Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kruszyna pisze:CatAngel, Mulesia, Gibutkowa![]()
![]()
Jutro mój TŻ będzie w schronie po kotki do kącika adopcyjnego, poproszę, żeby przy okazji zrobił dziewczynom inne zdjęciaJa do czwartku włącznie jestem "uziemiona", piszę swój pierwszy artykuł
ale niestety czas mnie goni, więc prawie nie wstaję od kompa
Bleee...
Magdalena424 pisze:hej
moglibyśmy wziąść 2-3 maluszki na DT....
Magdalena424 pisze:hej
Kruszyna pisze:Magdalena424 pisze:hej
Czy byłaby szansa, żebyśmy w niedzielę spotkały się w schronie? Kociaki do DT najlepiej "wybierać" samemu
Magdalena424 pisze:Kruszyna pisze:Magdalena424 pisze:hej
Czy byłaby szansa, żebyśmy w niedzielę spotkały się w schronie? Kociaki do DT najlepiej "wybierać" samemu
myślałam o tym żeby dzisiaj podjechac do schronu, bo do niedzieli sporo czasu i maluchy mogą coś złapać
ale jeśli trzeba to podejde w niedzielę, nie ma sprawy.
poza tym potrzebuję zeby ktośmi powiedział co i jak:)
mam swoje dwa kociaste, więc czeka mnie pewnie jakaś kwarantanna ... ale musi mi ktoś jasno powiedzieć co i jak:) bo jak wspomniałam nicgy nie byłam DT...
Kruszyna pisze:Magdalena424 pisze:Kruszyna pisze:
myślałam o tym żeby dzisiaj podjechac do schronu, bo do niedzieli sporo czasu i maluchy mogą coś złapać
ale jeśli trzeba to podejde w niedzielę, nie ma sprawy.
poza tym potrzebuję zeby ktośmi powiedział co i jak:)
mam swoje dwa kociaste, więc czeka mnie pewnie jakaś kwarantanna ... ale musi mi ktoś jasno powiedzieć co i jak:) bo jak wspomniałam nicgy nie byłam DT...
Kiedy po raz ostatni szczepiłaś swoje kociaste? Bo to chyba głównie o to chodzi, w kwestii kwarantanny przy zdrowych kotach. Moim kotom i kotom mojej mamy nic się nie przytrafiło, od kiedy chodzę do schronu, tfu, tfu, tfuAle w kwestii kwarantanny to jestem laikiem, więc proszę o pomoc bardziej doświadczonych ode mnie
![]()
A co do "co i jak", to pogadamy w niedzielę, bo trochę tego jestW razie, gdybyś nie była zmotoryzowana, to oferuję transport.
Magdalena424 pisze:Kiedy po raz ostatni szczepiłaś swoje kociaste? Bo to chyba głównie o to chodzi, w kwestii kwarantanny przy zdrowych kotach. Moim kotom i kotom mojej mamy nic się nie przytrafiło, od kiedy chodzę do schronu, tfu, tfu, tfuAle w kwestii kwarantanny to jestem laikiem, więc proszę o pomoc bardziej doświadczonych ode mnie
![]()
A co do "co i jak", to pogadamy w niedzielę, bo trochę tego jestW razie, gdybyś nie była zmotoryzowana, to oferuję transport.
kociaste szczepiłam w lutym na wszytsko oprócz wścieklizny- bo nie wychodzą z domuMagdalena424 pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 124 gości