Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 16, 2011 22:12 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

zadzwoniła do mnie brygadzistka :roll: ,tłumaczy się ze swojej decyzji ,mi nie trzeba się tłumaczyć ,ja tam tylko sprzątam .spać.
dobrej nocki kochani i miłego łikendowania :wink: :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob wrz 17, 2011 8:25 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Dorciu, napisz Pw z numerem tel. i listą rzeczy których Ci potrzeba. Jakaś torebka? Tak coś mi się wydaje :wink: No i wymiary, w tym długość wkładki w bucie.

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Sob wrz 17, 2011 8:32 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Dorotko-zawsze po nocy jest gorzej!!!-mięśnie są zesztywniałe-czasem goracy prysznic bardzo pomaga!
No i niestety na to tez ma wpływ stres-im więcej go i dłużej trwa,tym gorzej sie czujemy-to cos podobnego do fibromyalgii.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob wrz 17, 2011 9:28 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Witam i podpisuje liste obecności. Pracuję bo jestem na swoim- pracownicy mają wolne.Po badaniach okazało sie , że to nerki szwankują. Antybiotyk, dużo pić i ma być dobrze. Całe szczęście ,że juz nie boli. Myolastan dobra rzecz. Rozluznia mięśnie i trzeba go brać na noc. Mnie na kręgosłup pomaga Coxtral.Pozdrawiam i trzymam :ok: - będzie dobrze.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Sob wrz 17, 2011 9:37 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Chciałam dać Dorci butki synkowe... zrobiłam przegląd butów i niestety te w najlepszym stanie prawie nieśmigane mają rozmiar 37 :( a butki nr 38 zostały przejęte przez młodszego synka :(
miałam jeszcze jedne rzekomo w rozmiarze 38, ale... okazało się, że jeden to 38 a drugi 38 i 2/3 ;) a moje dziecko w takich chodziło :twisted:

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Sob wrz 17, 2011 12:01 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Lista obecności podpisana :twisted: a po co ,dziś wolne :mrgreen:

co ja bym bez was ,waszej obecności zrobiła :oops: :1luvu:

KropkaXL ,tak po nocy jest najgorzej ,podnieść się tragedia ,drugie zejść z psami po schodach ,jak by mi ktoś przez noc skrócił ścięgna łączące stopę z łydką,ledwo ruszam nogami ,ból że łzy same płyną. :oops: ale jak się rozchodzę to mija ,a to najważniejsze.
Na prysznic z rana nie zawsze mam czas :oops:

Musze przejść się do lekarza :|

Wczoraj wykupiłam leki które zapisała mi dentystka ,maść ,witaminy itp.wydałam 100 zł bez 20 gr. :twisted: jak ja się trzymałam przy kasie żeby się nie rozbeczeć .

Piękna pogoda,luz ,POZWOLIŁAM SOBIE NIC NIE ROBIĆ DO POŁUDNIA :kotek:

Malutka kocinka jest przekochana ,mogła by tylko leżeć na rękach i mruczeć :wink: a i nadrzewna biało wąsa robi się coraz fajniejsza.
Nie wolno jej łapać ,ona sama przyjdzie ,wejdzie na kolana pobawi się ,pogryzie ...czyli cierpliwości trzeba.
Luśka też się zmienia ,już z 5 razy mruczała :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 17, 2011 14:14 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

NO PROSZĘ,TYLKO WAM POPUŚCIĆ I JUZ WAS NIE MA :twisted: :wink:

ale mi się krzyknęło ,kajam się :oops:

wystawiłam swoje dziewczynki na allegro i Tablicy ,może jeszcze zrobię im jakieś ogłoszenie ,puki Gada nie ma w domu. :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 17, 2011 14:25 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Dorcia jak piec ?

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Sob wrz 17, 2011 16:28 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

melduję się po powrocie z Katowic, cała zakatarzona siedzę pod kocem

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Sob wrz 17, 2011 16:31 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

I ja podczytuje powolutku. :kotek:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob wrz 17, 2011 16:52 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Dorciu puszeczki musza jescze poczekać bo to tylko TZ moze po nie pojechać.
My bylismy dzisiaj z wizyta u przyjaciół na ich działce bo chcieli sie domem pochwalić.
Pogoda piekna to wycieczka się udała. Tylko Nanek spac nie chciał i umordowany marudził no i katar zaczyna go męczyć.

Mała czarna zwana Mrunią nasikała młodszemu do łózka. Musze albo częściej sprzatac kuwete albo postawic drugą.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob wrz 17, 2011 18:47 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

oj wstyd Mrunia ,wstyd :|
ja sprzątam rano (po nocy) po powrocie z pracy (przed południem ) przed wyjściem do pracy (po południu) przed spaniem ..czyli ciągle sprzątam..ale w zasadzie kuweta jest jedna .
Wielka ,największa na rynku :wink: od niedawna stoi druga w pokoju (czego nie lubię )dla dzieci ,ale i dorosłym zdarza się tam wleźć :twisted:
same fiołki :mrgreen:

Horacy7 ,miło mi :D

kaja888 ,teraz tylko łóżko i herbatka z prądem :piwa:

dorobella,piec stoi .

OKI przywiozła mi nowego tymczasa ,jeden jest u niej ...dostałam też wyprawkę czyli WEANINGA dla najmniejszych.
Tymczas niby dziki ,ale jemu się tylko tak wydaje 8)
Takiego kolorku to u mnie jeszcze nie było ,coś niesamowitego 8O
OKI zaszczepiła ,odrobaczyła ,odpchliła ,wielkie dzięki :D

Gadzina jęki ..mamo znowu :twisted:

oczywiście moja koleżanka stwierdziła to co zawsze ,że całkiem mi już od j............ :evil:
no i dobrze :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 17, 2011 19:08 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Obrazek
Obrazek

w srebrze też jej do twarzy :wink:

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 17, 2011 19:08 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Gópia ta koleżanka... Ta, tymczasów nie brac, moja własna mam na mnie psioczy jak cos u mnie jest, a wczoraj zadzwoniła, bo gdzieś u kogoś jakieś dwa maluszki są. I tekst do mnie: poradź coś, ale ich nie bierz :evil:
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Sob wrz 17, 2011 19:21 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

taaa,ja też znam takie teksty . :evil:
nie bierz ,oszalałas,na dekiel ci wali itp
ale niedziela 5 rano telefon kociak płacze na klatce...a do kogo się dzwoni ? do mnie ,do tej walniętej :twisted:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]