Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anka pisze:Dzięki Ci Justa. I chyba pozwolę sobie zadzwonić, tylko trochę później, na spokojnie.
kropkaXL pisze:Maleńka![]()
![]()
![]()
![]()
Aniu-karma RC Fibre jest wspaniała!-tylko kurna droga jak diabli!!!
Ale Colon C dodawany do mokrego działa równie wspaniale!!!-dawałam mojej Klarze,jak miała na początku problemy z zaparciami-płaska łyżeczka raz dziennie i pomagało.Jest bez smaku i chyba bez zapachu-ja nic nie czułam.W końcu to Fibre w nazwie to błonnik przecież,więc Colon smiało można podawać-ja konsultowałam z moją wet ,poczytała i potwierdziła,że nie zaszkodzi,a pomóc może na pewno-no i pomogło!
Bedziemy jesc RC Fibre,nie ma problemu.Ile kosztuje?
Bazyliszkowa pisze:Bedziemy jesc RC Fibre,nie ma problemu.Ile kosztuje?
No faktycznie, tania nie jest![]()
http://animalia.pl/produkt,17947,Royal_ ... ponse.html
Anka pisze:Tylko ja już sama nie wiem, czy ona ma zaparcia czy nie. Dzisiaj przez noc i ranek robiła po trochę, były po prostu takie sobie, tylko na początku twardawe. to może być to co mówiła Agn - problemy z ruchami robaczkowymi. Nic, we wtorek jedziemy do naszego doktora, przebadamy, zobaczymy co w kocie piszczy i wtedy podejmiemy decyzje także o żywieniu. Na razie daję jej sporo mokrego.
Anka pisze:Nie całkiem rozumiem ideę paseczka - robisz dziurki i przewlekasz? Bo tak to się przecież zsunie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 127 gości