Lili'owe kotki, czyli jak odkryłam w sobie kociare

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 06, 2012 8:49 Re: Lili'owe kotki, czyli jak odkryłam w sobie kociare

Wczoraj odwiedziły nas moje koleżanki, a jedna z niespełna dwuletnią córą. I tu zaczyna się sens tego posta bo ta jej córka przeraziła strasznie kociambry, a w szczególności gdy zaczęła płakać. Obserwowały ją z daleko, z wielkimi oczami z pytaniem "o co chodzi?". Z TŻ stwierdziliśmy, że dzieci muszą nas częściej odwiedzać by się kitki przyzwyczaiły : ) aaa i nasze koty wg małej Julii są "hau".

Obrazek

AntoninaBandzioras

Od: Wto wrz 27, 2011 8:49

Post » Wto mar 06, 2012 8:52 Re: Lili'owe kotki, czyli jak odkryłam w sobie kociare

Szczerze, to mnie krzyk małego dziecka również przeraża ;) Rozumiem Twoje koty.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Śro mar 14, 2012 7:03 Re: Lili'owe kotki, czyli jak odkryłam w sobie kociare

Obrazek[/quote]

ślicznoty :1luvu:
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Czw kwi 26, 2012 8:29 Re: Lili'owe kotki, czyli jak odkryłam w sobie kociare

witamy się czwartkowo :D
Co słychać u kociastych?
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Post » Czw cze 21, 2012 11:07 Re: Lili'owe kotki, czyli jak odkryłam w sobie kociare

Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda ale...

Nasz mały promyczek odszedł i jest nam niezmiernie smutno

Już nie potrafię płakać, ani TŻ.
Nie wiemy dokładnie co jej było bo nie chcieliśmy już katować tego malutkiego ciałka ale wet powiedział o trzech diagnozach. Albo niewydolność wątroby, guz lub encefalopatia (chyba dobrze napisałam). Jeszcze w poniedziałek było wszystko dobrze ale wczoraj rano Petit już nie chciała jeść, jak ją położyłam na poduszce od 6 to przez godzinę się nie ruszyła i załatwiła się pod siebie, więc od razu pojechałam do kliniki. Dostała spora kroplówkę, glukozę i witaminy ale popołudniu odeszła.
Odeszła w domu, kochana przez naszą trójkę. Będzie mi jej strasznie brakować bo kto się będzie wślizgiwał rano pod moją pachę by spać razem, kto będzie rano piszczał domagając się puszki, kto będzie mruczał wniebogłosy jak się ją tylko dotknie...
A jednak łzy się znalazły.
(przeklejone z chatul)

AntoninaBandzioras

Od: Wto wrz 27, 2011 8:49

Post » Czw cze 21, 2012 12:22 Re: Lili'owe kotki, czyli jak odkryłam w sobie kociare

O rany.
Strasznie Ci współczuję :cry:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw cze 21, 2012 13:28 Re: Lili'owe kotki, czyli jak odkryłam w sobie kociare

Smutno bardzo :cry: Trzymajcie się :(
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Czw cze 21, 2012 22:08 Re: Lili'owe kotki, czyli jak odkryłam w sobie kociare

Ojej :cry: współczuję strasznie... domyślam się jak wam teraz ciężko i smutno. A jak druga kicia reaguje?
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pt cze 22, 2012 9:28 Re: Lili'owe kotki, czyli jak odkryłam w sobie kociare

(*)

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pon lip 09, 2012 14:57 Re: Lili'owe kotki, czyli jak odkryłam w sobie kociare

Teraz dopiero przeczytałam, :cry:
Nie umiem pocieszać. Przytulam mocno.
Obrazek, Obrazek

Iza_

[poprzednia]