Mysia taka troszkę okrąglutka się wydaje być? ale kochane
Ja odchudzam Grocha i powiem szczerze nie jest to proste. 60 g suchego albo 2,5 saszetki RC obesity to malo dla takiego brzucha. Rozkładam mu porcje na 4, 5 razów i jakoś dokonuje zmyłki jego wyczulonego na brak pokarmu żołądka
Grubiutka i szczęśliwa jak moja Fionka Reszta nie zmieściła się w kadrze
, ----------------------------------------------------------------------------------- Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?
Iza_ pisze:Grubiutka i szczęśliwa jak moja Fionka Reszta nie zmieściła się w kadrze
ja też muszę zrobić Grosiowi takie rozłożyste zdjęcie. Zwykle starałam się maksymalnie zamaskować nadmiar ciałka Ile Fiona waży? Grochu 6,4 kg i na prawdę wymaga odchudzania. Ważył już trochę więcej ale wzięłam się za niego/. Przez to że był chory to i chudy i zabiedzony się zrobił. Ciotka Asia pozwalała jeść bidulkowi na co i ile ma ochote. Teraz muszę go męczyć
A Myszolandia się chyba nie obraziła za to że napisalam że Mysia okrąglutka ? W porównianiu z Groszkiem to obydwie dziewczyny kruszynki małe a Mysia w szczególności .
Fionka Aśś koniecznie zrób fotkę Naszemu Lubemu A jednego zdania udam ,że nie widzę,o obrażaniu się w nim mowa,chyba,ze chcesz iść na kolano za to Miśka jak tak leży albo siedzi,to wydaje sie okrąglutka,ona jest ubita bardziej.Ma to na pewno po ojcu,bo jej matka to taka drobnica,takie chucherko leciutkie A Miśka jak stoi czy idzie nie wygląda taka okrąglutka ,musze kiedy ją sfocić