martka pisze:Mogę tylko przypuszczać, bo nie widziałam.
Wystawiam klatkę, w nocy złapałam bure, ale nie tą
ja wierzę że się złapie, tylko się nie poddawaj.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
martka pisze:Mogę tylko przypuszczać, bo nie widziałam.
Wystawiam klatkę, w nocy złapałam bure, ale nie tą
Uns pisze::kotek:
Świetnie...Cieszę się, że już jest po, nie będzie już męczyła się w ciąży i w okresie karmienia.
Szkoda, że wraca na działki, ale jednak taka jest jej natura. Mam nadzieję, że maluchy rosną i są zdrowe.
martka pisze:jej sterylka kosztowała mnie 160zł, tak chciała się uwolnić z transporterka, że podarła mi pazurami klapki ze skóry, które stały obok
XAgaX pisze:pozwolę sobie wkleić informację uzyskaną od autora wątku, przepraszam za tupet, ale czas nagli:Niestety, kotka sąsiadki - której nadałem imię Zuzia - może wtedy już się okocić. Co mam zrobić? Jest mało czasu, sąsiadka zaczyna się o nią dopytywać. Helenka to też była jej kotka: teraz jej już nie chcę, a ta w dodatku jest w ciąży. Moja babcia czy ja sam nie mogę wziąć kolejnego kota (babcia ma dwa kastrowane kocury, ja jedną sterylizowaną kotkę)...
czyli PILNIE potrzebne talony bądź środki na 2 zabiegi aborcyjne - ja się postaram dołożyć, jeśli będzie taka potrzeba.
Poprosiłam kolegę o zmianę tytułu wątku (pewnie tego drugiego) i ewentualny kontakt z Kasą Kastracyjną.
PcimOlki pisze:Kto kupuje klapki za 160zł?
Na co ci one - otwórz szafę, weź inne.
kotx2 pisze:PcimOlki pisze:Kto kupuje klapki za 160zł?
Na co ci one - otwórz szafę, weź inne.
klapki kuboty...bezcenne![]()
![]()
mam dwie pary
Użytkownicy przeglądający ten dział: BillyRen, Google [Bot] i 82 gości