcja na szczepienie - ma mocno powiększone węzły chłonne i stąd chrumkanie niczym stado warchlaków :twisted:
Nadżerki znikły jak sen jaki złoty, zostałam tylko podejrzliwie obejrzana, jak meldowałam, że były :roll: Noooo... bo były, na szczęście znikły :twisted:
Temperatury dalej nie ma, apetyt ma za cały miocik, energii to chyba za dwa... :roll:
Japę darła całą drogę w obie strony plus napyszczyła wetu, że ona sobie nie życzy. Niczego sobie nie życzy! O! Ona sobie życzy tylko pozwiedzać gabinet, a nie tam jakieś macanie, kłucie i inne takie nieciekawe czynności :? Rety... rośnie potwór... :roll:

zaraz potwór :twisted:

_ogonek_

Post » Pon cze 25, 2012 18:47 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

_ogonek_ pisze:
OKI pisze:Ufff... Awantura wreszcie się doczekała weta. Prawdopodobnie to reakcja na szczepienie - ma mocno powiększone węzły chłonne i stąd chrumkanie niczym stado warchlaków :twisted:

zaraz potwór :twisted:

Potwór, potwór... czuję to - będzie panna z charakterkiem :twisted:

OKI

Post » Wto cze 26, 2012 11:41 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

Aaaa, zapomniałam - Awanturka waży 0,8 :mrgreen:

A Jeż dziś rano podszedł do miski, jak stałam obok i pozwolił się pogłaskać nawet :1luvu: :1luvu: :1luvu:
To pierwszy raz, kiedy Jeż sam podszedł ;)
Będą z niej koty jeszcze! I to jakie :love:

I za niedługo będziemy się czipować! O! 8)

OKI

Post » Wto cze 26, 2012 11:46 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

Jestem :D Za czipowanie :ok:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Wto cze 26, 2012 13:11 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

Zachowajmy niewłaściwą kolejność :mrgreen:
Najpierw sterylka Jeża jutro, a czipowanie pewnie gdzieś w okolicach weekendu. Choć pewnie i tak na jednym kursie się nie skończy :roll:

OKI

Post » Wto cze 26, 2012 15:11 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

OKI pisze:Zachowajmy niewłaściwą kolejność :mrgreen:
Najpierw sterylka Jeża jutro, a czipowanie pewnie gdzieś w okolicach weekendu. Choć pewnie i tak na jednym kursie się nie skończy :roll:

OKI, a nie masz możliwości zaczipowania w trakcie sterylki? Kot nieprzytomny to i krzyku nie będzie ;) :P

_ogonek_

Post » Wto cze 26, 2012 15:18 Re: Awanturka (5tyg) i Jeżynka (5m-cy), potrzebne wsparcie i

_ogonek_ pisze:
OKI pisze:Zachowajmy niewłaściwą kolejność :mrgreen:

OKI, a nie masz możliwości zaczipowania w trakcie sterylki? Kot nieprzytomny to i krzyku nie będzie ;) :P

Nie mam - inna lecznica.
Ale tego krzyku przy czipowaniu to jest tyle, co przy byle zastrzyku ;)
A zastrzyki Jeż dostawał już bardzo bolesne i nie było większych trudności. Czip to pikuś :)

OKI

[poprzednia][następna]