PAKT CZAROWNIC XXV - Sabat już w sobotę

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt cze 10, 2011 14:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

A jak działanie? Któraś wymoczona dostrzegła już rezultaty? :twisted:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pt cze 10, 2011 14:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

Etiopia pisze:Poległam na allegro wystawiłam 4 aukcje i się zacięło ....... Za nic nie mogę wystawic następnej
będę jeszcze próbować .

Jest jakiś limit ??

Nie ma limitu. Może tak być, ze coś się po drodze "zepsuło". Spróbuj od nowa, ale skoro już wystawiłaś jakąś, to możesz wejść na zakładkę "Moja sprzedaż" i tam na którejkolwiek swojej aukcji się ustawić i wybrać opcję "wystaw podobną". Wtedy wszystko leci to samo, zmieniasz tylko opis i fotki.
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Pt cze 10, 2011 16:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

AniHili pisze:Kobity, proszę zgłaszać mi zapotrzebowanie na chaszcze, bo jutro idę na łowy :D

i ja...
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt cze 10, 2011 16:52 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

ja tez chce zielska!!!!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt cze 10, 2011 17:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

niech mnie ktos oświeci, co z tym zielskiem 8O
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pt cze 10, 2011 17:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

Anda pisze:niech mnie ktos oświeci, co z tym zielskiem 8O

Czarodziejskie kąpiele się w nim wyprawia. Uroki odczynia.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt cze 10, 2011 18:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

Ale co, mozna zamówić do Lublina sobie?? :mrgreen: Z przepisem jakimś???

Anda

Post » Pt cze 10, 2011 18:27 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

AniHili rozprowadza, a my się moczymy.
Przepis podany przez Etiopię brzmi:
Ostrożeń warzywny czyli czarcie żebro był od dawna znany i stosowany w magii i lecznictwie ludowym.

Wierzono, że ma moc ochronną oraz odczynia uroki.

Z wodą święconą

Należało się wykąpać w wodzie, do której wlewano napar z czarciego żebra wrzucano 3 szczypty soli i wodę święconą. (napar = 1 łyżka ziela na 1 szklankę wrzątku, parzyć ok.15 minut, przecedzić do wanny)

Jeżeli na człowieka był rzucony urok to po kąpieli woda powinna być zabrudzona i mętna.

Wylewano taką wodę na rozstajach dróg lub w odludnym miejscu aby „uroki” nie przeszły na innych. wodę można również wylać w miejscu gdzie nikt tego widzieć nie będzie

Jeżeli czujesz, że Twoje ciało wymaga oczyszczenia z nagromadzonej negatywnej energii zrób sobie kąpiel w czarcim żebrze.

Niech ta kąpiel będzie rytuałem oczyszczającym: zapal świecę białą, stwórz odpowiedni nastrój przez włączenie odpowiedniej muzyki, przez kilka minut w ciszy i spokoju przeanalizuj różne wydarzenia z Twojego życia, które miały miejsce w ostatnim czasie . I metodą wizualizacji zobacz jak problemy znikają z życia, jak bledną i nikną.

Wejdź do wanny i zmyj z Siebie wszystkie problemy a świecy pozwól wypalić się do końca.

Najlepiej jest zrobić taką kąpiel podczas ubywającego księżyca,

Bez wody święconej.

Przygotuj kąpiel z dodatkiem wywaru z czarciego żebra (5 łyżek ziół zalać 2 szklankami wrzątku, parzyć przez ok. 10 minut, potem przecedzić przez gęste sito do wanny) i dodatkiem garści soli. Kąpiel powinna być dosyć ciepła, ale należy uważać, żeby nie zasłabnąć.... więc nie za gorąca.
Zapal białą świecę, przez kilka minut w ciszy przeanalizuj wszelkie wydarzenia z Twojego życia.
Wyobraź sobie jak bledną problemy, rozmywają się i znikają. Wejdź do wanny i zmyj z Siebie wszystkie problemy, które Ci ciąża, zamknij na chwilkę oczy i wyobraź sobie, jak wszystko to co złe przenika do wody, odkleja się od Ciebie...
Zrelaksuj się...
Zostaw wodę w wannie i obserwuj czy mętnieje i robią się farfocle . Niektóre źródła podają ze przez godzinę
Wyciągnij korek z wanny i wyobraź sobie, że problemy wraz z wodą odpływają otchłań.
Zrób sobie chłodny prysznic.
Świecy pozwól wypalić się do końca.

Oczywiście najlepiej taką kąpiel jest zrobić podczas ubywającego księżyc, ale gdy sytuacja tego wymaga dobry jest każdy czas i pora...

Znalazłam jeszcze wersje że zaparza się wlewa do miski i przemywa ciało gąbką lub wacikiem a potem wodę obserwuje i po pewnym czasie wylewa .

I jeszcze takie odczynianie :

"Sól tobie w oko, a pomiotło w zęby. Czego dla mnie życzysz, niech do ciebie wróci. Niech tak będzie".

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt cze 10, 2011 18:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

uuuuuuu
brzmi nieźle, ale dla mnie za dużo roboty - zostanę przy tym pomiotle :twisted:

Anda

Post » Pt cze 10, 2011 18:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

Pomiotło - działa . Wypróbowałam i wiem, co gadam :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt cze 10, 2011 18:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

Wróciwszy do domu zaryłam nosem :( :( Ledwiem żywa... nie doczytam na razie tych trzech stron :? jutro pracuję 14 godzin, a dzisiaj jeszcze muszę napisać trochę artykułów, a potem wykąpać straszne dziecko - razem z włosami (kto widział jej włosy wie, ile to roboty jest :? )
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt cze 10, 2011 19:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

jasdor pisze:Pomiotło - działa . Wypróbowałam i wiem, co gadam :mrgreen:

Mnie też się wydaje, że działa 8O

Moja koleżanka miała dziś wezwanie na policję :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Wczoraj jej doręczono :ryk:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt cze 10, 2011 19:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

doczytałam :oops:
po dłuższym czasie znalazłam czas na miau - bo w pracy mam wielkiego brata, tak głupio siedzę, że co szef przechodzi widzi mój monitor i potem małe potknięcie me i awantura na całego :roll:

a w domu jak to w domu - masa roboty - wieczorem brak sił :roll:

ściskam wszystkie czarowne mocno

i ja też bym chciała troszkę zielska :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Pt cze 10, 2011 19:07 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

Wróciłam z pogrzebu, stypy, stypy po stypie w domu cioci...Nie było źle. O dziwo Laura ryczała więcej od Julii bo myślała, ze jedzie na obiad do wujka-dziadka od gołąbków...źle podsłuchała nasze rozmowy..."Wujek-dziadek od gołąbków" wziął się stąd, że wujek małża ma tylko jednego 12 letniego wnuka i jakoś tak samo z siebie wyszło że dziewczyny pokochał jak wnuczki z wzajemnością stąd wujek-dziadek...A ponieważ jego pasja były gołębie stąd reszta. Na pogrzeb zapakowaliśmy mu w kartonik kilka jego gołębi i przy grobie wypuściliśmy-wrócą do domu bez problemu.

Bardzo dziękuję w imieniu Laury - mówiłam wam, ze jest wyjątkowa w końcu data narodzin 01.01. do czegoś zobowiązuje. No i w sumie moja krew choć sama sobie palcem jej nie zrobiłam więc pół na pół moja/mężowa :mrgreen:

Też chcę zielska! :ok:Skoro działa...

Vill - super, że doszły. Właśnie testowałam swoje farbki - mam z szablonami - nawet antytalencie coś tam zrobi :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pt cze 10, 2011 20:53 przez Asia_Siunia, łącznie edytowano 1 raz

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pt cze 10, 2011 20:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXV

Dostałam oczopląsu najpierw allegro a teraz bazarek - komputer się wieszał internet wybywał ale w końcu się udało :
TOTALNA WYPRZEDAŻ NA WYJAZD DO WROCŁAWIA : viewtopic.php?f=20&t=128902

Zapraszamy
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

[poprzednia][następna]