OTW- Teo (*) ,Zelda (*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 15, 2010 16:08 Re: OTW-Teo&Zelda-wracają do DT w tym tygodniu!Biedne dzieci:-(

madrugada pisze:To trzymam kciuki, żeby stres był dla nich jak najmniejszy.
I oby, potem, odchodząc od Was na swoje, nie cierpiały znowu.
:ok: :ok: :ok:

Miałam juz koty po przejściach."Zwrocone"także. Mój ukochany Daszek (wpierw umarła mu pani,potem siedział w lecznicy,potem znalazł podobno kochający dom,a potem trafił do mnie i załamał się) jak przyszedł jego czas znalazł dom i jest najszczęśliwszym kotem na swiecie. Ale wpierw ciężko było. Jak kot trafi na właściwą osobę to zapomni krzywdy i cierpienia.
Najważniejsze teraz ,by nie załamały sie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon lis 15, 2010 16:14 Re: OTW-Teo&Zelda-wracają do DT w tym tygodniu!Biedne dzieci:-(

Dobrze, że są we dwoje. Zawsze są jakimś wsparciem dla siebie w tej zawierusze... Biedne dzieci :cry:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon lis 15, 2010 16:23 Re: OTW-Teo&Zelda-wracają do DT w tym tygodniu!Biedne dzieci:-(

No cóż, opiekunka może przeczytała, że Norki wydałaś, to uznała, że masz dużo wolnego miejsca w domu. :evil:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon lis 15, 2010 16:33 Re: OTW-Teo&Zelda-wracają do DT w tym tygodniu!Biedne dzieci:-(

Biedne koty :(
całe szczęscie że ciągle sa razem - mimo wszystko będzie im lżej
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Pon lis 15, 2010 16:36 Re: OTW-Teo&Zelda-wracają do DT w tym tygodniu!Biedne dzieci:-(

Agneska pisze:No cóż, opiekunka może przeczytała, że Norki wydałaś, to uznała, że masz dużo wolnego miejsca w domu. :evil:

ale nie doczytałą,ze został chory i zagrzybiony Benuś i Tulinek.Nasze chore Wojtek,Angel i Rudolf.I Biseczek, kot na którego nalezy uważać.Takze na antybiotyku No i Iwi z leczaca sie łapką i przepukliną do operacji. Do grzybowego towarzystwa dołączyła od wczoraj Bianka.
Ot,najlepsze towarzystwo dla zestresowanych kotów.Najlepsze :mrgreen: .Bo miłości im nie zabraknie. Przestrzeni tak,zabraknie.Bo nasze mieszkanie to maleńkie w porównaniu do tego w którym przebywają obecnie. I nie wiem czy maleńki pokój im dobrze zrobi.Bo nic innego na początek nie dostaną,dopóki nasze sie nie wykurują.
Obrazek

ASK@

Post » Pon lis 15, 2010 16:43 Re: OTW-Teo&Zelda-wracają do DT w tym tygodniu!Biedne dzieci:-(

serce pęka jak czytam o tych kociakach i chyba nigdy
nie będe usprawiedliwiać takich ludzi.
Za kociakowe czarności potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok:
i niech im się szybko uda znaleść tych DUZYCH :1luvu:

edit;mniam,mniam literki :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pon lis 15, 2010 16:58 przez iwona66, łącznie edytowano 1 raz

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon lis 15, 2010 16:56 Re: OTW-Teo&Zelda-wracają do DT w tym tygodniu!Biedne dzieci:-(

Cholera :evil: :oops: CO TU ROBIĆ, CO TU ROBIĆ, CO TU ROBIĆ :roll:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon lis 15, 2010 20:43 Re: OTW-Teo&Zelda-wracają do DT w tym tygodniu!Biedne dzieci:-(

CatAngel pisze:Cholera :evil: :oops: CO TU ROBIĆ, CO TU ROBIĆ, CO TU ROBIĆ :roll:

Ja nic nie zrobię.Nie na tą chwile.Przyjmę to "co" wydałam, bo inaczej nigdy bym nie zrobiła. Nawet nam do głowy nie przyszło,ze mogłabym szukać im innego tymczasu bo choroby i przepełnienie u nas. Tu może jakieś zapachy i głosy poruszą coś w ich sercach i przypomną sobie ,że były bezpieczne.Będzie im łatwiej.Mam taką nadzieję.

Iwi też zostanie, bo to kota potrzebujaca troski i operacji.Komu mam zwalić na głowę kosztownego tymczasa?
Obrazek

ASK@

Post » Wto lis 16, 2010 9:28 Re: OTW-Teo&Zelda-wracają do DT w tym tygodniu!Biedne dzieci:-(

ASK@ pisze:Wiedziałam,że ulotnosc deklaracji jest pewna.Nie wierzyłam,ze czarnuszki zostaną do momentu znalezienia domu.Wiedziałam,że ich dobro jest nie ważne.
Nie wdawałma sie w dyskusje,nie prosiłam.Choć u mnie miejsca nie ma,a choroby szerzą sie. Ale nich będa tam gdzie je chcą i kochaja. Mam nadzieję,ze nasza miłosć i troska pozwolą przejść przez koszmar rozstania.

Widać tak miało być :roll:

Znam co najmniej kilka przypadków kiedy koty wracając do DT za chwilę dostawały od Losu kolejną szansę na Dom, i to ten NAJPRAWDZIWSZY i na zawsze.
Moc ciepłych myśli.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Wto lis 16, 2010 10:57 Re: OTW-Teo&Zelda-wracają do DT w tym tygodniu!Biedne dzieci:-(

Moc ciepłych myśli, wielkie kciuki!
Obiecałam nie komentować, więc nie będę.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto lis 16, 2010 14:07 Re: OTW-Teo&Zelda-wracają do DT w tym tygodniu!Biedne dzieci:-(

A czy może opiekunka zaoferowała jakąś "wyprawkę" dla kotów? Pomyślała o tym, że coraz więcej jedzenia i coraz więcej żwirku potrzeba w DT? Że to już nie dwie ale KOLEJNE dwie sztuki do wykarmienia?
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto lis 16, 2010 19:59 Re: OTW-Teo&Zelda-wracają do DT w tym tygodniu!Biedne dzieci:-(

Agneska pisze:A czy może opiekunka zaoferowała jakąś "wyprawkę" dla kotów? Pomyślała o tym, że coraz więcej jedzenia i coraz więcej żwirku potrzeba w DT? Że to już nie dwie ale KOLEJNE dwie sztuki do wykarmienia?

Dzięki za troskę Agneska :lol:

Nawet nie śmiem o tym marzyć :oops:
Umowa to umowa i koty wracają.A reszta...to nasze zmartwienie :mrgreen:

Teo i Zelda przyjeżdżają w czwartek!
Kciuki!
Obrazek

ASK@

Post » Wto lis 16, 2010 21:47 Re: OTW-Teo&Zelda-wracają z DS w czwartek:-[Oby było ok!Kciuki!

som kciukasy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Wto lis 16, 2010 22:15 Re: OTW-Teo&Zelda-wracają z DS w czwartek:-[Oby było ok!Kciuki!

Asiu ucałujjjjjjjj kociaste ode mnie. I powiedz Teo i Zeldzie, że ich prawdziwy jedyny domek gdzieś jest :1luvu: i że znajdziemy go :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro lis 17, 2010 10:13 Re: OTW-Teo&Zelda-wracają z DS w czwartek:-[Oby było ok!Kciuki!

CatAngel pisze:Asiu ucałujjjjjjjj kociaste ode mnie. I powiedz Teo i Zeldzie, że ich prawdziwy jedyny domek gdzieś jest :1luvu: i że znajdziemy go :1luvu:

Wyściskam,wytłumaczę.
Dam znać w czwartek.

Bardzo się boję o nie.Cały czas mam to cholerne FIP w głowie :cry: Gabi biedą.Szlag mnie trafia na przedmiotowe traktowanie zwierząt. W takich przypadkach,nie wiem czy zauwazyłyście, zawsze w tłumaczeniu pierwsze jest JA :roll: a kot i jego uczucia tam gdzieś w niebycie :cry:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]