JaEwka pisze:O matko biedactwoJakoś się nie zorientowałam, że też może nie słyszeć
![]()
Ale dobrze że trafił do takich wspaniałych ludzi![]()
![]()
Bardzo miło było mi Was poznać
(hmm chyba zacznę planować wizytę poadopcyjną
)
hahahaha zapraszamy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:O matko biedactwoJakoś się nie zorientowałam, że też może nie słyszeć
![]()
Ale dobrze że trafił do takich wspaniałych ludzi![]()
![]()
Bardzo miło było mi Was poznać
(hmm chyba zacznę planować wizytę poadopcyjną
)
halinka1403 pisze:I co tam słychać na froncie przyjażni kocio-ludzkiej![]()
Gibutkowa pisze:Catnaperko "obawiam się"że TŻta pomysł się szybciej przyjmie i kocio będzie reagował na imię "Cześ", bo jest jednosylabowe, a takie koty szybciej "rozpoznają".
Catnaperka pisze:Gibutkowa pisze:Catnaperko "obawiam się"że TŻta pomysł się szybciej przyjmie i kocio będzie reagował na imię "Cześ", bo jest jednosylabowe, a takie koty szybciej "rozpoznają".
Hehe Gibutkowo myślę, że mu to zupełnie obojętne bo i tak nie usłyszy ;) Znaczy się jak tylko kocio trochę okrzepnie zaraz zabieramy go do weta i będziemy szukać przyczyny nie słyszenia. I nie widzenia.
A jak już coś usłyszy to zareaguje na Elma bo już to do niego wrzeszczę (pewnie ku zgrozie sąsiadów a jesteśmy tu nowi). Dzisiaj trochę zareagował na klaskanie tuż przy uchu więc może jest szansa
Tak sobie myślę, że może to nie widzenie i nie słyszenie to następstwo jakiegoś hmm mechanicznego urazu...
Gibutkowa pisze:Tsaaaa... a Gibutkowa ma demencjęWeźmiesz mnie też na DT?
Proooszęęę
Catnaperka pisze:Gibutkowa pisze:Tsaaaa... a Gibutkowa ma demencjęWeźmiesz mnie też na DT?
Proooszęęę
No pewnie, że wezmę!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 695 gości