Przenosimy wątek: ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ - dt u halbiny.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 27, 2010 21:49 Re: DT u halbiny - więcej kotów się nie zmieści!

Gosiara pisze:anulka Ty podobno wiesz gdzie na miau można kupić takie ładne dywaniki w kotki jak miały kociaki w kojcu? :mrgreen:
wybazarkowalam u zabers i wlansie pisalam ,ze sie podobaly idz na watek zaraz dam ci linka i udawaj ,ze mnie nie znasz ;() zanim mnie zabije ;)
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pon wrz 27, 2010 21:52 Re: DT u halbiny - więcej kotów się nie zmieści!

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pon wrz 27, 2010 21:57 Re: DT u halbiny - więcej kotów się nie zmieści!

Dzięki :mrgreen:
Gosiara

Post » Wto wrz 28, 2010 6:12 Re: DT u halbiny - więcej kotów się nie zmieści!

Oglądałam obie serie zdjęć z taaaaaakim rogalem na twarzy :lol:
Rogal został ;)

Ta mała blondyneczka siedząca przy kociakach to istny aniołek! A akcja wygląda na super przygotowaną. Gratuluję! I kibicuję, kciukasy trzymam za udane adopcje! :ok: :ok: :ok:

Wątek zapisuję, będę zaglądać :)

Antares

Od: Wto lip 20, 2010 18:22

Post » Wto wrz 28, 2010 8:06 Re: DT u halbiny - więcej kotów się nie zmieści!

Tak, dzieciaki były świetne i super się spisywały :ok:

Uważam, że takie akcje to rewelacyjna sprawa. Mimo, że czasem trzeba się nasłuchać głupot od ludzi :lol:

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Wto wrz 28, 2010 9:24 Re: DT u halbiny - więcej kotów się nie zmieści!

Zawsze m można iść zjeść i nie słuchać :mrgreen:
Gosiara

Post » Wto wrz 28, 2010 11:29 Re: DT u halbiny - więcej kotów się nie zmieści!

sisay pisze:Mimo, że czasem trzeba się nasłuchać głupot od ludzi :lol:

Czyżby było coś o wykorzystywaniu dzieci do marketingu? ;) hyhy...
Jakoś nie wyglądały na nieszczęśliwe, a na przymuszane tym bardziej nie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Antares

Post » Wto wrz 28, 2010 11:46 Re: DT u halbiny - więcej kotów się nie zmieści!

Nie, napisałam to w kontekście rozmów z ludźmi o zwierzakach i o adopcjach.

"Wie pani, ja to bym bardzo chciała takiego kotka, ale myśmy już mieli dwa i nam je samochód przejechał... to byłoby mi szkoda gdyby znowu tak się stało".

albo: "My nie możemy, mamy już jednego kota" :roll: No jak można mieć JEDNEGO kota? 8O :twisted:

Dzieciaki owszem zadowolone, byłam w szoku ze nikt nie narzekał że nudno, że zmęczona, nawet malutki Nataniel miał ciągle rogala na buzi :mrgreen:
Może następnym razem wezmę też mojego starszego. Tylko nie wiem, czy ryzykować, szkoda byłoby kończyć akcję po godzinie :twisted:

sisay

Post » Wto wrz 28, 2010 12:09 Re: DT u halbiny - więcej kotów się nie zmieści!

To ta młodziutka dziewczyna z wózkiem to Ty? :piwa:

Antares

Post » Wto wrz 28, 2010 12:49 Re: DT u halbiny - więcej kotów się nie zmieści!

Nie, ja wprawdzie tez jestem młodziutka :twisted: ale z wózkiem nie miałam do czynienia na tej akcji - chyba że na sam koniec, jak moje dziecko przyjechało :wink:

Ja stoję tu, tyłem z dziurą na plecach :lol:
http://lh5.ggpht.com/_YKO_sEkl3Mw/TJ_ll ... 260009.JPG

sisay

Post » Wto wrz 28, 2010 13:00 Re: DT u halbiny - więcej kotów się nie zmieści!

sisay pisze:Ja stoję tu, tyłem z dziurą na plecach :lol:
http://lh5.ggpht.com/_YKO_sEkl3Mw/TJ_ll ... 260009.JPG

Jak przeczytałam o dziurze w plecach to się aż wystrachałam normalnie ;) hihihi

Antares

Post » Wto wrz 28, 2010 14:46 Re: DT u halbiny - więcej kotów się nie zmieści!

Pewnie chodzi o Formicę (długowłosa).
Muszę się szybko zabrać za ankiety i spróbować sprawnie wyadoptować Suri i Szarkę/Tigrę, a adopcji ma wrócić Rysio...
Niestety maluchy długowłosej Impresji muszą być pod kontrolą i pełną obserwacją, mamy jakąś wirusówkę jelitywo-oddechową chyba... dymna koteczka wczoraj wieczorem przestała jeść, była apatyczna, izolowała się, potem już uciekała na zimne kafelki w kąt pod szafkę. Trafiła do kontenerka, była dogrzewana, miała iść do weta dziś, w nocy wymiotowała, ciężko oddychała, nie dożyła do wizyty. Jeszcze jedno kociątko ma podobne objawy - pingwinka. Byłam z nią u Formicy, dostała leki i kroplówkę, ma ciepełko i jest izolowana od reszty w kontenerku. Oby jej się udało!
Pozostała szóstka nie wygląda źle, ale muszę pilnie je obserwować...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Wto wrz 28, 2010 15:16 Re: DT u halbiny - więcej kotów się nie zmieści!

A co z domkiem dla Tigry? Te dwie dziewczynki?

Może poprosimy Kasię, żeby kiedyś jadąc do mnie wydrukowala papierowe ogloszenia - ja nie mam drukarki :roll: Porozwieszam wokół siebie i dam komuś jeszcze.

sisay

Post » Wto wrz 28, 2010 15:57 Re: DT u halbiny - więcej kotów się nie zmieści!

halbina pisze:Pewnie chodzi o Formicę (długowłosa).
Muszę się szybko zabrać za ankiety i spróbować sprawnie wyadoptować Suri i Szarkę/Tigrę, a adopcji ma wrócić Rysio...
Niestety maluchy długowłosej Impresji muszą być pod kontrolą i pełną obserwacją, mamy jakąś wirusówkę jelitywo-oddechową chyba... dymna koteczka wczoraj wieczorem przestała jeść, była apatyczna, izolowała się, potem już uciekała na zimne kafelki w kąt pod szafkę. Trafiła do kontenerka, była dogrzewana, miała iść do weta dziś, w nocy wymiotowała, ciężko oddychała, nie dożyła do wizyty. Jeszcze jedno kociątko ma podobne objawy - pingwinka. Byłam z nią u Formicy, dostała leki i kroplówkę, ma ciepełko i jest izolowana od reszty w kontenerku. Oby jej się udało!

Kciuki!
Gosiara

Post » Wto wrz 28, 2010 16:28 Re: DT u halbiny - więcej kotów się nie zmieści!

halbina pisze:Pewnie chodzi o Formicę (długowłosa).

Początkowo myślałam że Sisay to ta osoba ;) http://picasaweb.google.com/11121561033 ... 2085716626 :mrgreen:
Formicę widziałam już na jakichś zdjęciach z gabinetu weterynaryjnego i skojarzyłam :D.
halbina pisze:Muszę się szybko zabrać za ankiety i spróbować sprawnie wyadoptować Suri i Szarkę/Tigrę, a adopcji ma wrócić Rysio...

Wstrętne choróbska się kociaków imają...trzymam mocno za zdrówko!

Antares

[poprzednia][następna]