Billa już u siebie:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 07, 2011 9:33 Re: Operacja łapki Billi!!! już po:-) Billa do adopcji:)

Z drugiej ręki dowiedziałam się, że Billa jest już w nowym domku.
Mam nadzieję, że Shenila potwierdzi tą informacje...

cangu

Od: Pt maja 09, 2008 21:17

Post » Śro lut 09, 2011 20:56 Re: Operacja łapki Billi!!! już po:-) Billa do adopcji:)

:oops: :oops: :oops: strasznie przepraszam... zapomniałam, że Billa ma wątek i Cangu mnie dopiero uświadomiła :mrgreen:

Tak, kićka ma nowy, własny, cały do jej dyspozycji dom :lol: No, przesadziłam. Nie dom, ale mieszkanie, za to duże. Na tyle duże, że jak sie rozpędzi za piłeczką, i tak leeeeci przez pokój, przedpokój, znów pokój i znów przedpokój, to jak zaczyna hamować przed drzwiami wejściowymi, żeby w nie nie walnąć, to wygląda to komicznie. Już jakieś 1-2 metry przed drzwiami zaczyna, ale łapy ślizgają się po podłodze i kot obraca sie bokiem, cały czas "jadąc" po podłodze. A na końcu i tak jest "bum" w dzrzwi :lol: .
Ludzie się cieszą, że szaleje, bo szalejący kot to zdrowy kot. Billa ( teraz Czara ) mieszka z małżeństwem w średnim wieku. Jej nowi ludzie ją kochają, a i ona wygląda na zadowoloną :wink:
Jako, że jej ludzie dostali polecenie czekania na rujkę, a dopiero po niej sterylizowania( bo mieliśmy podejrzenia, /wyciągnięte na podstawie zachowania kotki/, że kiedyś miała dom), żeby nie potrzebnie nie ciąć w przypadku gdyby już była wysterylizowana... Więc Państwo się nie mogli doczekać. I przy okazji wizyty u weta na szczepienie, zrobili kotce USG. Na USG nie było widać ani grama macicy czy jajników, a do tego na brzuszku wygolonym do badania, jeśli baaardzo się przyglądnąć- widac bliznę po sterylce. Wniosek-Billa miała juz kiedyś dom.

[IMG=http://img190.imageshack.us/img190/6969/zdjciazaparatu303.th.jpg][/IMG]

zdjęcie z nowego domu. Niewyraźne, bo rodzina Billi- Czary, owszem, cyfrówkę ma, ale nie umieją sie nią posłużyć... No i to zdj jest robione telefonem.
Obrazek http://www.facebook.com/TOP.INNI?ref=pb
milczenie jest srebrem, a mruczenie - złotem...

Szenila

Od: Pt gru 03, 2010 18:24

Post » Śro lut 09, 2011 21:58 Re: Operacja łapki Billi!!! już po:-) Billa do adopcji:)

Wspaniałe wieści. :D
Niech jej się szczęści w nowym domku. :ok: :ok:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Czw lut 10, 2011 7:32 Billa już u siebie:)

już miałam obawy, że nikt porządny się po nią nie zgłosi
i zostanie waszym rezydentem Shenila :) ale uff udało się :D

Ale to, że Billa biega to przede wszystkim
zasługa fanów Billi na miau :ok:
Dziękujemy :1luvu:

cangu

Od: Pt maja 09, 2008 21:17

Post » Sob lut 12, 2011 12:07 Re: Billa już u siebie:)

Jakby pojawiły się wieści i zdjątka z nowego domu, to ja chętnie poczytam i obejrzę. :oops:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

[poprzednia]