Miau Adopcje(11 do adopcji, 3 z budek, 3 rezyd.+TIGRA)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 30, 2011 7:11 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

dodałam zdjecia
Nowej śliczne szylkretki
oraz Kubusia mojego ulubieńca ;-)

Sabna napisz jak sie nazywa ta szylusia?
Mirmirka? coś tak to było..
jest zniewalajacej urody kocia ;-)
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Pt lip 01, 2011 7:39 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

:D
Obrazek

maria_kania

Post » Sob lip 02, 2011 12:37 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

TYGRYS/LEKSIO
w swoim lóżeczku ;-)

cytuje: "...wysyłam kilka zdjęć kotka, jedno w łóżku z rana więc niezły tam bałagan :)
Kotka nazywamy Leksiem ze względu na to, że już jeden Tygrysek jest. Aklimatyzacja przebiega bardzo sprawnie, Leksiu przyzwyczaja się do nowego domu, ma swoje ulubione miejsca, przysmaki. Trochę gorzej z załatwianiem się, zdarza się, że zrobi kupkę gdzieś poza kuwetę chociaż ma swoją osobną. Ale poradzimy sobie z tym, przez weekend przypilnujemy go.
Najfajniejszy widok jest wtedy jak wyciągam pojemnik z jedzeniem i wtedy cała trójka biegnie z podniesionymi ogonami i krążą wokół mnie jak małe rekiny :):):) Wtedy jest pełna zgoda, razem jedzą. Ale zdarza się, że potrafią syknąć, ale to kwestia czasu.
W weekend porobię fotki kociakom i napiszę więcej o Leksiu bo teraz po całym tygodniu padam na twarz :)
pozdrawiam"
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek

maria_kania

Post » Sob lip 02, 2011 22:40 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Oby jak najczęściej takie pozytywne wieści :)
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pon lip 04, 2011 6:51 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Obrazek

maria_kania

Post » Wto lip 05, 2011 10:30 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Obrazek

maria_kania

Post » Śro lip 06, 2011 7:22 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Obrazek

maria_kania

Post » Czw lip 07, 2011 7:13 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Obrazek

maria_kania

Post » Pt lip 08, 2011 7:34 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

hop!
Obrazek

maria_kania

Post » Pon lip 11, 2011 7:08 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

info z domu Leksia
cytuje:"Leksiu jest cudowny, chyba już przyzwyczaił się do nowego domu. Jak wracamy z pracy wita nas na schodach w domu, i mruczy :) Jest bardzo radosny, bawi się myszkami i piłeczkami jak mały kociak.
Chodzi za nami krok w krok :), jak gotuję obiad to nie odstępuje mnie, siedzi sobie na blacie i patrzy co robię :) Ma swoje ulubione miejsce do spania, sam je sobie wybrał i ucina drzemki w dzień, w nocy śpi na naszym łóżku. Za tydzień jak się uda chcemy zbudować w naszym mini ogrodzie zagrodę dla kotów, z drapakami i innymi fajnymi udogodnieniami.
Najważniejsze, że koty już się przyzwyczaiły do siebie, razem biegają po całym domu, bawią się, czasami gryzą, no ale to w końcu chłopaki więc muszą trochę powalczyć. ale nie ma już syczenia, w dzień trójka razem śpi, zdarza się że Ryś liże Leksia po uszkach :) Bardzo fajny widok taka apkceptacja. Z załatwianiem się nie ma problemu, ma swoją kuwetę postwioną w ustronnym miejscu, i tam się załatwia.
A i ulubiony przysmak Leksia to wiejska wędzona szynka :) i wcale mu się nie dziwię, zero konserwantów a smak i zapach obłędny, także jak tylko otworze lodowkę i zwołam: Leksiu czas na szynkę to biegnie z drugiego piętra i wydaje dźwięk coś pomiędzy mruczeniem a miauczeniem. Te moje koty naprawdę mają gamę dźwiękową inną niż wszystkie :) ja nawet nie wołam kici kici, tylko chłopaki chodźcie i wszystkie przybiegają :)"
hip hip!
hurra!
Obrazek

maria_kania

Post » Pon lip 11, 2011 21:07 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

banerek Zoi:

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=129590][img]http://m.UploadEdit.com/b95/50985414.gif[/img][/url]

Podpinajcie!
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek =>Cysorzowa Bruja
Najpiękniejszy kot, to kot szczęśliwy.

RKa

Od: Nie kwi 10, 2011 19:48

Post » Wto lip 12, 2011 7:17 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

wkleiłam sobie banerek Zoi ;-)
Obrazek

maria_kania

Post » Wto lip 12, 2011 20:00 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Zoi doczekała się wydarzenia na fb :)

http://www.facebook.com/event.php?eid=229304090436545

(Unni - dziękujemy!)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek =>Cysorzowa Bruja
Najpiękniejszy kot, to kot szczęśliwy.

RKa

Od: Nie kwi 10, 2011 19:48

Post » Śro lip 13, 2011 7:29 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

hop!
Obrazek

maria_kania

Post » Czw lip 14, 2011 7:59 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

jest szansa żejutro pójdzie do adopcji Tigra!
trzymam kciuki!
Obrazek

maria_kania

[poprzednia][następna]