TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 02, 2011 23:40 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Kociara82 pisze:popytam na innych watkach, czy jest ktos z Ledzin :)

dziękuję, mam nadzieję , że ktoś się znajdzie

_bubu_

Od: Nie lip 22, 2007 21:58

Post » Czw mar 03, 2011 9:21 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Dzień dobry mruczki.

Jak zdrówko?
Czy to dzisiaj psio-kocia ferajna będzie miała gościa?
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw mar 03, 2011 9:54 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

tak, wlasnie dostalam smska, ze ciotka -kropeczka- wyjechala wlasnie z domciu w podroz zycia po swoja kolejna kocia milosc :1luvu:
Matyldziu... :1luvu: Juz dzis spotkasz sie po raz pierwszy ze swoja Duza, a jutro... Jutro, pyszczku kochany, czeka Cie najwazniejszy dzien w zyciu, bo wreszcie do swojego domu pojedziesz :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw mar 03, 2011 12:26 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Cały czas z cichacza sobie podczytywałam o Matyldziątku :1luvu:
A dzisiaj się musze ozwać :piwa: :piwa: :dance: :dance: :dance:
Sis ,dzięki :piwa:
Ale mi się gęba cieszy

Kropeczko :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw mar 03, 2011 18:39 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Matyldziu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw mar 03, 2011 21:42 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Caragh pisze:Matyldziu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok:
Obrazek

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Pt mar 04, 2011 11:47 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

no, cioteczki, za pare minutek Matyldzia wyruszy w podroz zycia do swojego domku :)
-kropeczka- szybko zlapala znakomity kontakt z cala banda u Justy :) A na punkcie Matyldy chyba jeszcze bardziej oszalala :ok:
Matylda byla wczoraj u weta na kontroli, jest poprawa :) Przeciwskazan do adopcji ze strony weta-zadnych :ok:

Ozzi... ech... rozbawil mnie wczoraj do lez :ryk: jeszcze nie widzialam, zeby kot w ten sposob jadl :ryk: Dostal swojego conva w miseczce, ale nie chlipal jezyczkiem tylko... nabral na lapke i z lapki zlizywal :ryk: :ryk: Widok byl przeslodki :1luvu:

Tygrys dzis zlal nawet paczki :evil:

Matyldziu, badz szczesliwa :1luvu: najszczesliwsza jak to tylko mozliwe :1luvu:

pozniej wstawie zdjecie Lussi :ok: To ogromny miziak, ale z charakterkiem. Potrafi warknac, jak cos sie jej nie podoba, pacnac lapka, lekko ugryzc... Ale rowniez jesli ma ochote potrafi byc bardzo wylewna w okazywaniu uczuc. Mizia sie, barankuje... :1luvu:

Kociara82

Post » Pt mar 04, 2011 18:40 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

sprawa z Matylda sie troszke skomplikowala :oops:
Na razie zostaje jeszcze u Justy, bo u -kropeczki- niespodziewanie schronienie na tymczas znalazly 2 male kotki. Wiec adopcja naszej kochanej ksiezniczki odwlecze sie troszke w czasie.
Wiecej w wolnej chwili napisze -kropeczka-.

tymczasem :ok: :ok: :ok: :ok: kciuki, by tamte kociaste szybko dom znalazly, zeby juz wiecej nic nie stanelo na przeszkodzie, by Matylda mogla ze swoja Duza zamieszkac.

Kociara82

Post » Pt mar 04, 2011 19:39 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Tak jak napisała Kociara82 Matyldzia jeszcze troszkę musi zaczekać , ale na 1000% ma ten domek u Kropeczki gwarantowany :lol:

Wczoraj poznałam szalona Kropeczkę :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: od razu moje zwierzaki oszalały na jej punkcie :lol: :lol: :lol: , nawet Fibi który jest agresywny w swej budzie pozwolił sie jej pogłaskać i odebrać piszcząca piłeczkę którą właśnie od Kropeczki dostał :twisted:
A pochwale się wam , Kropeczka mi podarował fantastyczny aparat z zumem :1luvu: :1luvu: :1luvu: Teraz zdjęcia będą w o wiele lepszej jakości :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ozzi nadal dostaje antybiotyk bo mu nadal ropieje ta zmiana w buzince :cry:

Eustachy znów sie zatrzymał , ale leki rozkurczowe dały rade i juz jest prawie OK

Brakuje Myszuni [*] i to bardzo :cry: Nawet Pedro i Fibi tęsknią ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt mar 04, 2011 19:41 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Ktoś kiedyś powiedział że marzenia sie spełniają :) no i się spełniło bo odwiedziłam Przystań Ocalenie :lol::lol::lol:

Poznałam wielu mieszkańców Przystani . Pierwsze zwierzę jakie poznała to była piękna krówka rasy Jak ( chyba nie pomyliłam nazwy :oops: ) , Kocie i psie trój łapki ,piękne konie które wiedza co to jest cierpienie , Starowinkę Śnieżkę która jest bardzo chora :(:(:( osiołki , dwie świnki wtulone w siebie , krówkę Borutke , osiołki i wiele innych ocalonych mieszkańców Przystani .... niestety zdjęcia które porobiłam nie nadają się bo było już ciemno i nie wyszły :shake:
Nad Przystanią nawet gwiazdy pięknie święcą .

Każdy z Nas ma pewnie wielu znajomych i ja powysyłałam do kilku wielu ludzi sms z nr KRS i tak około 80 % z nich wpłaci i nawet pisali ze super ze im podpowiedziałam na jaka organizacje go przekazać .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob mar 05, 2011 8:27 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Ale super Justa :1luvu: :1luvu: :1luvu: ,oby więcej CI się marzeń spełniło za to co robisz :aniolek: :aniolek: :aniolek:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob mar 05, 2011 12:26 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

jestem ciekawa tych kociastych, ktore sie tymczasuja u -kropeczki- :ok:
mam nadzieje, ze okaza sie zdrowe :ok:

Kociara82

Post » Sob mar 05, 2011 16:37 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Jedno jest pewne Matyldzia wygrała los na loterii życia. Nieważne czy już dzisiaj czy dopiero za jakiś czas ale będzie miała jeden z najwspanialszych domków na świecie.
Szczęściara z Ciebie Matyldziu !!!!!!
Pozdrawiam wszystkich ludzi i zwierzaki. :-)
Bazarek dla Vita do 05.06 godz 20

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=162515

Iljova

Od: Śro lip 21, 2010 19:14

Post » Sob mar 05, 2011 17:01 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - domki potrzebne!! Myszeczka [*][*][*]

Iljova pisze:Jedno jest pewne Matyldzia wygrała los na loterii życia. Nieważne czy już dzisiaj czy dopiero za jakiś czas ale będzie miała jeden z najwspanialszych domków na świecie.
Szczęściara z Ciebie Matyldziu !!!!!!
Pozdrawiam wszystkich ludzi i zwierzaki. :-)

Dokładnie :1luvu:

Ozzi nadal jest na antybiotyku bo ta zmiana w buzince nadal ropieje :( a dziś to nawet już nie chciał nic jeść ale po dodatkowym zastrzyku właśnie zaczął jeść :lol:
W poniedziałek znów do weta ...

Lussi jest coraz częściej wypuszczana z klatki na kwarantannie , ale boje sie zostawić obie damy wypuszczone bez mojej obecności bo Lussi jeszcze warczy na Matylde a ona to już od dawna nie siedzi zamknięta w klatce tylko chodzi po całym pomieszczeniu ...

Mnie też dopadło choróbsko , juz mam gorączkę i potworny ból głowy i kości :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]