Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:ja mam kupe jakis gratów do elektrycznosci to wezme no i wezcie zarówki bo moze brak pradu jest wynikiem spalonej lampy i zarowek
mar_tika pisze:Filomen pisze:ja mam kupe jakis gratów do elektrycznosci to wezme no i wezcie zarówki bo moze brak pradu jest wynikiem spalonej lampy i zarowek
Ewa tam są świetlówki nie żarówki.Takie neonówki(długie rurki).Nie wiem jak to się nazywa
majencja pisze:Siostry Czarowne nie będą miały wontów i przeleją na podane konto, na które teraz wpłaca się pieniążki. Ja pisałam że dopiero zaczynacie tworzyć stowarzyszenie. To som fajne dziołchy![]()
tak że powiedzcie na które Iwety czy Tereni?? Tereni mam, Iwety gdzieś dobrze schowałam
gosiakot pisze:DZIEWCZYNY !!! (i chłopacy) konta to raczej nie będzie w przyszłym tygodniu nie będę Wam obiecywać gruszek na wierzbie bądźmy realistkami .
2.albo siostry czarownice uradzą na łysej górze, że poczekają na założenie konta przez stowarzyszenie.
Wiem że to co napisałam nie jest mega-optymistyczne , ale uczciwie stawiam sprawę. nie da się w tej chwili załatwić konta z dnia na dzień
majencja pisze:Siostry Czarowne nie będą miały wontów i przeleją na podane konto, na które teraz wpłaca się pieniążki. Ja pisałam że dopiero zaczynacie tworzyć stowarzyszenie. To som fajne dziołchy![]()
tak że powiedzcie na które Iwety czy Tereni?? Tereni mam, Iwety gdzieś dobrze schowałam
terenia1 pisze:Małgosiu luzikz tego co pamiętam a raczej się chyba w tym przypadku nie mylę bo ostatnio dokładnie studiowałam przepisy związane z zakłądaniem kont w naszym banku, to NIP można później dostarczyć wystarczy złożyć oświadczenie, że się go dostarczy w jakimś tam okresie
chyba że mnie pamięć szwankuje
bo przepisy w bankach zmieniają się jak w kalejdoskopie, nawet jeśli potem coś pozmieniamy tu i tam to bank mam pod nosem tylko doniosę papierki
terenia1 pisze:I tak z innej beczki troszkę w dupie jesteśmy z dyżurami na następny tydzień oto grafik![]()
04.10. poniedziałek rano brak wieczór Beatka
05.10. wtorek rano brakwieczór Teresa
06.10. środa rano brak wieczór brak
07.10. czwartek rano brak wieczór brak
08.10. piątek rano brak wieczór brak
09.10. sobota rano brak wieczór Teresa
10.10. niedziela rano Dorotka wieczór Agnieszka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Paula05 i 322 gości