Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:co słychać
ruda32 pisze:leć do wyrka ,kawał dobrej roboty odwaliłaś dzisiaj-ucałuj Tosię w ten kudłaty pychol
lidka02 pisze:ruda32 pisze:leć do wyrka ,kawał dobrej roboty odwaliłaś dzisiaj-ucałuj Tosię w ten kudłaty pychol
Ja jej nie muszę tego robić ona mnie ciągle liże , zaczepia , trąca nie wiem skąd ona się wzieła w cyrku była czy jak .....Teraz już lezy na łóżku i mnie obserwuje i na mojej poduszce niedługo obrosne na pace jak wilkołak .Wszędzie kłaki
ruda32 pisze:lidka02 pisze:ruda32 pisze:leć do wyrka ,kawał dobrej roboty odwaliłaś dzisiaj-ucałuj Tosię w ten kudłaty pychol
Ja jej nie muszę tego robić ona mnie ciągle liże , zaczepia , trąca nie wiem skąd ona się wzieła w cyrku była czy jak .....Teraz już lezy na łóżku i mnie obserwuje i na mojej poduszce niedługo obrosne na pace jak wilkołak .Wszędzie kłaki
nie znam domu bez kłaków wszędzie fruwających
lidka02 pisze:ruda32 pisze:lidka02 pisze:ruda32 pisze:leć do wyrka ,kawał dobrej roboty odwaliłaś dzisiaj-ucałuj Tosię w ten kudłaty pychol
Ja znam dwa takie sterylne że aż![]()
![]()
ale mam to w d..........
jeden to teściowa
![]()
![]()
Uwielbiam ją na zdjeciu
ruda32 pisze:lidka02 pisze:ruda32 pisze:lidka02 pisze:ruda32 pisze:leć do wyrka ,kawał dobrej roboty odwaliłaś dzisiaj-ucałuj Tosię w ten kudłaty pychol
Ja znam dwa takie sterylne że aż![]()
![]()
ale mam to w d..........
jeden to teściowa
![]()
![]()
Uwielbiam ją na zdjeciu
u mojej teściowej fruwają kłaki Bernardyna i kota
alab108 pisze:To przecież jest Filuś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nikolayprofs, puszatek, Silverblue i 77 gości