DZIKUSku zdrowiej ............SZCZECIN

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw paź 27, 2011 12:02 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

zorba pisze:To nic, że Ci padał bateria, ja już czułam że jest ok. A Mamy są kochane :1luvu:

No to masz dobrego nosa :ryk: Moja mama chyba już nie mogła mnie słuchać jak gadam i gadam :ryk: o tych kotach. O tym, że może im mokro bo pada, o tym, że marzną , bo już szroni. A może za moment je samochód potrąci, bo śpią blisko ulicy. I ciągle do nich jeżdżę ... Więc sama zaproponowała "łazienkę" . Wie jak szybko znalazł się dom dla MINii. Więc te maluchy - po wyleczeniu - też się wcześniej lub później pożegnają z nami. A jak znam życie będzie nam wtedy bardzo smutno ....
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Czw paź 27, 2011 12:07 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

Moja mama jest pierwszą osobą która wie o każdej mojej kociej biedzie :) Zawsze doradzi co i jak i mojego TŻ złagodzi :twisted: Też będę do
Was zaglądać :)
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Czw paź 27, 2011 12:09 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

Gosiara pisze:
Bravo dla mamy,która przygarnęła!Może Ci się uda złapać ich mamusię? :ok: Gorące uściski i głaski dla maluszków :1luvu: :1luvu:

... a dziękujemy, dziękujemy - przekażę jak wrócę do domku :ok:
Obrazek

animalon

Post » Czw paź 27, 2011 17:56 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

a ja tak się przyłączę mój Tż stwierdził ze odkąd przyniósł kota to gadam tylko o nim :oops:
Obrazek

panimama

Od: Czw paź 08, 2009 15:14

Post » Czw paź 27, 2011 17:59 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

Ja mam to samo :twisted: Kot ważniejszy od TŻ no bo dużo mniejszy. Jak Maluchy?
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Pt paź 28, 2011 12:29 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

Witamy piątkowo :1luvu: :1luvu: :1luvu: 28-10-2011

Maluszki mają się rewelacyjnie, są bardzo miziaste i przeaktywne - wskakują , wdrapują , ślizgają , fikołkują :ryk:
powiem oklepanie - są przesłodkie :1luvu: :1luvu: :1luvu: ... Dzisiaj dostały 2-gą porcję antybiotyku na kk, oczka mają już wyszczyszczone, nie kichają , apetyt mają ogromny :ok:
No i ogłoszenia o DS są w toku :lol:
Obrazek

animalon

Post » Pt paź 28, 2011 12:36 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

a tak mają się Ptyś i Balbinka :1luvu: w realu

oto Balbinka :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

animalon

Post » Pt paź 28, 2011 12:42 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

animalon pisze:Obrazek

I niech mi nikt nie wciska, że koty sie nie uśmiechają :ryk:
Zdjęcie miesiąca !!! :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt paź 28, 2011 12:43 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

oto Ptysiu :1luvu:

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek
Ostatnio edytowano Pt paź 28, 2011 12:53 przez animalon, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

animalon

Post » Pt paź 28, 2011 12:44 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

jasdor pisze:
animalon pisze:Obrazek

I niech mi nikt nie wciska, że koty sie nie uśmiechają :ryk:
Zdjęcie miesiąca !!! :ok:

:ryk: to naprawdę nie jest photoshop :wink:
Obrazek

animalon

Post » Pt paź 28, 2011 12:54 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

animalon pisze:
Jahoda pisze:Animalon, sorry, że Ciebie nie poznałam ale było mi bardzo miło znowu się spotkać :D
Mam w tej chwili w piwnicy klatkę-pułapkę. Mogę Ci pomóc w złapaniu Mamusi :D

:ok:

Jeżeli chodzi o Mamusię to planuję jutro ją złapać i zawieść na sterylkę. Poproszę o pomoc karmicielkę - ona zna kotkę , kotka zna karmicielkę ... i powinno pójść gładko. Ale dzięki za swoją ofertę łapankową. Na pewno skorzystam - jak nie teraz to potem A jak się nie uda z Mamuśką to wtedy zwrócę się do ciebie o pomoc. Chociaż będę zapewne potrzebować pomocy z Dzikuskiem. Zrobię jeszcze jedno podejście na "dobrowolne" jego złapanie. Jak się nie uda to wtedy na klatkę łapkę :ok:

Jak Mamusia jeszcze karmiła, to dobrze by było, żeby jak najszybciej została złapana i dostała zastrzyk na powstrzymanie laktacji, żeby nie dostała zapalenia sutków, no chyba że jeszcze ma karmić Maluchy...

kasia_5000

Od: Czw mar 23, 2006 21:51

Post » Pt paź 28, 2011 13:01 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

....i razem - a ich miłość kwitnie :1luvu:

ObrazekObrazek

.... i z "różowym" w akcji :wink:
Obrazek
Obrazek

animalon

Post » Pt paź 28, 2011 13:11 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

kasia_5000 pisze:
Jak Mamusia jeszcze karmiła, to dobrze by było, żeby jak najszybciej została złapana i dostała zastrzyk na powstrzymanie laktacji, żeby nie dostała zapalenia sutków, no chyba że jeszcze ma karmić Maluchy...

.... dobrze mówisz .... dzisiaj się "poświęciłam" Dzikuskowi, bo miałam umówionę wizytę u okulisty , no i niestety nie udało się :| . Z mamusią mogę zawalczyć najwcześniej w poniedziałek - o ile TOZ przyjmuje. Od razu miałaby sterylkę :ok:
Obrazek

animalon

Post » Pt paź 28, 2011 13:13 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

... no i z mamuśką dopiero środa - w poniedziałek sterylek nie robią :|
Obrazek

animalon

Post » Pt paź 28, 2011 13:26 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

Zaglądasz na to miejsce, skąd są maluszki, tak??
Kurde ja wciąż nie moge zapomniec o tej trzeciej... :(
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

[poprzednia][następna]