Sylwester z Bielska Podl.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 24, 2011 12:34 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Boziu :1luvu:
A na żywca to dopiero coś :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon sty 24, 2011 17:05 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Ten kot jest po prostu BOSKI :1luvu:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Pon sty 24, 2011 18:18 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Moha pisze:Ten kot jest po prostu BOSKI :1luvu:

tak to najprawdziwsza prawda! :1luvu:
to jest koci król, niezbyt czuje się w takiej sforze psów, myśle, że w domu z jednym spokojnym psem byłby ok ale jeśli byłby sam to byłoby to! pan król gdy przyjechałyśmy wlazł do szafy z pościelą i tam się zadekował, bo psy podniosły larum , a to nie na jego uszy przecież :1luvu: ogólnie on jest taki jak jego mina na ostatniej focie, jego trzeba kochać a on po prostu jest :1luvu: Lord kochany :kotek:
a na rączki to i owszem ale to on musi chcieć a nie ja..... :ryk:
tylko kurde to takie ciacho, że się nie da przejść obok żeby nie wytarmosić :wink:

ps. tylko dlaczego on nie ma jeszcze swoich ludzi??????
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Wto sty 25, 2011 15:43 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

:mrgreen: Nie wybiera sie ktos w niemieckie gory? :mrgreen: Szkoda, ze tak daleko, bo bym Sylwka tez odwiedzila. Ciekawe co moi nowi wynajmujacy mieszkanie mysla o trzecim kocie...

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto sty 25, 2011 19:03 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Jakby zobaczyli Sylwusia _ Frodusia, myślę że by zmiękli :wink:

Erin

Post » Wto sty 25, 2011 21:58 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

:ryk: Albo by mi go ukradli :-) Kiedys bede myslala nad tym. A na wsi moze sie zdazyc, ze jakis sam mnie wybierze, bo tam pewnie inaczej jest.

SecretFire

Post » Śro sty 26, 2011 9:19 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

A to napewno - Irenka wie coś na ten temat.
Witajcie Słoneczka! :1luvu:

Erin

Post » Czw sty 27, 2011 20:22 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

No i gdzie ten domek dla Sylwestra?

Erin

Post » Sob sty 29, 2011 18:11 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Irenko masz ślicznego kota, to dla Ciebie :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Zaglądnęłam na fotosika (Twó link) co to za pięknego psiaczka tam chowasz - Rudka ?
Pokaż mi swoje zwierzątko, a powiem Ci jaki jesteś.

elsia

Od: Pon wrz 10, 2007 10:25

Post » Pon sty 31, 2011 13:24 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Erin pisze:Jakby zobaczyli Sylwusia _ Frodusia, myślę że by zmiękli :wink:

Jego widok jest jednym z najbardziej mnie rozczulającym :1luvu: .

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pon sty 31, 2011 20:55 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Biore sobie Sylwusia na rece i miziam pod brodka. Cudaczek piekny :1luvu: :1luvu: :1luvu:

SecretFire

Post » Wto lut 01, 2011 10:36 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Sylwek DO DOMU!!!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Wto lut 01, 2011 16:00 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

elsia pisze:Irenko masz ślicznego kota, to dla Ciebie :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Zaglądnęłam na fotosika (Twó link) co to za pięknego psiaczka tam chowasz - Rudka ?

Elsiu, tak, to Rudka, juz ma domek u joi z dogomanii. Jest pod Białymstokiem. Ma pieski i kotki do towarzystwa i dwie kochające Ciotki.
Dziękuję za smajliki, cudne są. Pozdrawiam Ciebie i sorki, że na wątki nie zaglądam, ale na prawde nie mam kiedy. Ledwie do swoich się wyrabiam, a jak wiecie to zajmuje sporo czasu. A jeszcze jak net muli i trzeba czekac nie raz żeby strona sie otworzyła to już całkiem można oszaleć i dlatego czasem wszędzie nie zdążę.

Sylwek na zastrzykach, bo już nie tylko kichanie było, ale i nos zawaliło. Nie czekałam tylko wczoraj do weta, no i zapadła decyzja o leczeniu. Jak tak wszystkie po kolei będa, to chyba zwariuję. Wszystko przez to, że zagęszczenie jest. Trzeba jakimś cudem chałupę rozbudować.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Nie lut 06, 2011 16:39 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Alez on oryginalny i przez to wyjątkowo piękny! :1luvu:

iwop

Od: Sob lut 24, 2007 19:47

Post » Nie lut 06, 2011 21:49 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Zagladam do Sylwusia. Musze go sobie dobrze zapamietac, zeby na odwykuwce od miau miec co wspominac. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

SecretFire

[poprzednia][następna]