Szczytno 4 - walczymy. Potrzebny CANISERIN/SUROWICA !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 07, 2011 22:14 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Ogłoszenie w porządku, chyba się czepiasz sama siebie :D
A galerię trzeba mieć, bo tak. Żeby sobie zajrzeć.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro wrz 07, 2011 23:21 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

horacy 7 pisze:Kasiu a może do galerii wstawimy wszystkie koty które były u mnie w DT i mają DS.Maciusia,Łatka,Marleya ,Tolka itd.wtedy nam nie umkną z pamięci.

Basia, bardzo dobry pomysł. One znalazły domy zanim na wątku wstawiliśmy galerię, ale przecież to Twoje tymczasy. Musimy tylko spisać wszystkie i przyporządkować zdjęcia. Nie każdego kojarzę już po nowym imieniu. Czyli byłyby:
Maciuś,
Łatek,
Marley,
Toluś

Jak będziesz miała chwilę dopisz kolejne, a ja będę szukać fotek.
po_prostu_kaska

Post » Czw wrz 08, 2011 4:55 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Witajcie, spokojnego dnia życzę
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw wrz 08, 2011 6:41 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

MalgWroclaw pisze:Witajcie, spokojnego dnia życzę

Dzień dooobrrryyy bardzoooo :)
po_prostu_kaska

Post » Czw wrz 08, 2011 9:10 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

po_prostu_kaska pisze:
MalgWroclaw pisze:Witajcie, spokojnego dnia życzę

Dzień dooobrrryyy bardzoooo :)

Przyłączę sie do powyższego.
:1luvu:
U mnie czasu mało na pisanie,ale myślę i czytam.Trzymam tez kciukasy cały czas. :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw wrz 08, 2011 9:16 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Witajcie dzisiaj mam trochę lepsze samopoczucie więc za coś się wezmę w końcu.Kasiu kurcze nie mogę znależć płyty z fotkami bo bym wstawiła koty od których wszystko się zaczęło czyli mojego rudego rezydenta i małej tri ze schroniska które odeszły i zapoczątkowały moją pomoc dla kotów.Później była Śnieżynka i jej 6 dzieciakłów ,jednym z nich jest Niuniek wszystkie znalazły domy chociaż bez forum.Maciuś,Czarny kociak Maz który pojechał do Rybna,Pingwinka pojechała do Ostródy.Resztę dopiszę w wolnej chwili.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw wrz 08, 2011 9:57 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

horacy 7 pisze:Witajcie dzisiaj mam trochę lepsze samopoczucie więc za coś się wezmę w końcu.Kasiu kurcze nie mogę znależć płyty z fotkami bo bym wstawiła koty od których wszystko się zaczęło czyli mojego rudego rezydenta i małej tri ze schroniska które odeszły i zapoczątkowały moją pomoc dla kotów.Później była Śnieżynka i jej 6 dzieciakłów ,jednym z nich jest Niuniek wszystkie znalazły domy chociaż bez forum.Maciuś,Czarny kociak Maz który pojechał do Rybna,Pingwinka pojechała do Ostródy.Resztę dopiszę w wolnej chwili.

Basia, no to jadę z listą, stworzymy ją po koleii, napiszesz imiona i krótko o każdym, dodamy zdjęcia
:arrow: rudy rezydent - odszedł
:arrow: mała tri ze schroniska - odeszła
:arrow: Śnieżynka - zamieniła DT w DS :)
:arrow: pierwszy dzieciaczek Śnieżynki - znalazł dom
:arrow: drugi dzieciaczek Śnieżynki - znalazł dom
:arrow: trzeci dzieciaczek Śnieżynki - znalazł dom
:arrow: czwarty dzieciaczek Śnieżynki - znalazł dom
:arrow: piąty dzieciaczek Śnieżynki - znalazł dom
:arrow: szósty dzieciaczek Śnieżynki - Niuniek - zamienił DT w DS :)
:arrow: Maciuś - znalazł DS w Reszowie
:arrow: Czarny kociak Maz - znalazł DS - pojechał do Rybna
:arrow: Pingwinka - znalazła DS w Ostródzie
:arrow: Łatek
:arrow: Marley
:arrow: Toluś
po_prostu_kaska

Post » Czw wrz 08, 2011 10:37 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

po_prostu_kaska pisze:
horacy 7 pisze:Witajcie dzisiaj mam trochę lepsze samopoczucie więc za coś się wezmę w końcu.Kasiu kurcze nie mogę znależć płyty z fotkami bo bym wstawiła koty od których wszystko się zaczęło czyli mojego rudego rezydenta i małej tri ze schroniska które odeszły i zapoczątkowały moją pomoc dla kotów.Później była Śnieżynka i jej 6 dzieciakłów ,jednym z nich jest Niuniek wszystkie znalazły domy chociaż bez forum.Maciuś,Czarny kociak Maz który pojechał do Rybna,Pingwinka pojechała do Ostródy.Resztę dopiszę w wolnej chwili.

Basia, no to jadę z listą, stworzymy ją po koleii, napiszesz imiona i krótko o każdym, dodamy zdjęcia
:arrow: rudy rezydent - odszedł
:arrow: mała tri ze schroniska - odeszła
:arrow: Śnieżynka - zamieniła DT w DS :)
:arrow: pierwszy dzieciaczek Śnieżynki - znalazł dom
:arrow: drugi dzieciaczek Śnieżynki - znalazł dom
:arrow: trzeci dzieciaczek Śnieżynki - znalazł dom
:arrow: czwarty dzieciaczek Śnieżynki - znalazł dom
:arrow: piąty dzieciaczek Śnieżynki - znalazł dom
:arrow: szósty dzieciaczek Śnieżynki - Niuniek - zamienił DT w DS :)
:arrow: Maciuś - znalazł DS w Reszowie
:arrow: Czarny kociak Maz - znalazł DS - pojechał do Rybna
:arrow: Pingwinka - znalazła DS w Ostródzie
:arrow: Łatek
:arrow: Marley
:arrow: Toluś

8O 8O spora lista
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw wrz 08, 2011 11:18 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

dziewczyny, ja tylko podrzucam pomysl, bo od jakiegos czasu chodzi mi to po glowie.

Może wstawiając zdjęcia wyadoptowanych kotow, fajnie będzie zamieścić dwa. Pierwsze ze schroniska i drugie odpasionego kota już z DS albo DT?
To może zachęcić, żeby się nie zrażać, jesli kot nie wyglada idealnie w schronie.
Tak sobie tylko pomyślałam. A na Picassie można fajnie takie zdjęcia skleic w 3 sekundy.
Jakby cos, sluze pomoca przy obróbce zdjęć.

Magda.T

Od: Pon lip 18, 2011 19:37

Post » Czw wrz 08, 2011 11:30 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Magda.T pisze:dziewczyny, ja tylko podrzucam pomysl, bo od jakiegos czasu chodzi mi to po glowie.

Może wstawiając zdjęcia wyadoptowanych kotow, fajnie będzie zamieścić dwa. Pierwsze ze schroniska i drugie odpasionego kota już z DS albo DT?
To może zachęcić, żeby się nie zrażać, jesli kot nie wyglada idealnie w schronie.
Tak sobie tylko pomyślałam. A na Picassie można fajnie takie zdjęcia skleic w 3 sekundy.
Jakby cos, sluze pomoca przy obróbce zdjęć.

Wcięło mi post, a tyle się napisałam :evil: :evil: :evil: No coż, piszę raz jeszcze :twisted:

Magda, pomysł bardzo dobry :ok: Sama o tym myślałam swego czasu i nawet część zdjęć była tak wstawiana - ze schroniska, a później z nowego domu. Chyba nawet są jeszcze jakieś, które są w tej formie. Później stwierdziłam, że strona się przez to zrobiła za ciężka i długo się otwiera więc ograniczyłam do jednego. Jeżeli można jakoś zdjęcia tak skompresować żeby nie obciążały strony to ja jestem jak najbardziej za :)
po_prostu_kaska

Post » Czw wrz 08, 2011 11:54 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

wiesz, to podeslij mi na probe takie dwa zdjecia. pospryce i zobaczymy.
moj mail: magda.t@poczta.fm
acha, i jest jeszcze taki programik, resizer, do zmniejszania ciezaru plikow. tez mozna nim sie posluzyc.

Magda.T

Post » Czw wrz 08, 2011 13:16 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Pierwsza trójka to Maciuś,Maz i pingwinka.Niestety nie wszystkie domy mimo tego ,ze się zobowiązały przesyłają fotki,część przesyła sms.Te które są można wstawić.Następna trójka to;Łatek znalazł dom na wsi w okolicy Szczytna.Gaja znalazła dom u Acha 13-niestety wiosną odeszła za TM.Biao-rudy kot znalazł dom w Szczytnie w tym roku powrót z adopcji ,kastracja i nowy dom w Otwocku.Następne to biały Marley i Whiskas.Marley dom w Warszawie i Whiskas dom u mamy Acha 13.Felek i Tolek czarne kociaki .Tolek DS w Szczytnie,Felek DS w Lidzbarku Warmińskim.Zefirek-Yuki w DS u Kasztanowej.Tofin-Rudolf DS w Legionowie.Następne chyba już mamy.Jeszcze powinniśmy psy umioeszczać ,ale już sobie daruje.Czasem tylko obdarze Was jakąś fotką psią .Na koniec dodam ,ze boję się ,że zostane zbieraczką.Im dłużej to robię tym rozstania są trudniejsze. :x

horacy 7

Post » Czw wrz 08, 2011 14:36 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

Basiu, spojrz, ja znalazlam jeszcze na FB taki profil.
Podsylam jako wzor przy tworzeniu Twojego.

http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 4425804380

Magda.T

Post » Czw wrz 08, 2011 19:40 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

horacy 7 pisze:Na koniec dodam ,ze boję się ,że zostane zbieraczką.Im dłużej to robię tym rozstania są trudniejsze. :x

Ja zostanę zbieraczką, bo nie mam komu dać kociaków. Załamka totalna :cry: :cry: - dwie ikonki, bo dwa kociaki.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw wrz 08, 2011 20:09 Re: Szczytno 4 - nie ma łatwo, dużo kotów. Smutno bardzo :(

MalgWroclaw pisze:
horacy 7 pisze:Na koniec dodam ,ze boję się ,że zostane zbieraczką.Im dłużej to robię tym rozstania są trudniejsze. :x

Ja zostanę zbieraczką, bo nie mam komu dać kociaków. Załamka totalna :cry: :cry: - dwie ikonki, bo dwa kociaki.

Małgosiu znajdą się domki tylko czasu potrzeba,u mnie niektóre kociaki były kilka miesięcy bo czekały na najlepszy dom i znalazły.Ja mam gorzej bo większość sama mam ochotę zatrzymać bo się przywiązuję. :cry: Dwie koteczki od znajomej kobietki zostały wydane dzisiaj do nowego domu.Niestety prawdopodobnie to dom wychodzący przy ruchliwej ulicy.Kobieta ma dwa kocury ,miała też kotkę która nie wróciła.Nie jestem z tego powodu zadowolona lecz cóż mogę wymagać gdy koty nie są u mnie.

horacy 7

[poprzednia][następna]