BOZENAZWISNIEWA pisze:Piccolo...w przeciwieństwie do Cebie duzo dobrego robie dla kotów forumowych...znajduje im domy, co co niektórzy tutaj moga zaswiadczyc...To po pierwsze..
Po drugie.....sprawa Krysi mnie bardzo zaskoczyła i uwazam teraz ,ze słusznie(do czego jak umiesz czytac sie przyznałam na odpowiednim watku)-uwazam jednak ,ze ktos niexle przesadza....

sama tym osadom uległam

i dzisiaj mam potwierdzenie,ze kotów nie zabrali, bo sa zadbane
Łatwo na kims jechac...Z lIWIA_WSPÓŁPRACUJE PICCOLO I MAŁO WIESZ W TAKIM RAZIE.....
Od razu odpowiem Never.....nie moja droga...Kizia miała białaczke jak przyjechała do mnie...myslałam ,ze nie ma..miała w fazie letentialnej....karmiła swoim wirusem inne maluszki (podrzutki)jakie umarły....Do Pana Garncarza pojechalas ze mna raz....inne koty leczyłam sama bez niczyjej pomocy..i z transportem od Rakea.....i jak widac po zdjeciach które na moja prosbe umiesciła Alessandra koty wygladaja wspaniale po pobycie u mnie....wielu oczy uratowałam ...z zaleceniami Pana doktpra Jacka...
Teraz juz wiem ,ze pomyliłam sie....Nie bede Ci pomagała a własciwie kotom jakim szukasz domu.....Bedziesz musiała sama zatroszczyc sie o Dt jakie znajdujesz..bo ja do tego juz reki nie przyłoze....tak
Napisałam do Ciebie w sprawie Adasia...zebys w tym watku głos zabrała...ale widze ,ze jak zawsze masz na wszysto odpowiedx....Ciekawe gdzie Adasia umiescisz,wszak prosiłam Krysie,zeby NIC z Palucha nie brała....dla dobra kociat...
Nie tylko mnie zbulwersował Twój wpis tutaj ,ze "150zł na jedzenie wydane'..To akurat wiem ile kosztuje..Jest to jednak watek slepaczków i uwazam nadal ,ze na leczenie oczu powinno sie pomoc ofiarowac....
Akceptuje regulamin ,wiec sie nie wtracam...
A co do Kizi to chyba dobrze,ze u mnie została...jest chociaz szczesliwa i nie "nawiedzona'....i acha..nie uspiona....i leczona nadal...
Co do ilosci kotów to tyle samo co przedtem+Temida....
uwazam ,ze ilosc kotów nie jest jednak =zaniedbaniu...Ty Piccolo byłas z Never u mnie(

0 i widziałas

-zarcik..Dlatego uwazam ,ze nim obsmarujecie kogos obie przyjrzyjcie się sobie ...
Na tym kończe moja wypowiedx oczekujac ,ze obie Panie zajma sie praca i szukaniem domów dla slepków, wszak o to chodzi....