Glutki w DT u Fredzioliny! Gucio w DS!!! Super DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 07, 2011 11:45 Re: Glutki w DT u Fredzioliny!Filipek ['], Gucio i Fredzia rosną

Gibutkowa pisze:
JaEwka pisze:Coś tam wymysliłam nie wiem czy dobre ale sobie zobaczysz i zdecydujesz.
Ale zmieniłam bym n a pewno jedno - zrób ogłoszenia na Wrocław nie na Lubin bo szanse adopcji wtedy wzrosną - zawsze kociaki można tutaj przywieść :mrgreen:

Przywieźć od przywozić (samochodem). Przywieść to raczej można kogoś do złego ;)
Wiem czepiam się, taka choroba psychiczna :twisted: :mrgreen:

Oj tam oja tam czepiasz się czeskiego błędu :mrgreen:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Czw wrz 08, 2011 8:50 Re: Glutki w DT u Fredzioliny!Filipek ['], Gucio i Fredzia rosną

Ciocia invictus hilaritas :1luvu: zafundowała maluszkom wielka torbę myszek, pajączków, biedronek i innych ślicznych zabaweczek. Kociaki wniebowzięte, zapitalają z nimi po całym domu. Nie bardzo mam jak je sfocić.
Ewa bardzo serdecznie Ci dziękuje.
Maluszki uszczęśliwiłaś.

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Czw wrz 08, 2011 8:54 Re: Glutki w DT u Fredzioliny!Filipek ['], Gucio i Fredzia rosną

invictus hilaritas pisze:Fredziolina a gdzie kupiłaś drapak na którym leży Marysia?

Ten drapak, prawie nowy, kupiłam na giełdzie.
Kosztował mnie 200 zł. W sklepie taki sam drapak kosztuje prawie 1000 zł 8O
Na giełdzie można kupić świetne rzeczy dla kotów za grosze.
Tam się zaopatrzyłam w kuwety po 10 zł, kontenerki po 20 zł i inne kocie gadżety.

Fredziolina

Post » Czw wrz 08, 2011 9:21 Re: Glutki w DT u Fredzioliny!Filipek ['], Gucio i Fredzia rosną

No nasza giełda to zbiór skarbów :mrgreen:
Ja też kupiłam tam transporterek za 15 zł w stanie idealnym, i drapak za 50 zł też w stanie idealnym - tylko budka na jednym kołku trochę się chwiała ale tato prykręcił ją do półeczki która jest na tej samej wysokości i już :ok: Tylko nieraz nie ma nic fajnego więc trzeba trochę pochodzić :wink: i najlepiej rano bo jest większy wybór
Obrazek

JaEwka

Post » Nie lis 27, 2011 21:57 Re: Glutki w DT u Fredzioliny!Filipek ['], Gucio i Fredzia rosną

Dzieciaki są już zdrowe i gotowe do adopcji :)
Rokie
Obrazek

Gucio
Obrazek

Fredzia
Obrazek

:mrgreen:

Fredziolina

Post » Nie lis 27, 2011 22:03 Re: Glutki w DT u Fredzioliny!Filipek ['], Gucio i Fredzia rosną

Solówka Gucia :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

8)

Fredziolina

Post » Nie lis 27, 2011 23:04 Re: Glutki w DT u Fredzioliny!Filipek ['], Gucio i Fredzia rosną

Taaa.... a w tytule stoi jak byk że masz GLUTKI na DT :mrgreen: Nooo... teeen... takie wyrośnięte te "glutki" ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lis 28, 2011 8:17 Re: Glutki w DT u Fredzioliny!Filipek ['], Gucio i Fredzia rosną

O mamo ale on juz duży :1luvu: Wyślę siostrze linka niech pokaże tacie hehe :)
Obrazek

JaEwka

Post » Pon lis 28, 2011 8:54 Re: Glutki w DT u Fredzioliny!Filipek ['], Gucio i Fredzia rosną

JaEwka pisze:O mamo ale on juz duży :1luvu: Wyślę siostrze linka niech pokaże tacie hehe :)

Duży :) On rośnie jak na drożdżach 8)
I ma cuuuudowny charakter :1luvu:
Uwielbia się przytulać, miziać, sam wskakuje na kolanka, pięknie mruczy, grucha , ćwirka, kot jak marzenie :1luvu:
On i jego przyrodnie rodzeństwo to najmilsze tym czasy jakie w ogóle mieliśmy.
Kurcze ciężko się z nimi rozstać, naprawdę.
Natala ciągle mi za uchem buczy; mamuś zostawmy go, takie cudo nam się nigdy nie trafi :(
Niestety, przy obecnym stanie kotów, nie mogę się na to zgodzić.
Mam nadzieję, że ukochany Guciu znajdzie dom naszych marzeń :roll:

Ewelina dzisiaj podeśle Ci cześć fajnych fotek Gucia.

Fredziolina

Post » Pon lis 28, 2011 9:47 Re: Glutki w DT u Fredzioliny!Filipek ['], Gucio i Fredzia rosną

ok :ok:
Obrazek

JaEwka

Post » Pon lis 28, 2011 10:57 Re: Glutki w DT u Fredzioliny!Filipek ['], Gucio i Fredzia rosną

On ma wyraz pysia jak mój Miecio - mało inteligentny ale za to przesłodki :mrgreen: :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lis 29, 2011 18:58 Re: Glutki w DT u Fredzioliny!Filipek ['], Gucio i Fredzia rosną

Kociaki wreszcie zdrowe. Kichanie w domu ustało, wiec Gucio i Fredzia dzisiaj zaszczepiliśmy.
Oboje dostały Nobivac tricat trio.
Czuja się dobrze. Gucio podczas szczepienia nawet nie pisnął - kochany kitus, za to Fredzia dała taki popis, że o mało igły nie złamaliśmy, a część szczepionki wyleciała ze strzykawki :evil: No trudno, za miesiąc pannę odszczepimy - tak wet stwierdził.

Fredziolina

Post » Śro gru 21, 2011 10:52 Re: Glutki w DT u Fredzioliny!Filipek ['], Gucio i Fredzia rosną

Widziałam zerwany numerek z ogłoszenia Gucia u mojego weta. Dzownił ktoś do Ciebie?
Obrazek

JaEwka

Post » Śro gru 21, 2011 11:13 Re: Glutki w DT u Fredzioliny!Filipek ['], Gucio i Fredzia rosną

JaEwka pisze:Widziałam zerwany numerek z ogłoszenia Gucia u mojego weta. Dzownił ktoś do Ciebie?

Nie, nikt na razie nie dzwonił.
Będę czujna, a nuż zadzwoni :)

Fredziolina

Post » Śro gru 21, 2011 12:07 Re: Glutki w DT u Fredzioliny!Filipek ['], Gucio i Fredzia rosną

Eh. No nic to czekamy na TEN domek :ok: Polecam go już gdzie mogę :wink:
Obrazek

JaEwka

[poprzednia][następna]