Emi odeszła[*]8.12.2011r. to już 2 miesiące bez Emi :(:(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 17, 2011 20:37 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: pomaga na siuranie, wiec sobie pozwole :D

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon paź 17, 2011 22:12 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Kociara82 pisze::piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: pomaga na siuranie, wiec sobie pozwole :D

To ja też się dorzucę :D :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Anna Kubica

Post » Pon paź 17, 2011 22:56 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

ubzdryngolimy sie do nieprzytomnosci, ale czego to sie nie robi dla zdrowia kotow? :1luvu: :ok: :ryk: Buziaczki dla kruszynki na miaudobranoc :*

Kociara82

Post » Wto paź 18, 2011 12:59 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Emi dostała dziś steryd i witaminy i w piątek tez do weta . Emi będzie teraz na innej karmie na i/d PRESCRIPTION Gastrointestinal Health wzięłam opakowanie 1.5 kg ( była na RC dla kociąt ) bo nadal ma lekka biegunkę co nie służy gojenia sie odbytu , dostaliśmy tez lek robiony :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto paź 18, 2011 13:39 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

a jak tam siuranko? Mamy sie dalej upijac do nieprzytomnosci, zeby tylko zaczela siurac sama? :mrgreen:

Kociara82

Post » Wto paź 18, 2011 17:42 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Kociara82 pisze:a jak tam siuranko? Mamy sie dalej upijac do nieprzytomnosci, zeby tylko zaczela siurac sama? :mrgreen:

Niestety :| , nadal nie siura sama wiec upijanie sie do nieprzytomności dozwolone :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto paź 18, 2011 19:22 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Ja sobie tak myślę z tym jej rozwolnieniem... :roll:
Bo jak dostawała antybiotyk, to może mieć wyjałowione jelitka również z tych dobrych bakterii?
Justyna porozmawiaj z wetką na temat podania probiotyku.
Mi po rozwolnieniu Kmicica zostało 10 kapsułek bactilacu, mogę posłać.
Kmicicowi pięknie pomógł, można zmieszać z mokrą karma, więc nie ma problemu z podawaniem. Można też rozmieszać z wodą i podać strzykawką do pysia.

Emi a ty może zacznij sikać dziewczynko? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto paź 18, 2011 19:29 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

phantasmagori pisze:Ja sobie tak myślę z tym jej rozwolnieniem... :roll:
Bo jak dostawała antybiotyk, to może mieć wyjałowione jelitka również z tych dobrych bakterii?
Kmicicowi pięknie pomógł, można zmieszać z mokrą karma, więc nie ma problemu z podawaniem. Można też rozmieszać z wodą i podać strzykawką do pysia.

Emi a ty może zacznij sikać dziewczynko? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

....zacznij,zacznij .. bo my z Kociarą82 do AA trafimy :mrgreen: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Anna Kubica

Post » Wto paź 18, 2011 19:51 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Aniu, my juz jestesmy w AM :ryk: :ryk:

Anonimowi Miaukoholicy :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Post » Wto paź 18, 2011 19:58 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

:ryk:

:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto paź 18, 2011 20:12 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

sis, a ty sie nie smiej, bo sama tez nalezysz do klubu AM :D

Kociara82

Post » Wto paź 18, 2011 20:57 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

A ja też jestem z AM :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto paź 18, 2011 21:02 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

phantasmagori pisze:Ja sobie tak myślę z tym jej rozwolnieniem... :roll:

Emi nie była na antybiotykach , miała od samego początku biegunkę i brała nifuroksazyd , biotyk , diarseryl , potem też Niwalin i Zylexis . Ta nowa karma tak srednio jej smakuje bo wybiera resztki RC .
A ten bactilaku chętnie przyjemne :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto paź 18, 2011 21:05 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

No to wyślę na dniach :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto paź 18, 2011 21:07 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

phantasmagori pisze:No to wyślę na dniach :wink:

Bardzo dziękujemy :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]