Grafitka -piękna niedostępna - znalazła domek na zawsze :))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 28, 2011 21:24 Re: Grafitka -piękna niedostępna - znalazła domek na zawsze :))

gosiaa pisze:Fajnie Grafisia trafiła, wiedziałam że jedzie do super domku :)

To my poprosimy drugi taki domek :!: :!: :!: :D
Nasza Diabliczka, to dokładnie takie samo egzemplum jak Grafi, z jedyną różnica, że w klatce daje się złapać i nie trzeba jej gonić, ale syczy pokazowo :D GrafciE będziemy stawiały na wzór wszystkim (taaa, tym tłumnie sie pchającym :evil: ) potencjalnym adoptującym.

Szkrab, czekamy na zdjęcia, bardzo jestem ciekawa co ze złosnicy wyrosło ;)
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Pt sty 27, 2012 23:18 Re: Grafitka -piękna niedostępna - znalazła domek na zawsze :))

Witam

zdjęć mam trochę, ale potzrebuję jeszcze czasu by je wywołać, a z tym już gorzej.

chciałam dać znac, ze wszystko jest dobrze, a nawet lepiej niz dobrze :) Mordka i Grafii się wkońcu dogadały w pełni, śpią razem, jedzą, fuczenie się skończyło.
Panna wyżera wszystko co może, jak jej się cos nie podoba to łapą wali okolicznych po łapach :D Nadal nie daje się wziąć na ręce, ale łazi wszędzie, skacze jak mała małpka i ogólnie mieszkanie jest CAAAŁE JEJ :) widać, że czuje się tam bardzo dobrze.
Boi się obcych, choć wychodzi na przeciw i obserwuje przez jakiś czas z daleka, po czym coraz śmielej pokazuje się w całej okazałości. Na patrzeć jest na co :) Jest przepiękna! Futro jej lśni, jej ciemna, grafitowa i tylko oczy jej błyszczą jak się patrzy :)

Śpi z teściową, rano są przytulaki obowiązkowe, jej przesłodka. Ale tylko rano. Po wstaniu ma tryb zlośnicy, proszę mnie na ręce nie brać, mam swoje sprawy - na przykład zabranie z talerza wędliny :roll: Trzyma się blisko Mordki, chodzi za nim, zaczepia, chce się bawić, kąłdzie się koło niego, liżą się nawzajem - pełna komitywa. Więc jest tak jak było - kocia po prostu potrzebowała kociego faceta :) mentora i opiekuna. Na szczęście swoim urokiem osobistym przekonała Mordkę do siebie :)

Zdjęcia obiecuję będą, ale muszę najpierw do nich usiąść...

pozdrawiam.
ObrazekObrazek

szkrab

Od: Śro maja 05, 2010 15:48

Post » Pt sty 27, 2012 23:22 Re: Grafitka -piękna niedostępna - znalazła domek na zawsze :))

I tutaj sielanka, super :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob sty 28, 2012 1:05 Re: Grafitka -piękna niedostępna - znalazła domek na zawsze :))

Miód na serce taka relacja :D
Pokaż choć jedno zdjęcie co z wypłoszki wyrosło :!:
Obrazek

andorka

Post » Sob sty 28, 2012 1:37 Re: Grafitka -piękna niedostępna - znalazła domek na zawsze :))

andorka pisze:Miód na serce taka relacja :D
Pokaż choć jedno zdjęcie co z wypłoszki wyrosło :!:

Ania, mówiłam, do tego domu dawaj w ciemno :wink:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob sty 28, 2012 2:02 Re: Grafitka -piękna niedostępna - znalazła domek na zawsze :))

No i dałam, nic nie dyskutowałam, i sama prawdę gadałam jak robiłam Grafci antyreklamę ;)
I nic a nic nie żałuję :D
Obrazek

andorka

Post » Sob sty 28, 2012 10:04 Re: Grafitka -piękna niedostępna - znalazła domek na zawsze :))

Super :ok:
Bardzo się cieszę i na zdjęcia czekam :)
Strasznie jestem ciekawa, jak ślicznotka wygląda :)
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

[poprzednia]