Przepraszam za swoj brak aktywności w necie, nadrabiam aktywnością w realu
Wczorajszy dzień był głównie pod znakiem Czarusia. Jest po operacji, rokowania co do łapy - ostrożne. Mam dla niego TDT na kilka dni, pewnie 2-3. Szukamy czegoś bardziej długofalowego. Pies jest miły, na razie nie sprawia żadnych kłopotów, dogaduje się też z innymi psami (choć początkowo szczeka).
Jutro wieczorem jadę z Piotrem568 pod PKiN, a potem na Targową i Grochowską. W piątek za dnia łapię na Powiślu.
W piątek wieczorem OKI gromadzi ekipę pod PKiN, napisałam w tej sprawie do tej pary z FB co się jakiś czas temu zgłaszała.
Nie wiem co z sobotą - czy w ogóle próbujemy zebrać ekipę. Główny problem to klucze do kociarni, bo Piotra nie będzie, a ja i Aleba będziemy raczej mocno odpadnięte po pierwszym dniu jarmarku. Więc chyba trzeba odpuścić - no chyba, że jest już zwarta ekipa, która JEŚLI będzie coś do odwiezienia zabierze mnie spod domu w formie sennej mumii, a potem znów odstawi na próg, po drodze budząc tylko w celu otwarcia kociarni

Albo ktoś przenocuje ewentualny łup w domu i odwiezie go w niedzielę w godzinach pracy lecznicy.
Koty z Annopola jutro w nocy wrócą do siebie, poza tymi 2 młodszymi (wklejałam fotki) - one szukają DT. Obie dają sie glaskać, ale są wystraszone, potrzebują jeszcze popracowania.
Plakat jest moim zdaniem OK, do rozsyłania mailem i wrzucania na FB - czyli rozdzielczość pod monitory, a nie do druku. Na razie nie będziemy nic drukować, mamy jeszcze stare gotowe - jeśli się to zmieni to się odezwę po prośbie.
BARDZO dziękuję za karty, postaram się je jutro przejrzeć i skorygować ewentualne niedokładności w wieku tych pod moją opieką. To olbrzymia pomoc dla nas!!!
Pomysł kartoteki chwilowo przerasta mnie intelektualnie. Przemyślę po wyspaniu się. Czyli nie wiem kiedy