BRUNO I JEGO NOWA RODZINKA.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 18, 2011 7:50 Re: BRUNO I JEGO NOWA RODZINKA.

Jej, z tym pysiem Bruna to ciągle były problemy :( Dobrze, że już sytuacja opanowana.
Co do głaskania, to chyba z Brunem trzeba próbować "na siłę". Jak śpi to podchodzić i głaskać :D:D:D

Fajnie, że ma towarzystwo innych zwierzaków, no i że jest szczęśliwy - to najważniejsze.

Co do moich kotuchów - cóż, nie sądziłam za taki duży wpływ na nie miał pobyt u nas Bruna. Staramy się poświęcać im jak najwięcej czasu, ale Frostka czasem łapie jakieś doły (np. wygryzała sobie futerko na ogonie) a Banshka przy Brunie stała się bardzo agresywna w stosunku do niego, a teraz przenosi to na siostrę. Jest lepiej, ale jeszcze czasem gryzie ją do bólu.
W dodatku musiałam wprowadzić zakaz wchodzenia do sypialni - niestety moja astma i alergia dają mi bardziej w kość.

Niemniej jednak baaaaardzo się cieszę, że Brun jest bezpieczny i szczęśliwy :1luvu: :1luvu:
Dziękuję Wam bardzo, za szansę dla Niego.
...czekam na wiatr, co rozgoni ciemne, skłębione zasłony...
ObrazekObrazek

Bast

Od: Śro sie 17, 2005 15:18

Post » Wto paź 18, 2011 8:07 Re: BRUNO I JEGO NOWA RODZINKA.

no coś Ty, nie masz za co dziekować, to ja dziękuję, że miałam możliwość coś dla niego zrobić :1luvu: zmartwiłaś mnie dziewczynami :( mam nadzieję, że to czasowe i w końcu wróci wszystko do normy :roll: chociaż niepokojące jest to, że to przecież już rok niedługo będzie 8O życzę Wam, by dziewczyny doszły do równowagi i miały dużo spokoju, a Tobie wyciszenia astmy (u mnie, odpukać, na razie spokój) :ok:

co do głaskania Bruna, to chyba masz rację, że trzeba to siłowo załatwiać :ryk: wczoraj wieczorem był taki zaspany, że nawet zaczął burczeć, jak go pogłaskałam :D ale jak dotarło, co się dzieje, to prysnął :ryk:
ObrazekObrazek

galos3max

Od: Sob lip 31, 2010 9:06

[poprzednia]