BORGIS TERAZ MIŚ JUŻ W DS U KAMARI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 07, 2011 20:45 Re: BORGIS BEZŁAPEK FIV- FeLV? ZĘBY DO USUNIĘCIA NA CITO POMOC!!

jakie fajne kocisko z niego :)
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Pt sty 07, 2011 22:50 Re: BORGIS BEZŁAPEK FIV- FeLV? ZĘBY DO USUNIĘCIA NA CITO POMOC!!

Do góry Borgisku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Anna Kubica

Post » Pt sty 07, 2011 23:56 Re: BORGIS BEZŁAPEK FIV- FeLV? ZĘBY DO USUNIĘCIA NA CITO POMOC!!

Anna Kubica pisze:Do góry Borgisku :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Sob sty 08, 2011 9:46 Re: BORGIS BEZŁAPEK FIV- FeLV? ZĘBY DO USUNIĘCIA NA CITO POMOC!!

Borgis już wczoraj wieczorem poczuł się zdecydowanie lepiej...

Jego siki zaczęły pachnieć jak siki 100% kocura... :twisted:
najszczesliwsza

Post » Sob sty 08, 2011 11:47 Re: BORGIS BEZŁAPEK FIV- FeLV? ZĘBY DO USUNIĘCIA NA CITO POMOC!!

Borgis potrzebuje wsparcia w postaci dobrej mokrej karmy, ze względu na masakryczny stan jamy ustnej, dziąseł i zębów Borgis nie jest w stanie jeść suchej karmy...

Okazuje się, że ja na tę chwilę nie mam ani grosza, bo pieniądze na jakie czekam z Allegro nadal nie znalazły się na moim koncie...

POMOCY :oops: :oops: :oops:
najszczesliwsza

Post » Sob sty 08, 2011 11:52 Re: BORGIS BEZŁAPEK NIE MA CO JEŚĆ - ZAPALENIE DZIĄSEŁ POMÓŻCIE

:cry:
Ostatnio edytowano Sob sty 08, 2011 12:13 przez tamiss, łącznie edytowano 1 raz

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob sty 08, 2011 12:12 Re: BORGIS BEZŁAPEK FIV- FeLV? ZĘBY DO USUNIĘCIA NA CITO POMOC!!

najszczesliwsza pisze:Borgis potrzebuje wsparcia w postaci dobrej mokrej karmy, ze względu na masakryczny stan jamy ustnej, dziąseł i zębów Borgis nie jest w stanie jeść suchej karmy...

Okazuje się, że ja na tę chwilę nie mam ani grosza, bo pieniądze na jakie czekam z Allegro nadal nie znalazły się na moim koncie...

najszczesliwsza

Post » Sob sty 08, 2011 15:35 Re: BORGIS BEZŁAPEK FIV- FeLV? ZĘBY DO USUNIĘCIA NA CITO POMOC!!

najszczesliwsza pisze:Borgis potrzebuje wsparcia w postaci dobrej mokrej karmy, ze względu na masakryczny stan jamy ustnej, dziąseł i zębów Borgis nie jest w stanie jeść suchej karmy...

kochany Borgisek, poczuł się jak członek stada!! :1luvu:
najszczęśliwsza, napisz, jak to karma miałaby być.., czasem też na forum ktoś chce oddać jakąś karmę, wątek jest na Pchlim Targu..
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob sty 08, 2011 16:46 Re: BORGIS BEZŁAPEK NIE MA CO JEŚĆ - ZAPALENIE DZIĄSEŁ POMÓŻCIE

To już zjadł tego felixa :?: wątróbkę :?: serduszka :?: szkoda że nie je suchych chrupków ,które mu kupiłam bo są naprawdę te górnej półki ,daj je swoim kociakom będą wcinały a w to miejsce Borgiskowi kup mokre ,jak przyjdę w poniedziałek to przyniosę puszki ,i ulubioną wątróbkę :)
Anna Kubica

Post » Sob sty 08, 2011 17:44 Re: BORGIS BEZŁAPEK NIE MA CO JEŚĆ - ZAPALENIE DZIĄSEŁ POMÓŻCIE

Z racji tego, że Borgis nie je suchego dostawał 3 razy dziennie jeść małe porcje, rano śniadanie puszka, obiad wątróbka/serduszka kolacja (na noc) puszka/Whiskas.

Moje koty trochę też dostawały który się nawinął, bardziej na smaka...

Kupię mięsa, jakieś puszki, mam zadeklarowaną wpłatę, TŻ się ściemni, ze już doszła... :oops: Zaraz wychodzimy...

Komu Nokię 6700 Classic Black nówka prosto z salonu bez simlocka?
najszczesliwsza

Post » Sob sty 08, 2011 18:01 Re: BORGIS BEZŁAPEK NIE MA CO JEŚĆ - ZAPALENIE DZIĄSEŁ POMÓŻCIE

wrzuć nokię na PT :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob sty 08, 2011 22:27 Re: BORGIS BEZŁAPEK NIE MA CO JEŚĆ - ZAPALENIE DZIĄSEŁ POMÓŻCIE

Hanulka pisze:wrzuć nokię na PT :ok:

Wrzuciłam...
najszczesliwsza

Post » Sob sty 08, 2011 22:32 Re: BORGIS BEZŁAPEK NIE MA CO JEŚĆ - ZAPALENIE DZIĄSEŁ POMÓŻCIE

Po zakupach!

0,5 kg mięsa wołowego mielonego - 7,99 zł
Feliks puszka x 5 400 g - 3,59 zł
Whiskas puszka x 6 400 g - 3,49 zł

Razem 46,88 zł

Zdjęcie paragonu wrzucę jak naładują się akumulatorki :oops:

BORGIS BARDZO DZIĘKUJE :1luvu:
najszczesliwsza

Post » Nie sty 09, 2011 1:16 Re: BORGIS BEZŁAPEK NIE MA CO JEŚĆ - ZAPALENIE DZIĄSEŁ POMÓŻCIE

za szczęśliwy dom stały dla kotka :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Nie sty 09, 2011 15:19 Re: BORGIS BEZŁAPEK NIE MA CO JEŚĆ - ZAPALENIE DZIĄSEŁ POMÓŻCIE

Do góry Borgisku :!: :!: :!: :!: :!:
Anna Kubica

[poprzednia][następna]