Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hanelka pisze:I słusznie. Nie Wy powinnyście je mieć. Nie ten, kto ratuje, tylko ten, kto naraża na śmierć.Beasia pisze:moje wyrzuty sumienia odchodzą w niepamięć
agatka84 pisze:Może jutro uda mi się wrzucić jakieś zdjęcia.
anawe pisze:Moze będę mogła pomóc z transportem . Dla rudzielców wszystko. Ale to dopiero po niedzieli .
justyna p pisze:Czyli znowy wszystko wskazuje na to, że zabranie kota było słuszne..
Najbardziej jestem w szoku, że te panny nie wykazują żadnego zainteresowania zaginięciem kota
Agn pisze:Agata, zmień tytuł. Rudy przecież już nie zamarza.
ula-misia pisze:ja jestem tego samego zdania - dać spokój,żeby nie było poszukiwań bo a nóż ktoś zauważył i po nitce do kłębka. One nie zasłużyły na kotka![]()
![]()
![]()
Dobrze jest jak jest.
Jakoś mnie to nie dziwi.agatka84 pisze:W każdym razie kot nie chce wcale wychodzić na zewnątrzBardzo dobrze się czuje leżąc na kanapie albo człowieku.
Prakseda pisze:Te dziewuchy powinny byc pociągniete do odpowiedzialności za znaęcanie sie nad kotem, a zwierzę formalnie im odebrane. Tylko wtedy Agatka, jako świadek rzeczywiście miałaby zawracanie głowy. Agata tego kota uratowała. Nie trzeba się bać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 148 gości