Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Zuza, trzymasz Leosia razem z dziewczynami?
U Brysia sierść też odrasta powoli i poprawiać zaczęła sie dopiero po ustąpieniu biegunki ,gdy przyjmował antybiotyk i przeszliśmy na karmę weterynaryjną Royal Canin Gastro Intestinal i tylko to teraz otrzymuje .Po tej karmie jest lepiej.Może znajdzie się ktoś kto zechciałby dać kotu chociaż DT.lidka02 pisze:Witam miałam dwa ciężkie dni , nie mogłam tu zajrzeć .Kotek ma apetyt siedzi bidulek sam ma lekki katar i sierść mu coś słabo odrasta .Ale to że lgnie do ludzi go nie opuszcza, on wręcz domaga się kontaktu z nimi.Chyba małe ma Robinek szanse na domek przy swojej chorobie i przy takiej ilości kotków zdrowych , które są do adopcji .
lidka02 pisze:Zuza masz szczęście że masz koty zaszczepione przeciwko białaczce ja mam u moich te szczepienia podstawowe ale na białaczkę nie![]()
tak to już by chłopak był już u mnie w domu .Pozdrawiam. Nie wiecie że to forum o kotach ale tak przy okazji bo dwa dni temu byłam po psa wyrzuconego w lesie błakał się od miesiąca i jak zwykle nie było nigdzie dla niego miejsca ,koto może by psiaka wziął .Najgorsze że to duży stary , bardzo chudy ze starymi bliznami na pyszczku i zaropiałymi oczami pies .Na razie jest u mnie nie mogłam go zostawić w lesie ale prawda jest taka że nie stać mnie już na kolejne zwierzę .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Szymkowa i 89 gości