Tymczasy u horacy7. wychudzona tri, sama skóra DT/szpitalik?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 21, 2012 20:19 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Chciałam bardzo podziękować za wsparcie Wat,ksb,Monice Wolskiej i Alab108 :1luvu: :1luvu: :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon maja 21, 2012 20:21 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

quote="darialekarzyk"]Dokładnie :( a Felikso sobie grucha jak mu tłumaczę, gdzie jutro jedziemy :)[/quote]
Dla mnie zawsze najgorsze przed zabiegiem jest przetrzymanie kota bez jedzenia 12 godzin, jeszcze jak zabieg rano to pół biedy wieczorem sprzątałam miski, ale jak popołudniu to był problem.
joanna3113

Post » Pon maja 21, 2012 20:23 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Otrzymałam dwie fotki Tofika kota który ma być uśpiony ,błagam o pomoc,mam za dużo kocurów i tak lecą pióra.Nie wspomnę o siusianiu.

horacy 7

Post » Pon maja 21, 2012 20:42 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

horacy 7 pisze:Otrzymałam dwie fotki Tofika kota który ma być uśpiony ,błagam o pomoc,mam za dużo kocurów i tak lecą pióra.Nie wspomnę o siusianiu.

Basiu czy kot jest wykastrowany i zaszczepiony.
joanna3113

Post » Pon maja 21, 2012 20:47 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

horacy 7 pisze:Otrzymałam dwie fotki Tofika kota który ma być uśpiony ,błagam o pomoc,mam za dużo kocurów i tak lecą pióra.Nie wspomnę o siusianiu.

Zdjęcia Tofika.

Jest to kocur ,około 7.lat, raczej zadbany, wykastrowany,podobno w dzieciństwie otrzymał komplet szczepień. Prawdopodobnie ma ( obecni właściciele muszą odszukać) książeczkę zdrowia.

Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Pon maja 21, 2012 20:53 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Takie wiadomości z maila od znajomej. Można poprosić jeżeli nie znajda książeczki niech go zaszczepią mam nadzieję,ze tyle są w stanie dla niego zrobić.Boję się ,że jak go nie zabierzemy moga go uśpić skoro maja weta który to zrobi.Wiem ,że niestety robią to bo się z tym spotkałam dowiedziałam się już po fakcie gdzie dwie kotki uśpiono u dwóch różnych wetów.

horacy 7

Post » Pon maja 21, 2012 21:29 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Basiu jeżeli wykastrowany i zaszczepiony, to mogę go zabrać. Musi mieć ważne szczepienie i byc wykastrowany, bo nie dam rady szorować mieszkania od przykrych zapachów.
joanna3113

Post » Pon maja 21, 2012 21:52 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

joanna3113 pisze:Basiu jeżeli wykastrowany i zaszczepiony, to mogę go zabrać. Musi mieć ważne szczepienie i byc wykastrowany, bo nie dam rady szorować mieszkania od przykrych zapachów.

Jutro pogadam i powiem jakie mamy warunki by kota zabrać.Przed chwilą pod swoim domem zrobiłam fotki dwóm kotom które przychodzą znaczyć mi klatkę schodową to czarny kocur pdobny do Kuro tylko drobniejszy i długowłosy przeepiękny szary kot tylko strasznie zaniedbany,boki zapadnięte nie ma tam sierści tylko dotknąc się nie da,czarnego mogłam pogłaskać.

horacy 7

Post » Wto maja 22, 2012 7:15 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Ehh tyle tych bied :( Feliks czuje się dobrze jak zawsze sobie śpiewa :) w okienko patrzy i myśli jak uciec :) Dzisiaj znowu zrobił mi pobudkę o 4 rano, mam nadzieję że po kastracji jak mu hormony opadną to się uspokoi :) bo ja się nigdy nie wyśpię :)

darialekarzyk

Od: Pt paź 28, 2011 18:37

Post » Wto maja 22, 2012 7:32 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

darialekarzyk pisze:Ehh tyle tych bied :( Feliks czuje się dobrze jak zawsze sobie śpiewa :) w okienko patrzy i myśli jak uciec :) Dzisiaj znowu zrobił mi pobudkę o 4 rano, mam nadzieję że po kastracji jak mu hormony opadną to się uspokoi :) bo ja się nigdy nie wyśpię :)

Mam nadzieje ,ze po kastracji uspokoi się .U mnie szaleją też kastraty Bazyli i teraz Lord bardzo chca z kolei chodzić po dworze.Na Lorada trzeba uważać by nie wymknął się z mieszkania przy naszym wchodzeniu ,wychodzeniu.Maluchy ok ,Nutka-Melodyjka tak nazuyywa ją mój syn jest niesamowita to najfajniejszy mały kociak jakiego kiedykolwiek miałam gwiazda po prostu. :1luvu: Śpi w łózku już daje brzuszejk do głaskania,ppięknie i grzecznie się bawi itp .same superlatywy.Babelek jest nieco nieśmiały i najmniej lubi byc na rekach ,Kleksik jest tak po środku miedzy nimi charakterologicznie. :P

horacy 7

Post » Wto maja 22, 2012 8:15 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

jejku, ja już się boję cokolwiek napisać, żeby nic przypadkiem nie zapeszyć :roll: więc nie piszę nic, jestem z wami, podczytuję i trzymam cały czas kciuki za wszystkich :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto maja 22, 2012 9:21 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

ewexoxo pisze:jejku, ja już się boję cokolwiek napisać, żeby nic przypadkiem nie zapeszyć :roll: więc nie piszę nic, jestem z wami, podczytuję i trzymam cały czas kciuki za wszystkich :ok: :ok:

Przyznam szczerze ,ze ja też się boję nawet pomyślec bo gdy się tylko nieco uspokajałam to się zaczynało, a niebezpieczeństwo jest dopóki nie będą zaszczepione. :ok: :ok: :ok: Mam te ż w pamięci tego długowłosego z podwórka bo bardzo źle według mnie wyglada,braki sierść ,oczy zaropiałe i jakiś taki blady jak na początku Brylant.

horacy 7

Post » Wto maja 22, 2012 9:29 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Ja też napiszę tak za wszystkich :ok: :ok: :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Wto maja 22, 2012 9:35 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

My z Felisiem tez trzymamy kciuki za zdrówko kociastych :) już niedługo będzie można im domków szukać :) Ja się martwię o tą kocią mamę, a w jakim wieku takie kotki małe zaczynają chodzić?

darialekarzyk

Od: Pt paź 28, 2011 18:37

Post » Wto maja 22, 2012 9:40 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Kopiuję by więcej osób przeczytało moze ktoś moze pomóc.
Uwaga!
Kochani, sytuacja jest tragiczna. Zapadła decyzja o likwidacji schroniska w Józefowie, 600 psów i 30 kotów ma być UŚPIONYCH! Błagamy Was rozpowszechniajcie te wiadomość. Może ktoś wziąłby na dom tymczasowy jakiegoś zwierzaka. Będziemy też zbierać karmę, pieniądze na hoteliki, by uratować choć kilka ze zwierząt!
Kontakt:
Artur Starosz nr tel. 668249268
Ula Kurek 880822051
Prosimy Cię, rozsyłaj! Dla Ciebie to tylko skopiowanie tej wiadomosci ale dla tych biednych zwierzat to szansa na dalsze i lepsze życie!"

horacy 7

[poprzednia][następna]