Buli odszedł, Bulinka czeka na DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 30, 2011 21:34 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

:D morelowa Ty mnei zabiłaś właśnie:D hahahah CatAngel mianuje Cie prezydentem:D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mj_liberian_girl

Od: Wto gru 28, 2010 22:04

Post » Śro mar 30, 2011 21:37 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

O nie :mrgreen: nie chcemmmm :ryk: Premierem to tak 8) tuż to Premier ma więcej władzy niż Prezydent :) to bym pozmieniała to i owo 8)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro mar 30, 2011 21:41 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

CatAngel pisze:O nie :mrgreen: nie chcemmmm :ryk: Premierem to tak 8) tuż to Premier ma więcej władzy niż Prezydent :) to bym pozmieniała to i owo 8)

:ryk:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Śro mar 30, 2011 21:44 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

ale adminem chociaz pozwól:P bom już mianowała:D

mj_liberian_girl

Post » Śro mar 30, 2011 21:51 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

mj_liberian_girl pisze:ale adminem chociaz pozwól:P bom już mianowała:D

Widzemmm :D dostałam czerwoną kartkę na FB :ryk: z wiadomością :)

I ide do kogoś napisać :) :ok:

Edit: Ale nadal szukamy bo ja nic nie obiecuję

CatAngel

Post » Czw mar 31, 2011 7:26 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

morelowa pisze:Asia, mianuj CatAngel tym adminem, mianuj ją kimkolwiek zechce - generałem, prezydentem... :D
Jakieś światełko zapaliła :)

Boskie :ryk: :ryk: :ryk:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Czw mar 31, 2011 8:04 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Coś mam w Warszawie :) DT świetny(może sam się odezwie) , aleeeee trzeba je tam dowieźć jak coś w weekend bądź następny weekend. Teraz mi DT przewozi kotka z Warszawy do Gdańska więc na dzisiaj jest zajęty.
Ale jak coś DT macie.

Tel wyślę na pw to będzieta się dogadywać, niechce być pośrednikiem :P
Jak jestem współadminem wydarzeń na FB jakoś mi łatwiej to kontrolować i nagle dt się pojawiają 8O :D

CatAngel

Post » Czw mar 31, 2011 8:26 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

jakie dobre wieści :P

Buli i Bulinka jadą do DT :dance:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Czw mar 31, 2011 8:29 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

honda11 pisze:jakie dobre wieści :P

Buli i Bulinka jadą do DT :dance:

No mam nadzieję :D Jeszcze muszą szczegóły dogadać między sobą :) Asia możliwe, że wiesz co to za DT :) Kiedyś ta osoba się o nie dopytywała :) ale nie wiem czy wtedy chodziło o DT

CatAngel

Post » Czw mar 31, 2011 9:06 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

CatAngel :1luvu: :1luvu: :1luvu:
i chcę wiedzieć o dt bo Buliny to moi faworyci , a nie mogę :crying:

Czy ktoś ma namiary na transport pomiędzy Gdańskiem a Opolem...yyyy ...?

CatAngel - czy trugno się nauczyć robić wydarzenie na fb? podzielisz się wiedzą? albo linkiem do wiedzy? może byc na pw :D , chyba, że chcesz żeby wszyscy umieli ...
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw mar 31, 2011 9:14 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

morelowa pisze:CatAngel :1luvu: :1luvu: :1luvu:
i chcę wiedzieć o dt bo Buliny to moi faworyci , a nie mogę :crying:

Czy ktoś ma namiary na transport pomiędzy Gdańskiem a Opolem...yyyy ...?

CatAngel - czy trugno się nauczyć robić wydarzenie na fb? podzielisz się wiedzą? albo linkiem do wiedzy? może byc na pw :D , chyba, że chcesz żeby wszyscy umieli ...

Wydarzenie się łatwo robi, ALE ja mam prawie 4000tyś "znajomych"(to nie dla mnie tyle znajomych, ale żeby było łatwiej z domkami) no i mam też dziewczyny z miau i dogo :) I ostatnio pare kontaktów :) Co mi bardziej ułatwia szukanie dt/ds niż innym.
Ja robię wydarzenia na WKDT(Warszawskie Kocie Domy Tymczasowe) gdzie jestem adminem(z paroma dziewczynami) co też daje + no i przede wszystkim wysyłam informacje do 4000tyś na prywatne PW :)

Nie wystarczy zrobić wydarzenie i poczekać na rozwój, jak szukałam Ds dla kotki Niebieskiej ze schroniska z Łodzi czy dt dla kota co miasto chciało go uśpić bo został potrącony przez samochód siedziałam nad tym sporo czasu, przekazywałam telefony, maile , wszystko co trzeba. A to wykańcza :( :(

Ja już jestem tak zmęczona :( a jeszcze szukam tutaj http://www.facebook.com/event.php?eid=189321647777511 i nie wiem czy znajdę :(

Edit: Ja dziewczyny z miau uczę przez czata na FB :)
Tylko teraz musze ogł zrobić, bo jestem do tyłu przez te trzy akcje szukania.

CatAngel

Post » Czw mar 31, 2011 9:32 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Mnie czasem prosi ktoś kto nie ma konta na fb, a jest np na miau...
Poprosiłam Cię ładnie o 'zawarcie znajomości' na fb :D :D
pod wydarzenie też się podpięłam... itd. - o , matko, co to znaczy na bruk :?: tak ktoś weźmie i wystawi :?: :!:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Czw mar 31, 2011 9:45 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

morelowa pisze:Mnie czasem prosi ktoś kto nie ma konta na fb, a jest np na miau...
Poprosiłam Cię ładnie o 'zawarcie znajomości' na fb :D :D
pod wydarzenie też się podpięłam... itd. - o , matko, co to znaczy na bruk :?: tak ktoś weźmie i wystawi :?: :!:

Musisz poczytać na wątku :) tam jest link, ale może mam dt :D 8)

CatAngel

Post » Pt kwi 01, 2011 19:29 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Na te 'wyrzucane na bruk' [czytałam link] też masz dt może? To byłaby WIELKA sprawa!

Obrazek

morelowa

Post » Pt kwi 01, 2011 21:46 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

jutro bede dzwonic o dt dla kotkow co CataAngel napsiala numer... bo dzis jak Bylam po Drutka powiedzieli ze Kotki chca wypuscic...

mj_liberian_girl

[poprzednia][następna]