Matka umarła koty na bruk – 13latka i 3latek w swoich domach

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 26, 2010 22:55 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

Już pisze Renato.
Wszystko poszło dobrze i możemy zdradzić, że od dziś Kubuś grzeje dupcię w swoim własnym domu :D
Jakiś czas temu napisała do mnie pewna Pani w sprawie mojej tymczasowej Mamuśki, koteńki po przejściach, domek zapowiadał się bardzo dobrze, Pani przyjechała poznać Mamuśkę i inne kociaste u mnie, opowiedziałam Pani o Kubie i Kasi, Pani, gdy usłyszała, że Kuba nadal jest na dworze bardzo chciała go zobaczyć, pojechaliśmy tam niestety było już ciemno i Kuby nie było. Udało się Kubę złapać Kubę na drugi dzień, Pani przyjechała go poznać, nie wystraszyła się umorusanego futerka, pcheł, kopalni świerzbu i strasznego smrodku kocura, ale poprosiłam, aby przemyślała wszystko na spokojnie, bo Kubuś będzie wymagał leczenia. W między czasie udało się Kubę wykastrować i zrobić porządek w paszczy, a dziś chłopak pojechał do siebie, Pani powiedziała mi, że nawet przez chwilę nie wahała się, bo Kuba to cudowny kot.
Mam już pierwsze wieści, Kubuś najedzony śpi na łóżku, ależ się cieszę, że tak się udało chłopakowi.

Udało mi się dziś zrobić mu zdjęcia, niestety z lampą i są pewnie byle, jakie, jak bateria się naładuje to ściągnę z aparatu i wkleję ty.

Byłby to bardzo udany dzień, gdyby nie to, że na działkach pracowniczych jest maleńka samotna pingwinia bez domu i mamy :(
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt lis 26, 2010 23:28 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

iwcia to dawaj go jutro transportem to dla niego szansa :(
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Pt lis 26, 2010 23:32 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

Kubusiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

renatab

Post » Pt lis 26, 2010 23:37 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

renatab pisze:iwcia to dawaj go jutro transportem to dla niego szansa :(

Renatko :1luvu:
Nie wiem tylko czy uda mi się pingwinka złapać, mam nadzieję, że będzie tam jutro rano.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Sob lis 27, 2010 12:02 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

Ależ Kubuś miał farta. Jaka cudowna musi byc nowa pani Kubusia :1luvu:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Sob lis 27, 2010 12:10 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

To Kubuś zwany Misiem Polarnym :D
Zdjęcia kiepskie, ale coś tam widać
Obrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

iwcia

Post » Sob lis 27, 2010 12:38 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

Zakochałam się w Kubusiu :1luvu: :1luvu:

Bądż szczęśliwy w nowym domku :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

Duża jeśli nas czytasz: DZIĘKUJĘ :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

renatab

Post » Sob lis 27, 2010 12:40 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

Śliczny jest! I ma domek! I Kasia bezpieczna... :1luvu:
Starsza pani niech odpoczywa w pokoju! A synalek?... Przyjdzie i na niego pora...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob lis 27, 2010 12:45 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

iwcia pisze:Byłby to bardzo udany dzień, gdyby nie to, że na działkach pracowniczych jest maleńka samotna pingwinia bez domu i mamy :(

:?: :?: jakieś wieści

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob lis 27, 2010 12:58 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

CatAngel pisze:
iwcia pisze:Byłby to bardzo udany dzień, gdyby nie to, że na działkach pracowniczych jest maleńka samotna pingwinia bez domu i mamy :(

:?: :?: jakieś wieści

Pingwinka okazała się być czarnym diabełkiem z białą kropką :roll:
Siedzi już w ciepełku i czeka na poobiedni transport do Warszawy.
Jedzie do renatab :D , która zgodziła się przyjąć zamiast Kubusia tego małego czarnego pingwina ;)

To nie jedyne wczorajsze znalezisko :|
Wczoraj rano przed praca na podjeździe czekała na mnie głośno płacząc ta pingwinia
ObrazekObrazek

Wygląda jak lustrzane odbicie Kasi.
Prześladują mnie czarno-białe koty :strach:

iwcia

Post » Sob lis 27, 2010 13:01 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

Zobacz prawie podobna do mojej z pyszczka, ale tylko z pyszczka takie same umaszczenie
Obrazek

Edit: Przepraszam za prywate :oops:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob lis 27, 2010 17:26 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

iwcia pisze:Pingwinka okazała się być czarnym diabełkiem z białą kropką :roll:
Jedzie do renatab :D , która zgodziła się przyjąć zamiast Kubusia tego małego czarnego pingwina ;)

Zabralam nie tego kotka 8O
Mam wracac?

Iwciu, kto za Tobą nadąży :mrgreen:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 7 >>

Post » Sob lis 27, 2010 18:39 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

Arcana pisze:

Mam wracac?

Tego, tego :mrgreen: tylko ta czarna z białą kropką znalazła dom stały, to najszybsza adopcja jaką miałam :D
Dziewczynka na chwile poszła do pewnej bardzo miłej Pani i jej córki i już małej nie chciały oddać. Do renatab pojechał Norek cudny biały krówek :D

iwcia

Post » Sob lis 27, 2010 21:01 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

Cudowne wieści :) :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Sob lis 27, 2010 21:03 Re: Matka umarła koty na bruk – 13 latka i 3 - latek szukają DT

iwcia pisze:
Arcana pisze:

Mam wracac?

Tego, tego :mrgreen: tylko ta czarna z białą kropką znalazła dom stały, to najszybsza adopcja jaką miałam :D
Dziewczynka na chwile poszła do pewnej bardzo miłej Pani i jej córki i już małej nie chciały oddać. Do renatab pojechał Norek cudny biały krówek :D

Oto malucha, która otrzymała wdzięczne imię Różyczka :mrgreen:

Obrazek Obrazek
Ma do towarzystwa cztery kocurki i dwa pieski.

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

[poprzednia][następna]