M jak ...masakryczna pora roku :/

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 03, 2012 20:13 Re: Migdał,po operacji,potrzebna pomoc finansowa.

3mam za Was mocne kciuki
ObrazekObrazekObrazek

Wątek: viewtopic.php?f=1&t=128136
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później zniszczy doświadczeniem

nikaxx

Od: Śro wrz 08, 2010 10:58

Post » Czw maja 03, 2012 20:22 Re: Migdał,po operacji,potrzebna pomoc finansowa.

Dziękuję za kciuki.
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw maja 03, 2012 20:25 Re: Migdał,po operacji,potrzebna pomoc finansowa.

Migdał chłopaku nie wygłupiaj się :( .

A Ty Kotx2 nie myśl o najgorszym, musi być dobrze, to na pewno nie FIP, kotuś się z tego wygrzebie, MUSI !! :ok:

Podaj mi nr. konta na PW, sama nie mam wiele, ale jakiś grosz podeślę...

karola7

Od: Pon paź 25, 2010 18:18

Post » Czw maja 03, 2012 20:29 Re: Migdał,po operacji,potrzebna pomoc finansowa.

karola7 pisze:Migdał chłopaku nie wygłupiaj się :( .

A Ty Kotx2 nie myśl o najgorszym, musi być dobrze, to na pewno nie FIP, kotuś się z tego wygrzebie, MUSI !! :ok:

Podaj mi nr. konta na PW, sama nie mam wiele, ale jakiś grosz podeślę...

Bardzo Wam dziękuje za wsparcie ,staram się nie beczeć...ale mi nie wychodzi :( Jeśli się tylko pozbieram finansowo na pewno się odwdzięczę :cry:

kotx2

Post » Pt maja 04, 2012 12:55 Re: Migdał,po operacji,potrzebna pomoc finansowa.

Dopiero zobaczyłam :( Bardzo Wam współczuję,wiem przez co przechodzicie,bo moja tymczaska Toska też miala podejrzenie FIP-a,ale na podejrzeniach sie skończylo.To bardzo rzadka choroba,i z tego co piszesz,nie przypuszczam,żeby Migdalek ją miał.
Trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za Migdala,i za Was również :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Pt maja 04, 2012 13:12 Re: Migdał,po operacji,potrzebna pomoc finansowa.

a to wieści porażające..
Kotiksie, trzymam za Ciebie i za Kocia wszystko, co da się trzymać - i przesyłam, co mogę, czyli mnóstwo ciepłych myśli.. Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy!!
KotkaWodna

Post » Pt maja 04, 2012 16:27 Re: Migdał,po operacji,potrzebna pomoc finansowa.

Dziekuję w imieniu swoim i Migdała. :kotek:
Migdał już w domu :ok: Jest osłabiony,zawiniety w kaftan w kropki :? Mam nadzieje ,że mi to wybaczy :oops: :) Rokowania są dobre :ok: :ok: :ok: Kciuki działają ,wiec trzymamy dalej :wink: Została usunieta śledziona wraz z guzami.Nie wiem co to dla nas oznacza,wszystkie rady i sugestie pożądane.Zjadł trochę convalescensa.Siku zrobił.Strasznie się tuli ,leży teraz obok małża wciśnięty w jego pachę ,uwieczniłam te chwilę ,ale nie fotka nie nadaje się do publikacji,z powodu gołego torsu małżona :P :kotek: :wink: :kotek:
Jutro będziemy u weta,postaram się zabrać całą historię leczenia.W tej chwili dług wynosi 1039,02 zł :( .Zapraszam więc na bazarki.

kotx2

Post » Nie maja 06, 2012 10:35 Re: Migdał,po operacji,już w domu,potrzebna pomoc finansowa.

Przelew poszedł.Przepraszam ,że tak niewiele :oops:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Nie maja 06, 2012 16:13 Re: Migdał,po operacji,już w domu,potrzebna pomoc finansowa.

halinka1403 pisze:Przelew poszedł.Przepraszam ,że tak niewiele :oops:

Jestem wdzięczna :1luvu: Nie ważne jaka to suma ,grosik do grosika i coś się uzbiera :1luvu: Tym bardziej ,że doszła jeszcze faktura za antybiotyk,który podaję w zastrzykach do wtorku - w wysokości ok.40 zł :( nie znam dokładnej kwoty ,bo prosiłam weta pdsumowanie drugiej faktury po zakonczeniu podawania tychże zastrzyków.
Migdał dzielnie się trzyma.Na szczęście jest kotem obsługiwalnym- jak narazie :wink: ,więc zastrzyki robię sama,odpada stres związany z dowozem do lecznicy.W środę kolejna wizyta.Jestem już dobrej myśli,Migdał ma apetyt ,kuwetkuje.Wieczorem wrzucę jakieś zdjęcia.
Dokumentację leczenia odbieram w środę,na spokojnie,będzie też zdjęcie paskudnego guza,wet sfotografował :? To tyle z nowości...a bym zapomniała,jest zdecydowana poprawa jeśli chodzi o relację między Migdałem a babami.Dziś po raz pierwszy Figa podeszła do kocurka i dotykały się nosami 8O bez syku,fuczenia i warczenia.Figa już nie stroszy siersci,kuwetkuje 8O ,wrócił mój dawny kot :1luvu: Uff...

kotx2

Post » Nie maja 06, 2012 16:43 Re: Migdał,po operacji,już w domu,potrzebna pomoc finansowa.

kotx2 pisze:
halinka1403 pisze:Przelew poszedł.Przepraszam ,że tak niewiele :oops:

Jestem wdzięczna :1luvu: Nie ważne jaka to suma ,grosik do grosika i coś się uzbiera :1luvu: Tym bardziej ,że doszła jeszcze faktura za antybiotyk,który podaję w zastrzykach do wtorku - w wysokości ok.40 zł :( nie znam dokładnej kwoty ,bo prosiłam weta pdsumowanie drugiej faktury po zakonczeniu podawania tychże zastrzyków.
Migdał dzielnie się trzyma.Na szczęście jest kotem obsługiwalnym- jak narazie :wink: ,więc zastrzyki robię sama,odpada stres związany z dowozem do lecznicy.W środę kolejna wizyta.Jestem już dobrej myśli,Migdał ma apetyt ,kuwetkuje.Wieczorem wrzucę jakieś zdjęcia.
Dokumentację leczenia odbieram w środę,na spokojnie,będzie też zdjęcie paskudnego guza,wet sfotografował :? To tyle z nowości...a bym zapomniała,jest zdecydowana poprawa jeśli chodzi o relację między Migdałem a babami.Dziś po raz pierwszy Figa podeszła do kocurka i dotykały się nosami 8O bez syku,fuczenia i warczenia.Figa już nie stroszy siersci,kuwetkuje 8O ,wrócił mój dawny kot :1luvu: Uff...

Jejku dawno nie zaglądałam tu na wątek, a tu multum informacji... Przede wszystkim cieszę się, że stosunki między Migdałem, a dziewczynami są lepsze :ok: Cieszę się niesamowicie, że kotek z Wami zostaje, bo zostaje prawda? :P Trzymam kciuki za jego zdrowie :ok: Chwilowo jestem spłukana, ale jak tylko coś na konto wpadnie to zrobię jakiś malutki przelew... :oops: Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że jutro będzie przelew za okulary i kolczyki :)
Obrazek

marzena81

Od: Wto gru 20, 2011 20:48

Post » Nie maja 06, 2012 16:52 Re: Migdał,po operacji,już w domu,potrzebna pomoc finansowa.

Obiecałam Migdałowi,że jesli się pozbiera to zostanie u nas :P. Jak tylko się absztyfikant wykuruje wyślę go do roboty,bo puści nas z torbami :twisted: :wink:
Po tym co razem przeszliśmy ,nie możemy się tak po prostu rozstać :( :oops:

kotx2

Post » Nie maja 06, 2012 16:59 Re: Migdał,po operacji,już w domu,potrzebna pomoc finansowa.

kotx2 pisze:Obiecałam Migdałowi,że jesli się pozbiera to zostanie u nas :P. Jak tylko się absztyfikant wykuruje wyślę go do roboty,bo puści nas z torbami :twisted: :wink:
Po tym co razem przeszliśmy ,nie możemy się tak po prostu rozstać :( :oops:

Takie koty kocha się chyba najbardziej... jak się je samemu uratowało... :roll:
Obrazek

marzena81

Od: Wto gru 20, 2011 20:48

Post » Nie maja 06, 2012 17:19 Re: Migdał,po operacji,już w domu,potrzebna pomoc finansowa.

:D
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Obrazek

kotx2

Post » Nie maja 06, 2012 17:21 Re: Migdał,po operacji,już w domu,potrzebna pomoc finansowa.

Super, że stosunki pomiędzy kociastymi się zmieniły :ok: :ok:
tak myślałam, że Migdałek jednak z Tobą zostanie :D Nieustannie trzymam za niego kciuki :D

kochana, nick zmieniaj kotx3 ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Od: Sob gru 03, 2011 10:43

Post » Nie maja 06, 2012 17:27 Re: Migdał,po operacji,już w domu,potrzebna pomoc finansowa.

Tutaj to co spędza mi sen zpowiek :?

Obrazek

kotx2

[poprzednia][następna]