WarKotka - szukamy domku dla czarnej pięknoty!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 06, 2011 15:40 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoolog.-resocjalizacja;)

Prychania ustępują - zresztą jak prychać na wujka, który z olbrzymim uczuciem pomaga wymyć futerko :)
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie lut 06, 2011 16:17 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoolog.-resocjalizacja;)

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie lut 06, 2011 16:19 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoolog.-resocjalizacja;)

kiche_wilczyca pisze:Prychania ustępują - zresztą jak prychać na wujka, który z olbrzymim uczuciem pomaga wymyć futerko :)

Pomalutku postępy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
a śliczna jest jak nie wiem :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie lut 06, 2011 16:44 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoolog.-resocjalizacja;)

I ma takie inteligentne spojrzenie :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Pon lut 07, 2011 0:32 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoolog.-resocjalizacja;)

Cudeńko :1luvu:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon lut 07, 2011 9:59 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoolog.-resocjalizacja;)

Ładna jest... Diablica ;) :1luvu: będzie jeszcze z niej Aniołek :)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Pon lut 07, 2011 11:28 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoolog.-resocjalizacja;)

szybenka pisze:Ładna jest... Diablica ;) :1luvu: będzie jeszcze z niej Aniołek :)

:ryk:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon lut 07, 2011 18:58 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoolog.-resocjalizacja;)

tamiss pisze:
szybenka pisze:Ładna jest... Diablica ;) :1luvu: będzie jeszcze z niej Aniołek :)

Oj będzie, będzie :ryk: :ryk: :ryk:

olafen

Post » Pon lut 07, 2011 19:14 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoolog.-resocjalizacja;)

Agnieszka, bierzesz odpowiedzialność za swoje słowa?? :twisted: :mrgreen:

WarKotka

Post » Wto lut 08, 2011 9:22 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoolog.-resocjalizacja;)

Hmm pora na drobne podsumowanie
WarKotka ma chyba mniej niż 5 miesięcy, bliżej 3-4. Jest potwornym niejadkiem, a raczej wybredasem. Łazi za człowiekiem, wrzeszczy to swoje Eeeeee eeeee eeeee eeeee i trzeba iść do kuchni i zgadnąć, co szanowna panienka ma ochote zjeść. W końcu to kociak, to nie może jeść dwa razy dziennie tylko częściej. RC dla długowłosych było ostatnio jej ulubionym. Podjadła, niedużo i znowu Eeeee eeeeee eeeeee. RC Indoor - nooooo może być. Zjadła i po chwili dyskutuje dalej Mieeeuuuu mieeeuuuu mieeuuu - idzie do pokoju z zadartą kitą i gada, gada, opowiada, ogląda sie na mnie, gada, gada, gada. W pewnym momencie startuje jakby ją coś w tyłek ugryzło i z zawrotną prędkością wspina się na samą góre drapaka. Ogląda się na mnie Mieuuu mieuuu mieeeuuu (Widziałaś, widziałaś, jak szybko się wdrapałam!!!). Schodzi niżej, pozwala się wygłaskać, ale wzięta na ręce drze się jeszcze głośniej, oburzona MIeeeeeeeuuu mieeeeuuuu (Postaw mnie, natychmiast mnie postaw). Postawiona powarkuje coś w kierunku patrzących się na nią kotów (Czego się gapisz??). Zaczyna się bawić. Oj, a bawi się bardzo dynamicznie i na szczęście jedna rzecz długo jej się nie nudzi. Obserwuję przez chwilę szalejąca Warkotkę i wychodzę z pokoju. Słyszę za sobą tupot łapek i nagle czuję małe pazurki uczepione mojej łydki. Zatrzymuję się, odwracam - małej już nie ma poleciała dalej wyśmiewając się ze mnie mieuu mieuuu mieuuu
Wczoraj zaczęła bawić się z Krzykaczem. Wyglądało to dosyć dramatycznie i przez chwilę się zastanawiałam, czy małą trzeba ratować, bo tak się kotłowała z wujkiem, tak się przy tym darła i wściekała, że nie wiedziałam, co zrobić. Ale jak zobaczyłam ta małą cholernice, jak sama zaczepia....... No tak, Tazzy miała to samo. Najpierw prowokowała, a potem urzadzała koncert.
Niemniej nad towarzystwo kotów przekłada towarzystwo człowieka. Lubi być głaskana, nawet raz na kolanach mi zaległa, ale generalnie nie ma czasu na dłuższe pieszczoty. Woli być obok. Czasami śpi, zwinięta w kłębek. Wychodze z pokoju i nim sie obejrzę, już jest przy mnie ze swoiem mieu
Powoli kształtuje mi sie treść ogłoszenia :)

WarKotka

Post » Wto lut 08, 2011 9:24 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoolog.-resocjalizacja;)

mieuuuuuuu
super relacja, Marta :lol:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Wto lut 08, 2011 9:25 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoolog.-resocjalizacja;)

kurcze, zajebista z niej koteczka :ryk: :piwa:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lut 08, 2011 9:32 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoolog.-resocjalizacja;)

Będzie z niej niezły aniołek, ale bardzo kochany aniołek :)

olafen

Post » Wto lut 08, 2011 9:35 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoolog.-resocjalizacja;)

Wypisz, wymaluj moja Gangrena :1luvu:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Wto lut 08, 2011 9:36 Re: WarKotka-urocza pingwinka ze sklepu zoolog.-resocjalizacja;)

olafen jak chcesz możesz dostać tego "aniołka".
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

[poprzednia][następna]