Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gerardbutler pisze:uwazam ze skoro je robi kupy i siku czuje sie dobrze to ja bym nie uspila
mozna powiedziec ze zapewnila bym mu godna smierc do konca dni
meg11 pisze:gerardbutler pisze:uwazam ze skoro je robi kupy i siku czuje sie dobrze to ja bym nie uspila
mozna powiedziec ze zapewnila bym mu godna smierc do konca dni
Też tak uważam.
rene010 pisze: krew była przezroczysta a raczej to była woda prawie . nerki w złym stanie tak samo wątroba.
Gibutkowa pisze:rene010 pisze: krew była przezroczysta a raczej to była woda prawie . nerki w złym stanie tak samo wątroba.
No on ma też przezroczystą prawie krewchoć nerki ma ok. ale wątrobę z jakimś białym nalotem (kropki). A kroplówka nie rozwadnia krwi? Czy tylko ta dożylna?
Z interferonem jest różnie ponoć koty różnie reagują. Moja FIVka miała ludzki i bardzo pomógł ale sporoosbó mówi że u nich się pogorszyło
JaEwka pisze:Na pierwszej stronie wątku są wyniki częściowe krwi. Dzisiaj będzie reszta.
Dzisiaj kupię mu wołowinę i dam.
Czy jeżeli jest białaczka to transfuzja krwi ma jakikolwiek sens? Czy to będzie tak, że zacznie organizm traktowac ją jak ciało obce i atakować? Ja się kompletnie nie znam na białaczkach - chyba, że testy wyszedł fałszywie ale teraz to cholera wie
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot], kasiek1510, MIKI03, moniczka102, puszatek i 291 gości