A galerię trzeba mieć, bo tak. Żeby sobie zajrzeć.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Kasiu a może do galerii wstawimy wszystkie koty które były u mnie w DT i mają DS.Maciusia,Łatka,Marleya ,Tolka itd.wtedy nam nie umkną z pamięci.
po_prostu_kaska pisze:MalgWroclaw pisze:Witajcie, spokojnego dnia życzę
Dzień dooobrrryyy bardzoooo
horacy 7 pisze:Witajcie dzisiaj mam trochę lepsze samopoczucie więc za coś się wezmę w końcu.Kasiu kurcze nie mogę znależć płyty z fotkami bo bym wstawiła koty od których wszystko się zaczęło czyli mojego rudego rezydenta i małej tri ze schroniska które odeszły i zapoczątkowały moją pomoc dla kotów.Później była Śnieżynka i jej 6 dzieciakłów ,jednym z nich jest Niuniek wszystkie znalazły domy chociaż bez forum.Maciuś,Czarny kociak Maz który pojechał do Rybna,Pingwinka pojechała do Ostródy.Resztę dopiszę w wolnej chwili.
po_prostu_kaska pisze:horacy 7 pisze:Witajcie dzisiaj mam trochę lepsze samopoczucie więc za coś się wezmę w końcu.Kasiu kurcze nie mogę znależć płyty z fotkami bo bym wstawiła koty od których wszystko się zaczęło czyli mojego rudego rezydenta i małej tri ze schroniska które odeszły i zapoczątkowały moją pomoc dla kotów.Później była Śnieżynka i jej 6 dzieciakłów ,jednym z nich jest Niuniek wszystkie znalazły domy chociaż bez forum.Maciuś,Czarny kociak Maz który pojechał do Rybna,Pingwinka pojechała do Ostródy.Resztę dopiszę w wolnej chwili.
Basia, no to jadę z listą, stworzymy ją po koleii, napiszesz imiona i krótko o każdym, dodamy zdjęciarudy rezydent - odszedł
mała tri ze schroniska - odeszła
Śnieżynka - zamieniła DT w DS
pierwszy dzieciaczek Śnieżynki - znalazł dom
drugi dzieciaczek Śnieżynki - znalazł dom
trzeci dzieciaczek Śnieżynki - znalazł dom
czwarty dzieciaczek Śnieżynki - znalazł dom
piąty dzieciaczek Śnieżynki - znalazł dom
szósty dzieciaczek Śnieżynki - Niuniek - zamienił DT w DS
Maciuś - znalazł DS w Reszowie
Czarny kociak Maz - znalazł DS - pojechał do Rybna
Pingwinka - znalazła DS w Ostródzie
Łatek
Marley
Toluś
Magda.T pisze:dziewczyny, ja tylko podrzucam pomysl, bo od jakiegos czasu chodzi mi to po glowie.
Może wstawiając zdjęcia wyadoptowanych kotow, fajnie będzie zamieścić dwa. Pierwsze ze schroniska i drugie odpasionego kota już z DS albo DT?
To może zachęcić, żeby się nie zrażać, jesli kot nie wyglada idealnie w schronie.
Tak sobie tylko pomyślałam. A na Picassie można fajnie takie zdjęcia skleic w 3 sekundy.
Jakby cos, sluze pomoca przy obróbce zdjęć.
horacy 7 pisze:Na koniec dodam ,ze boję się ,że zostane zbieraczką.Im dłużej to robię tym rozstania są trudniejsze.
MalgWroclaw pisze:horacy 7 pisze:Na koniec dodam ,ze boję się ,że zostane zbieraczką.Im dłużej to robię tym rozstania są trudniejsze.
Ja zostanę zbieraczką, bo nie mam komu dać kociaków. Załamka totalna![]()
- dwie ikonki, bo dwa kociaki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 699 gości