Niezwykłe Zosia i Klara:) - specj. od chorób ukł.pokarmowego

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 04, 2010 17:07 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

jasdor pisze:Ostatnio na własne życzenie straciłam akumulator :evil: (zostawiłam na noc zapaloną górną lampkę) potem okazało się, że nie ma kropli płynu w chłodnicy, a oleju to tak żeby kromkę posmarować :evil: Złośliwość rzeczy martwych nie zna granic. Mój silnik już sie dawno skończył, ja sama nie wiem dlaczego moje auto jeszcze jedzie :mrgreen:

Siłą woli właścicielki? :mrgreen:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Sob gru 04, 2010 17:38 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Koteczka Lusia już po operacji :ok: Następna w kolejce jest Zosia.

A mnie tuż przed śniegami jakiś kozak wjechał w tył. No i moje kochane czetokołowe stoi koło domu pod wielką kopą śniegu, naprawy się doczeka pewnie na wiosnę :twisted:
Jak widać nie tylko koty nas łączą :D
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Sob gru 04, 2010 17:40 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Ojej mocne kciuki za Lusię :ok: :ok: :ok: żeby szybciutko wydobrzała. Zosia też niech sie trzyma.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob gru 04, 2010 21:16 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

ja też trzymam ogromne kciuki za Zosieńkę :ok: , może choć trochę pomogę (jako kierowca)

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Sob gru 04, 2010 21:21 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Tusinka :1luvu: jak zwykle niezawodna :) W poniedziałek się okaże co z tym moim złomem co Seatem zwią będzie to wedy dam znac co i jak.
magdajedral

Post » Sob gru 04, 2010 21:24 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

magdajedral pisze:Tusinka :1luvu: jak zwykle niezawodna :) W poniedziałek się okaże co z tym moim złomem co Seatem zwią będzie to wedy dam znac co i jak.

taaaa, niezawodna, cały czas mam w głowie tą psine, pije wino i właśnie myślę jaka jestem bezsilna :cry:

Tusinka

Post » Sob gru 04, 2010 21:34 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Ja też ma doła z tego powodu. Obalam właśnie drugiego browara, a myśli moje przy tym psiaku. TŻ właśnie wychodzi do sklepu i zapytał czy ma coś zanieść na rynek.... :)
magdajedral

Post » Sob gru 04, 2010 21:37 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

magdajedral pisze:Ja też ma doła z tego powodu. Obalam właśnie drugiego browara, a myśli moje przy tym psiaku. TŻ właśnie wychodzi do sklepu i zapytał czy ma coś zanieść na rynek.... :)

takiego męża to tylko pozazdrościć!!

Tusinka

Post » Sob gru 04, 2010 21:41 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Nic nie chcę mówić, ale dostałam od niego opier.....l, że Ciebie na kawę nie zaprosiłam. Biję się w pierś i obiecuję że jutro nadrobię.
magdajedral

Post » Sob gru 04, 2010 21:47 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

magdajedral pisze:Nic nie chcę mówić, ale dostałam od niego opier.....l, że Ciebie na kawę nie zaprosiłam. Biję się w pierś i obiecuję że jutro nadrobię.

a myślałam że jak do Ciebie dzwonię to się wkurza- bo ciągle gdzieś Cię wyciągam- ale jak widać nie jest źle :D

co do jutra to jeszcze dam znać, nie wiem czy nie będę musiała wyjechać na większość dnia, ale to jeszcze nic pewnego.....

ale poniedziałek aktualny :ok:

Tusinka

Post » Sob gru 04, 2010 21:57 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

jeśli nie dasz rady to sama pójdę i porobię zdjęcia temu psiakowi. Ja znowu wieczorem brykam na stolicę i wracam w poniedziałek ok. południa.
magdajedral

Post » Sob gru 04, 2010 21:59 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

magdajedral pisze:jeśli nie dasz rady to sama pójdę i porobię zdjęcia temu psiakowi. Ja znowu wieczorem brykam na stolicę i wracam w poniedziałek ok. południa.

ok, byłabym wdzięczna, ale jeszcze dam znać.

Tusinka

Post » Nie gru 05, 2010 14:04 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Natalia, psinka chodziła dzisiaj po Grójeckiej, więc ja w te pędy dawaj się ubierać, aparat w ręce i na dwór. Ale był szybszy. Gdzieś się schował, szukałam go ponad godzinę i wcięło go. Wczorajszego jedzonka też nie ma, nawet pojemnika....... a ja za godzinę do Warszawy jadę.....
magdajedral

Post » Nie gru 05, 2010 23:05 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

wieczorem jechałam i też nie widziałam, no nic może znalazł sobie jakieś miejsce do spania...oby

tymczasem kity hop!

Tusinka

Post » Pon gru 06, 2010 18:19 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Właśnie wróciłyśmy z Natalią z lecznicy. Koteczka mają ustalony termin zabiegów na 15 grudnia godzina 9. Kciuki potrzebne. Lekarz ocenił guzek jaki mały więc tylko on będzie usuwany wraz ze sterylką. Boję się jak nigdy dotąd.
magdajedral

[poprzednia][następna]