Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotkins pisze:
Nie rozumiem co tu robimy my wszyscy, teraz to sprawa Asher i Meksykanki.
Obie dorosłe.
Obie kociary.
Czarny jest suuuper!!!
meksykanka pisze:Tak, tak od początku mówię: ku chwale kociastych![]()
![]()
To musi być suwerenna decyzja osoby, która opiekę nad kociastymi bierze... i odpowiedzialność wszelkiego rodzaju włacznie z finansową, niestety...
I tu ani oklaski, ani krytyka nic nie pomoże...
A wiążące decyzje należą do wiązantów...
Zatem niniejszym informuję, że porozmawiałyśmy z asher... (ona chyba mecz ogląda), że asher@amber z własnej i nieprzymuszkonej woli (tak przynajmniej deklaruje
) podejmuje się opieki nad kociastymi, daje DT, opiekę lekarską, będzie osowajać szukać domu. Decyzja została podjęta wspólnie z TZ-em zatem niesnasek rodzinnych nie powinno być. Jeżeli będzie miała jakieś pytania czy wątpliwości, zasięgnie opinii persożerców...
Co do transportu, nie chciałąby, żeby kcoiaste jechały transportem.
Plaskacze zostaną u mnie aż do zorganizowania transportu samochodowego a ja postaram się ich nie skrzywdzić i księgować ku potomności co się da.
Mam nadzieję, że taki consensus zostanie zaakceptowany przez szanowne gremium a dla dobra kociastych udzieli się kredytu zaufania oraz wszelkiego niezbędnego wsparcia przyszłemu DT oraz troszkę kulawemu przypadkowemu TDT...
To ja idę sprawdzić co one tam wyfutrowały.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: CharlesWhips, Doris2, Google [Bot], marek8127 i 53 gości