[WAW]Koty spod PKiN - potrzebna pomoc doświadczonych łapaczy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 06, 2011 20:58 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

dotarłam do domu, jak rozumiem właśnieście na akcji ;)

to trzymam kciuki ;)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Nie mar 06, 2011 23:12 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

Wlazło małe czarne :twisted:
Małe bure się nie pokazało nawet, a nam tyłki odmarzły troszkę - chyba czas zainwestować w ciepłe ciuchy :roll:

Małe czarne siedzi w łazience w kontenerku i na pierwszy rzut oka jest miłe, ale na drugi rzut oka to takie samo sprytne jak buraski :wink: Tyle że nie gryzie. Jeszcze :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie mar 06, 2011 23:20 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

Martwi mnie to, że burego nawet nie widziałyśmy, nawet przez chwilę :/
Czarne było w krzakach, wypłoszone pobiegło pod barak (bo my jak gupie stałyśmy pod barakiem bezmyślnie, nie wiedząc, czy coś tam na nas czeka...), i spod baraku już w trymiga się złapało.
Widziałyśmy też matkę, obserwowała nas z krzaków, do baraku nawet nie podeszła, przy łapance dziecka się nie zainteresowała, poszła w cug pod Pałac.

Szczupła, mała ta matka.
Krzaki obok miseczek śmierdzą kocurem, więc trzeba się tym zainteresować, bo jak nic tam za chwilę będzie tego więcej :/

Czarne wydaje mi się fajne :ok:
Zmarzłyśmy...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie mar 06, 2011 23:33 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

gratulacje:)
Obrazek

jopop

Post » Nie mar 06, 2011 23:35 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

Dzię-ku-je-my :D

OKI

Post » Nie mar 06, 2011 23:35 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

Długo jeszcze stałyście?
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Nie mar 06, 2011 23:39 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

Aaaaa no i miałyśmy wyżej wymienionego gościa :ok: :ok: :ok:

Stałyśmy do 22, w sumie godzinka. Zimno i wieje, a burego nijak nie było widać.
Za to musimy się pochwalić, że przełożenie do transportera poszło nam szybko i sprawnie 8)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie mar 06, 2011 23:40 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

Nie, jeszcze chwilę tylko.

To bure prawie wlazło w piątek do łapki z Totem, zwiało w ostatniej chwili, więc pewnie się nielicho przeraziło. Tak kombinuję - przez najbliższe parę dni mogę tam podjechać i tylko podrzucić jakieś jedzonko w to miejsce. Niech się przekona, że to bezpieczne.
Jeśli to z jakichś powodów kiepski pomysł, to krzyczcie :lol:

OKI

Post » Nie mar 06, 2011 23:41 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

Gratulacje również :piwa: :piwa: :piwa:
Myślę, ze skoro jest mama to małe bure da radę. Gorzej z namierzeniem go. melcia dała radę sama, bez mamy i w większe mrozy.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie mar 06, 2011 23:41 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

Dobry pomysł OKI, połączyłabym z kicianiem :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie mar 06, 2011 23:44 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

to ja poproszę jakąś instrukcję "dla debila" gdzie to dokładnie jest - MOŻE we wtorek uda nam się i o to miejsce zahaczyć.

ale nie obiecuję, bo priorytety mamy gdzie indziej

chyba że jeszcze jutro macie ochotę spróbować

Niestety max wtorek późnym południem muszę mieć klatkę u siebie - Bielany
Obrazek

jopop

Post » Nie mar 06, 2011 23:50 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

Marzenia11 pisze:Dobry pomysł OKI, połączyłabym z kicianiem :D

Myślisz, że wyjdzie zabić mnie śmiechem? :mrgreen:

Obrazek Obrazek
Obrazek

jopop pisze:to ja poproszę jakąś instrukcję "dla debila" gdzie to dokładnie jest - MOŻE we wtorek uda nam się i o to miejsce zahaczyć.

ale nie obiecuję, bo priorytety mamy gdzie indziej

chyba że jeszcze jutro macie ochotę spróbować

Niestety max wtorek późnym południem muszę mieć klatkę u siebie - Bielany

To ja we wtorek podrzucę Ci klatkę i wytłumaczę, jak trafić. Skoro ja znalazłam bez problemu, to każdy trafi :mrgreen:
Jutro nie wiem, jak się z czasem obrobię i w jakiej będę formie - tam jednak trzeba dość późno łapać, bo tłumy się przewalają.

OKI

Post » Nie mar 06, 2011 23:52 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

Nie wazne po co, ważne żeby wyszło :mrgreen:
Małe czarne śliczne, a ogonek rozkoszny - super łobuz :D

Marzenia11

Post » Nie mar 06, 2011 23:55 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

OKI, a mogłabyś wziąć w takim razie jutro dla mnie sprzęt z lecznicy? - tam są jakieś transportery (TYLKO JEDEN MUSI ZOSTAĆ!!!) i nie wiem czy nie ma klatek-łapek - ustalę przedpołudniem i dam Ci znać.

bo na razie miałam w planie wozić to na raty metrem, a to dość niemiły pomysł ;)

albo opcja alternatywna do wtorku - bardziej hardcorowa:
jutro jakoś przed 22 postaram się być w TDT ocenić te do tej pory złapane :roll: to jakbyś po mnie tam podjechała to mogłybyśmy razem w nocy połapać ;) tylko potem prosiłabym o podwózkę na Bielany, wraz ze sprzętem - bo to już będzie raczej późno ;) możemy zdecydować w ostatniej chwili, zależnie od tego jak Ci się plany ułożą.
Obrazek

jopop

Post » Nie mar 06, 2011 23:59 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

Obie opcje są możliwe :lol: Jak nic z nagła nie wyskoczy, to możemy się tam wybrać - z odwózką w razie co nie ma problemu.

OKI

[poprzednia][następna]