PAKT CZAROWNIC XXII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 13, 2011 18:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

jozefina1970 pisze:
AniHili pisze:
majencja pisze:tarczycę siem łatwo naprawi :mrgreen: Nie płakaj :mrgreen:

Mam nadzieję, ale i tak lipa. "Liczyłam" na alergię czy insze badziewie, a tu nie tak prosto.

Nie urok to pachnące kwiatki :evil:

Taa :roll:
Po śmierci Mściśka TŻ jęczał, żeby brać młodego kota, bo pewnie młodszy będzie zdrowszy...
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie lut 13, 2011 18:42 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

ło mamuniu ale stronek przybyło 8O
majencjo współczuje faktycznie nie ciekawie i mocno przytulam, ale wie, że dasz radę :ok:
spóźniona :oops: ale też jestem za kastracją kocurka od trinity
ja walczę nadal z atakiem kropek :evil:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Nie lut 13, 2011 18:57 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

lepsza tarczyca niż alergia :mrgreen: bo na tarczycem dasz pigułę a na alergię??? Nim znajdziesz na co , potem próba różnistych karm itd.A kota duża to może mu tarczyca nie nadążać za wagą :mrgreen:
Będzie dobrze!
Ja mam problemy z tarczycom i żyjem :mrgreen: rano piguła na popęd i do roboty :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie lut 13, 2011 19:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

majencja pisze:Ja mam problemy z tarczycom i żyjem :mrgreen: rano piguła na popęd i do roboty :mrgreen:

Na popęd? 8O A ja myślałam że ty pracujesz w pogotowiu ratunkowym, a nie w pogotowiu seksualnym :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie lut 13, 2011 19:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

babajaga pisze:Nie mogę ze śmiechu :ryk: Zwarcia, cewki, stymulacje, miecie jajek... normalnie was kocham :1luvu:

Z wzajemnością :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie lut 13, 2011 19:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Po pierwsze nie pracujem w pogotowiu ratunkowym tylko w Ratownictwie Medycznym :twisted: a to zasadnicza różnica. Po drugie ja mam popęd seksualny jak świnia do siodła i żadna tabletka nie jest w stanie tego zmienić :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie lut 13, 2011 19:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

majencja pisze: ja mam popęd seksualny jak świnia do siodła i żadna tabletka nie jest w stanie tego zmienić :mrgreen:

też tak mam! :mrgreen: powiedziała bym nawet - jak dzika świnia :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie lut 13, 2011 19:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Ekhm, pomponmamo, poped nie musi sie kojarzyc tylko z seksem. Poped tez jest wtedy gdy cie sraczka do wc popedza (mowa wtedy o popedzie gownianym). Albo gdy nad toba stoi jakas wazna osoba, np matka, ojciec, tesciowa i marudzi ze masz umyc naczynia. Wtedy poped ma charakter spoleczny i moze cechowac sie ujemnym badz dodatnim ladunkiem emocji ;)
Swinia do siodla? Kurde, paslam swinie u ciotki na wsi i nie wpadlam na to.. musze kiedys sprobowac :twisted: 8)

Majencja ja tez biere te piguly na tarczyce rano na czyczo. Zanim slepia dobrze otworze i zrozumiem ze znow jestem tu i teraz to juz tableta leci w przelyk. Taki rytual ;)

Wrocilam z marszu. Bylo super, jak odpoczne napisze relacje. W uszach kocich rozdawalam ulotki w tym takze obcokrajowcom ;) fajnie bylo. Spotkalam kilkoro znajomych i bardzo sie ucieszylam bo to oznacza ze otaczaja mnie ludzie nieobojetni.

ide po kawe zw :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie lut 13, 2011 19:14 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

No dobra. Walizka spakowana. Rano dorzucę kosmetyczkę i mogę odpalać mietłę Obrazek

A z tym popędem siostro majencjo to powiedz tak z punktu widzenia medyka, kobity najczęściej mają z natury duży czy nie?
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Nie lut 13, 2011 19:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

solangelica pisze:Ekhm, pomponmamo, poped nie musi sie kojarzyc tylko z seksem. Poped tez jest wtedy gdy cie sraczka do wc popedza (mowa wtedy o popedzie gownianym). Albo gdy nad toba stoi jakas wazna osoba, np matka, ojciec, tesciowa i marudzi ze masz umyc naczynia. Wtedy poped ma charakter spoleczny i moze cechowac sie ujemnym badz dodatnim ladunkiem emocji ;)
Swinia do siodla? Kurde, paslam swinie u ciotki na wsi i nie wpadlam na to.. musze kiedys sprobowac :twisted: 8)

Opis popędów super :ryk:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Nie lut 13, 2011 19:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

babajaga pisze:No dobra. Walizka spakowana. Rano dorzucę kosmetyczkę i mogę odpalać mietłę Obrazek

A z tym popędem siostro majencjo to powiedz tak z punktu widzenia medyka, kobity najczęściej mają z natury duży czy nie?

...to zalezy ile maja wzrostu :mrgreen: 8)

solangelica

Post » Nie lut 13, 2011 19:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

babajaga pisze: A z tym popędem siostro majencjo to powiedz tak z punktu widzenia medyka, kobity najczęściej mają z natury duży czy nie?

Pewnie tak jak ze wszystkim - różny :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie lut 13, 2011 19:19 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

jozefina1970 pisze:
solangelica pisze:Ekhm, pomponmamo, poped nie musi sie kojarzyc tylko z seksem. Poped tez jest wtedy gdy cie sraczka do wc popedza (mowa wtedy o popedzie gownianym). Albo gdy nad toba stoi jakas wazna osoba, np matka, ojciec, tesciowa i marudzi ze masz umyc naczynia. Wtedy poped ma charakter spoleczny i moze cechowac sie ujemnym badz dodatnim ladunkiem emocji ;)

Opis popędów super :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk:

tabletę na tarczycę tyż biorę i moja rodzona sister również

na marsz nie dotarłam :oops: choć bardzo chciałam, ale nie miałam z kim krzykaczy zostawić- a jak siostry wiedzą jeden ma wstrętne, cholerne i jeszcze swędzące kropki
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Nie lut 13, 2011 19:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

solangelica pisze:Ekhm, pomponmamo, poped nie musi sie kojarzyc tylko z seksem. Poped tez jest wtedy gdy cie sraczka do wc popedza (mowa wtedy o popedzie gownianym).

Ja mam gówniany popęd do sexu - i co ty na to? :lol:
solangelica pisze: Albo gdy nad toba stoi jakas wazna osoba, np matka, ojciec, tesciowa i marudzi ze masz umyc naczynia. Wtedy poped ma charakter spoleczny i moze cechowac sie ujemnym badz dodatnim ladunkiem emocji ;)

Na szczęscie nie posiadam teściowej, za to posiadam zmywarkę :twisted: Aspołeczna jestem i nie życze sobie ładunków żadnych :evil: W sytuacji gdy staje nade mną ważna osoba i zaczyna marudzić - sama zamieniam się w ładunek; wybuchowy... :roll:
solangelica pisze: Swinia do siodla? Kurde, paslam swinie u ciotki na wsi i nie wpadlam na to.. musze kiedys sprobowac :twisted: 8)

Ja chcę zobaczyć ciebie Sol jak ujeżdżasz warchlaka :ryk: Nagraj to co?.... :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie lut 13, 2011 19:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

pomponmama pisze:
solangelica pisze:Ekhm, pomponmamo, poped nie musi sie kojarzyc tylko z seksem. Poped tez jest wtedy gdy cie sraczka do wc popedza (mowa wtedy o popedzie gownianym).

Ja mam gówniany popęd do sexu - i co ty na to? :lol:

No ja Cie przeciez molestowac nie zamierzam.... :roll: 8) to znaczy ze masz samodefiniujace sie popedowe zgownienie :)

pomponmama pisze:
solangelica pisze: Albo gdy nad toba stoi jakas wazna osoba, np matka, ojciec, tesciowa i marudzi ze masz umyc naczynia. Wtedy poped ma charakter spoleczny i moze cechowac sie ujemnym badz dodatnim ladunkiem emocji ;)

Na szczęscie nie posiadam teściowej, za to posiadam zmywarkę :twisted: Aspołeczna jestem i nie życze sobie ładunków żadnych :evil: W sytuacji gdy staje nade mną ważna osoba i zaczyna marudzić - sama zamieniam się w ładunek; wybuchowy... :roll:

Hyyy, dobrze wiedziec. Informacja dla wszystkich odwiedzajacych rejon slasko-dabrowski: prosze nosic kask ochronny i w razie alarmu bombowego szukac najblizszego schronu :)

pomponmama pisze:
solangelica pisze: Swinia do siodla? Kurde, paslam swinie u ciotki na wsi i nie wpadlam na to.. musze kiedys sprobowac :twisted: 8)

Ja chcę zobaczyć ciebie Sol jak ujeżdżasz warchlaka :ryk: Nagraj to co?.... :ryk: :ryk: :ryk:

Nie ma sprawy. Jak tylko znajde odpowiedniego warchlaka i siodlo, uwiecznie to chocby dla swoich potomkow. Niech wiedza jak bardzo szarpnieta byla ich przodkini :twisted: :twisted:

solangelica

[poprzednia][następna]