K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 01, 2010 18:39 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

ja mam kupe jakis gratów do elektrycznosci to wezme no i wezcie zarówki bo moze brak pradu jest wynikiem spalonej lampy i zarowek

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pt paź 01, 2010 18:46 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

Filomen pisze:ja mam kupe jakis gratów do elektrycznosci to wezme no i wezcie zarówki bo moze brak pradu jest wynikiem spalonej lampy i zarowek

Ewa tam są świetlówki nie żarówki.Takie neonówki(długie rurki).Nie wiem jak to się nazywa :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt paź 01, 2010 18:58 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

mar_tika pisze:
Filomen pisze:ja mam kupe jakis gratów do elektrycznosci to wezme no i wezcie zarówki bo moze brak pradu jest wynikiem spalonej lampy i zarowek

Ewa tam są świetlówki nie żarówki.Takie neonówki(długie rurki).Nie wiem jak to się nazywa :roll:

to ja bym to wywaliła i dała gołą oprawkę z żarówą lampa jest w masakrycznym stanie do Hasioka sie nadaje a lampe moze ktos zalatwi albo kupimy w ikei

Filomen

Post » Pt paź 01, 2010 19:03 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

ściagnijcie sobie banerki Tani 8) juz ich nie potrzebuje :D

Filomen

Post » Pt paź 01, 2010 19:28 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

Siostry Czarowne nie będą miały wontów i przeleją na podane konto, na które teraz wpłaca się pieniążki. Ja pisałam że dopiero zaczynacie tworzyć stowarzyszenie. To som fajne dziołchy :1luvu:
tak że powiedzcie na które Iwety czy Tereni?? Tereni mam, Iwety gdzieś dobrze schowałam :oops:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt paź 01, 2010 20:09 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

majencja pisze:Siostry Czarowne nie będą miały wontów i przeleją na podane konto, na które teraz wpłaca się pieniążki. Ja pisałam że dopiero zaczynacie tworzyć stowarzyszenie. To som fajne dziołchy :1luvu:
tak że powiedzcie na które Iwety czy Tereni?? Tereni mam, Iwety gdzieś dobrze schowałam :oops:

Fajnym i ŻYCIOWYM dziołchom na miotłach serdeczne dzięki.
Naprawdę , u nas w kraju mimo szumnej propagandy w telewizji jak to wszystko łatwo załatwić -w praktyce trzeba CZASU żeby coś załatwić , a formalności są uzależnione jedne od drugich - dlatego wszystko trwa i w dużym stopniu zależy od uprzejmości urzędników, a jedni z nich są uprzejmi i kompetentni, a inni ...
W każdym razie dziewczyny na miotłach dziękuję , jako "załatwiacz" wszystkich formalności.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pt paź 01, 2010 21:02 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

gosiakot pisze:DZIEWCZYNY !!! (i chłopacy) konta to raczej nie będzie w przyszłym tygodniu nie będę Wam obiecywać gruszek na wierzbie bądźmy realistkami .
2.albo siostry czarownice uradzą na łysej górze, że poczekają na założenie konta przez stowarzyszenie.
Wiem że to co napisałam nie jest mega-optymistyczne , ale uczciwie stawiam sprawę. nie da się w tej chwili załatwić konta z dnia na dzień

Małgosiu luzik :wink: z tego co pamiętam a raczej się chyba w tym przypadku nie mylę bo ostatnio dokładnie studiowałam przepisy związane z zakłądaniem kont w naszym banku, to NIP można później dostarczyć wystarczy złożyć oświadczenie, że się go dostarczy w jakimś tam okresie :) chyba że mnie pamięć szwankuje :) bo przepisy w bankach zmieniają się jak w kalejdoskopie, nawet jeśli potem coś pozmieniamy tu i tam to bank mam pod nosem tylko doniosę papierki :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt paź 01, 2010 21:08 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

majencja pisze:Siostry Czarowne nie będą miały wontów i przeleją na podane konto, na które teraz wpłaca się pieniążki. Ja pisałam że dopiero zaczynacie tworzyć stowarzyszenie. To som fajne dziołchy :1luvu:

Wielka Siostro Majencjo,za Twoje nieocenione zasługi w zdobywaniu funduszy dla Kociej Chatki zostajesz odznaczona CZAROWNĄ WIEDŹMĄ :wink: Obrazek

Na razie wirtualnie ale w najbliższym czasie ta oto CZAROWNA WIEDŹMA przyleci do Twojego domostwa na miotle :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt paź 01, 2010 21:19 Re: kocia chatka

terenia1 pisze:Małgosiu luzik :wink: z tego co pamiętam a raczej się chyba w tym przypadku nie mylę bo ostatnio dokładnie studiowałam przepisy związane z zakłądaniem kont w naszym banku, to NIP można później dostarczyć wystarczy złożyć oświadczenie, że się go dostarczy w jakimś tam okresie :) chyba że mnie pamięć szwankuje :) bo przepisy w bankach zmieniają się jak w kalejdoskopie, nawet jeśli potem coś pozmieniamy tu i tam to bank mam pod nosem tylko doniosę papierki :D

He he niektorzy pod nosem mają wąsy a ty bank - no super :)
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt paź 01, 2010 22:02 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

Ja właściwie na jutro jestem przygotowana - klucze mam, drabina gotowa, mam różne farby może być kolorowo w kociarni :D pędzle , wałki, gips szpachelki, jutro będę z Dorotką którą po drodze zabieram gdzieś tak około godziny 9.00-9.30 :cry: normalnie jak dla mnie w sobotę to środek nocy :mrgreen:
Jak ktoś nie wie jak dojechać to dzwonić proszę do mnie albo do Dorotki :D
PLAN NA JUTRO :D
Kociarnia i przedsionek malowanie
Kwarantanna zdzieranie lamperii, gruntowanie albo gipsowanie nie znam się na tym, i malowanie
Malowanie kibelka i przedsionków
Więc roboty dość sporo.
W sprawie zamontowania zlewozmywaka musimy się powstrzymać bo wszelkie zmiany musimy zgodnie z umową zgłaszać.
Robimy pdstawowe rzeczy, tak żebyśmy się mogły przeprowadzić, a potem będziemy myśleć o udoskonaleniach, przydałby się jakiś domowy konstruktor do urządzenia w kociarni kociego raju - półki, drabinki, tunele itp żeby kociaki się nie nudziły :D W przyszłym tygodniu postaram się przewieźć półkę, witrynkę, i komódkę do nowego lokalu.
Dziś zakupiłam jakieś szczotki, mopy, środki czystości.

terenia1

Post » Pt paź 01, 2010 22:16 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

I tak z innej beczki troszkę w dupie jesteśmy z dyżurami na następny tydzień oto grafik :(
04.10. poniedziałek rano brak wieczór Beatka
05.10. wtorek rano brakwieczór Teresa
06.10. środa rano brak wieczór brak
07.10. czwartek rano brak wieczór brak
08.10. piątek rano brak wieczór brak
09.10. sobota rano brak wieczór Teresa
10.10. niedziela rano Dorotka wieczór Agnieszka

terenia1

Post » Sob paź 02, 2010 10:46 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

Och dziękuję :1luvu: Ale nie wiem czy godnam takiego zaszczyta :oops:
A u mnie grzyb w domu szaleje :evil: Koty jak mnie widza to spitalaja w podskokach bo wiedzą że coś knuje w ich kierunku :twisted:
Czekam ile kosztuje Inosol- bo on na wszystkie grzyby a Felisvac i Biocan tylko na MIcrosporum Canis
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob paź 02, 2010 17:00 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

Co do dyzurow.. to na nast tydzien wpisalam sie na srode i czwartek wieczor

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Sob paź 02, 2010 17:49 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

terenia1 pisze:I tak z innej beczki troszkę w dupie jesteśmy z dyżurami na następny tydzień oto grafik :(
05.10. wtorek rano brakwieczór Teresa
06.10. środa rano brak wieczór brak
07.10. czwartek rano brak wieczór brak
10.10. niedziela rano Dorotka wieczór Agnieszka

Sprostowanie: zapisałam się na dyżur w niedzielę (10. X) RANO.

Agnieszka Zawada

Od: Pt maja 07, 2010 15:49

Post » Sob paź 02, 2010 18:28 Re: KOCIA CHATKA-jutro rusza remont nowej K.CH. kto do pomocy???

05.10. wtorek rano brak wieczór Teresa
06.10. środa bona wieczór hidi
07.10. czwartek rano brak wieczór hidi
10.10. niedziela rano Agnieszka wieczór dorota

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

[poprzednia][następna]